- 16 Kasım 2013
- 1.066
- 750
- 123
- 34
- Konu Sahibi Homely_angel
- #57.841
Bu arada dışarı çok sıcak ama benim ev serin akşam güneşi aliyor o yüzden tek kat uzun giydiriyorum hala...herkes kisalara geçti mi acep

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uyanıkken her dakika canımKızlar haftaya 4 aylık olucaz.emme sürelerimiz çok uzadı.3 saatte acıkmıyor.sizler kaç saat arayla emziriyorsunuz?
Sıçramasi neden acaba doktora sordun mu hiç. Belki de okumalisin bebeğini rüya da görüyor olabilir. Demek ki seninki alıştı arrik sallanmaya. Bence en fazla 1 hafta cekersin en azindan gündüzleri sallamayi kes sabirla yat bekle yaninda. Illa ki düzelme olurSabahları babamız işe gidince yanıma alıyorum canım ama meme istiyo kokuyu alıyo bi memem açık uyyoruz uyanıyoruz 3 4 saat bu şekilde ama onun dışında ıhlamaya başlıyo sittin sene uyumaz heralde sallamadan
Bi de sıçramalarımız olduğu için o an beşiği iki sallamayla geri dalıyo normal yatakta geri dalması da zor oluyo nası olcak bu iş ben de istemiyorum inan sallamayı
Uyanıkken genelde hep memede canımDedim ya kimse kabul etmez bunu ama bence böyle:) peki emme süresi ne kadar bebişinin
Ennn büyük bardağı seciyorsun evdeki mesrubat bardagi fln.damacanin yanına koyuyorsun bi iciste 2 bardak içmiş oluyorsun.ben böyle buldum cozumunuKiz masallah nasil su iciyorsunuz ya ben hic icemiyorum bogazimdan geçmiyor![]()
Biz de aynen öyle. Evim yazın bile serin oluyo. Sadece Dışarıda giydiririm heralde kısalarıBu arada dışarı çok sıcak ama benim ev serin akşam güneşi aliyor o yüzden tek kat uzun giydiriyorum hala...herkes kisalara geçti mi acep![]()
Ramazanı bi atlatalım ben de deneyeceğim yatağına bırakıp sabır isteyen bişey çünkü 4 aylık olunca daha kolay olur sanırım sormadım dr a ama çok rüya görüyor sanırım uykusunda garip sesler çıkarıyoSıçramasi neden acaba doktora sordun mu hiç. Belki de okumalisin bebeğini rüya da görüyor olabilir. Demek ki seninki alıştı arrik sallanmaya. Bence en fazla 1 hafta cekersin en azindan gündüzleri sallamayi kes sabirla yat bekle yaninda. Illa ki düzelme olur
Benim ev günün her vakti güneş alıyor ama uludağ etegindeyiz yaz kış rüzgarlı.. Evdeyken alttan kolsuz atlet ustune de uzun kollu penye giydiriyorumBu arada dışarı çok sıcak ama benim ev serin akşam güneşi aliyor o yüzden tek kat uzun giydiriyorum hala...herkes kisalara geçti mi acep![]()
Normal canım artık 3 saati bulmali dedi doktor bana..Ama bizimki az ictiginden 2 saate mizirdaniyorKızlar haftaya 4 aylık olucaz.emme sürelerimiz çok uzadı.3 saatte acıkmıyor.sizler kaç saat arayla emziriyorsunuz?
Emzirdikçe dilim damağım kuruyor canım eskiden 1 damla su içmezdim inanki sıvı kaybedince vücut istiyoKiz masallah nasil su iciyorsunuz ya ben hic icemiyorum bogazimdan geçmiyor![]()
Ben de bugün cok icmeyi deneyecem. Su icmek kesinlikle sütü cok artririyormus. Instgramda okudum bir bebek dogdugundan beri meme reddi yasamis annesi hep sagarak verdiği halde 6 ay disaridan hicbisey yememis bebek. Annesi günde 4.5 lt su içerek başardığını yazmışEnnn büyük bardağı seciyorsun evdeki mesrubat bardagi fln.damacanin yanına koyuyorsun bi iciste 2 bardak içmiş oluyorsun.ben böyle buldum cozumunu
O yüzden kilo alımı fazla olabilir. Benimki iki saatte bir 5 dk emiyo kilosu ortalamadaUyanıkken genelde hep memede canım
Benim ev güney cephe olmasına rağmen ev serin evde uzun dışarda kısa kollu giydiriyorum yanımıza penye hırka alıyoruzBu arada dışarı çok sıcak ama benim ev serin akşam güneşi aliyor o yüzden tek kat uzun giydiriyorum hala...herkes kisalara geçti mi acep![]()
Ben yaz kış pek susamam orucumu bile suyla acmam o kadar ki susamiyorum yani. Böbrekler taş ve kum yapiyor bu yüzdenEmzirdikçe dilim damağım kuruyor canım eskiden 1 damla su içmezdim inanki sıvı kaybedince vücut istiyo
Tabi yapar dikkat et belki de az su içince sğt daha koyu kıvamlı olur yağlı süt az emmede doyurur bebeği belki benim sıpa o yüzden doymayıp emdikçe emiyodur bilemedim şimdiBen yaz kış pek susamam orucumu bile suyla acmam o kadar ki susamiyorum yani. Böbrekler taş ve kum yapiyor bu yüzden
Dogrudur canim insallah benim kiz sutumu oyle boyle alir da sagarim o kadar.Bence kilo da verdiriyor emzirmek ve su ikilisiBen de bugün cok icmeyi deneyecem. Su icmek kesinlikle sütü cok artririyormus. Instgramda okudum bir bebek dogdugundan beri meme reddi yasamis annesi hep sagarak verdiği halde 6 ay disaridan hicbisey yememis bebek. Annesi günde 4.5 lt su içerek başardığını yazmış
Aynen canım benimki de çoğunlukla memede bazen de sallayarak . bazen ayakta kucağımda pışpışlayacak öyle usul usul uyuma pek Yok benimkindeKızlar bebekleriniz nasıl uyyo
Valla benimki genelde memede uyyo
Onun dışında ayağımda ya da beşikte sallayarak uyutuyorum
Sanki benim dışımda herkesin bebeği beşiğe koyunca kendi kendine uyyo var mı böyle bişey
Batti tabiBattı mikız allah iyiliğini versin nasıl battı ya çok mu batıp cıktı o zaman allahtan havuz suyu bebelere göre yapıyorlar
![]()
Tamam bakayım oralara..civil de çoğu şey daha uygun zaten hem güzel de elbiseler vardı en son baktığımda bide terlik ayakabi nasil bişey giyerlerki şu şeffaf ayakkabı şeklinde yada patik gibi olanları var havuz için
Aynen :) ama boy 1.80 olunca 1.40 lik haviz ketif vermiyorBebekler ile beraber anneler de giriyor :)) istifade
Benim ki ruh hastasi. Bazen yarim saatte emiyor. Bazen saat basi. Bazen 3 4 saat emmiyor. Keyif bebesi. Ama mesela gece ogunundr 6 8 saat emmeyebilir demisti bize doktor.Kızlar haftaya 4 aylık olucaz.emme sürelerimiz çok uzadı.3 saatte acıkmıyor.sizler kaç saat arayla emziriyorsunuz?
Su hatirlatici aplikasyon var bacim onlardan kursana. Su cok onemli emzirirken. Herseyden once direncin dusmesin diye sart.Kiz masallah nasil su iciyorsunuz ya ben hic icemiyorum bogazimdan geçmiyor![]()
Ben yaz kış pek susamam orucumu bile suyla acmam o kadar ki susamiyorum yani. Böbrekler taş ve kum yapiyor bu yüzden
Sudan zarar gelecegini zannetmiyorum canim sakin icmemezlik yapma. Ben de karar verdim bugünden itibaren suluğumu dolduruo hep yanimda gezdirecemTabi yapar dikkat et belki de az su içince sğt daha koyu kıvamlı olur yağlı süt az emmede doyurur bebeği belki benim sıpa o yüzden doymayıp emdikçe emiyodur bilemedim şimdi