- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #57.821
Yok cnm çok etkilemedi. Ben azaltacak diye düşünmedim sanırım onun da etkisi var. Bi de şöyle bi tez oluştu kafamda bunu kimse kabul etmez sanırım ama:) sanki çok su içince süt çoğalsa da sulu oluyor çok kilo aldırmıyor. Az içince daha koyu oluyor diye düşünüyorum:)))Masallah sütünü etkilemiyor mu. Bem de utmak istedim ama bizim minnoş zaten emmiyor naptigimiz belli değil süt iyice azalmasin diye tutmadim. Zaten süt arttiricilarla idare ediyorum
Ben magazadan aldim ama bundna sonra paylasirim. Hm yi internet ten aldim onuda bulunca eklerim yine :)Aldıklarını link atarak psylaşır mısın aldıkca. Sen iyi araştırıyorsun biz de hazıra konalım:))
Bi de tatilde havuza sokacakmısınız kızlar bebeleri. Dr lar pek tavsiye etmiyor deniz diyorlar ya siz ne düşünüyorsunuz
Yok temmuzda ordayiz. Gerci secim 2. Seye kalirsa baya yalan olacak o ayri.oo niye. farketmez. 27-3 ağustos olmasın da.
bunu da deminden yazmışım. cevaplaya basmamışım
Bilemedim ki.Ben spor yaparken aşırı su içerim ama belki o dengeler mi acaba ?
BattiHadi ya suyun üstünde mi kaldı battı mi :)
O gölgelikli simitlerden e bebekte falan var mı ki??bide şapka nerden alınabilir?Bu saydıklarına Ben de bakayım biBen carters ve hm den gunes koruma ozellikli mayo tulum ve bikini aldim. Gunes kremi bagder babyganics yada trukid alacagim. Badger gibi duruyor onceligim. Boyun simidi efsun cok seviyor birde golgelikli simitlerden alacagim. Sapkayida uv korumali olanlardan alacagim ense korumasida olanlar varya onlardan.
E bebekte var golgelikli simit. Ben civilden aldim. Ayni marka e bebekte 50 civilde 30 liraydi.O gölgelikli simitlerden e bebekte falan var mı ki??bide şapka nerden alınabilir?Bu saydıklarına Ben de bakayım bi
Dehşet bir ağrı bide 20 lik dişin 2 önündeki kanal tedavili disin dolgusu çok minik kırılmış ordan hava alıyor içine doluyor hep su falan bide içi baya oyuktu boyun çene bas bide sinuzitten göz kas kısmı ağrıyo uykusuzluk yorgunluk da artısı ağrı kesicim de bi tane kaldı20 lik Disin başa vurmasi cok kötü bir şey. Ben dogumdan iki gün sonra gece yarisi özel bir klinik bulup cekin bunu diye agladim. 5 dakikada cektiker ondan sonra dünya varmis dedim. Hamileligimin 6. Ayindan beri agriyordu
Battı miBen magazadan aldim ama bundna sonra paylasirim. Hm yi internet ten aldim onuda bulunca eklerim yine :)
Yok temmuzda ordayiz. Gerci secim 2. Seye kalirsa baya yalan olacak o ayri.
Bilemedim ki.
Batti
Tamam bakayım oralara..civil de çoğu şey daha uygun zaten hem güzel de elbiseler vardı en son baktığımda bide terlik ayakabi nasil bişey giyerlerki şu şeffaf ayakkabı şeklinde yada patik gibi olanları var havuz içinE bebekte var golgelikli simit. Ben civilden aldim. Ayni marka e bebekte 50 civilde 30 liraydi.
Sapkayi hm ye bak uv korumali orda var
Bebekler ile beraber anneler de giriyor :)) istifadeYok sorun.olmadi. ama bizim havuza sadece bebekler giriyor ona gore ayarlama yapiliyor klorde.
Bu konuda fikrim yok ama sut olmamasindan ise cok su icilsin de süt olsun. Bu arada ben de hic su icemiyorumYok cnm çok etkilemedi. Ben azaltacak diye düşünmedim sanırım onun da etkisi var. Bi de şöyle bi tez oluştu kafamda bunu kimse kabul etmez sanırım ama:) sanki çok su içince süt çoğalsa da sulu oluyor çok kilo aldırmıyor. Az içince daha koyu oluyor diye düşünüyorum:)))
Ayyni işte benim kafamin bir tarafi komple agriyordu canim. 20 lik disin alternatifi yok cektireceksin dolgi da beklemekle duzelmez bence bir an once doktora git kuzumDehşet bir ağrı bide 20 lik dişin 2 önündeki kanal tedavili disin dolgusu çok minik kırılmış ordan hava alıyor içine doluyor hep su falan bide içi baya oyuktu boyun çene bas bide sinuzitten göz kas kısmı ağrıyo uykusuzluk yorgunluk da artısı ağrı kesicim de bi tane kaldı
Yoooo gayet de beşiğe koyunca uyumuyor bizim belli bı stilimiz yok bazen memede bazen emzikle bazen ayakta bazen de beşikte sallarken nasıl kafaya eserse yanii büyüdükçe bu sallama başıma bela olcak farkındayım ama uyumayinca napimm yorgunluktan olup giderken uyusun da nasıl uyursa uyusun kafasindayimKızlar bebekleriniz nasıl uyyo
Valla benimki genelde memede uyyo
Onun dışında ayağımda ya da beşikte sallayarak uyutuyorum
Sanki benim dışımda herkesin bebeği beşiğe koyunca kendi kendine uyyo var mı böyle bişey
Geçen civile gittim aman Allah im kiz bebekler için neler yapmislar aklim gitti kiyafet konusunda cok sanslisiniz kizlar yaaa ne güzel seyler var oglanlarin kiyafetler hep birbirine benziyorTamam bakayım oralara..civil de çoğu şey daha uygun zaten hem güzel de elbiseler vardı en son baktığımda bide terlik ayakabi nasil bişey giyerlerki şu şeffaf ayakkabı şeklinde yada patik gibi olanları var havuz için
Kız Allah iyiliğini versinYok cnm çok etkilemedi. Ben azaltacak diye düşünmedim sanırım onun da etkisi var. Bi de şöyle bi tez oluştu kafamda bunu kimse kabul etmez sanırım ama:) sanki çok su içince süt çoğalsa da sulu oluyor çok kilo aldırmıyor. Az içince daha koyu oluyor diye düşünüyorum:)))
Ayakta ya da beşikte sallamayi birak bence canim. Koy senin yatagina beraber yatin sana bakarak uyur pes eder. Aglarsa pişpısla sırtını ov ellerini tut. Benimki hic sallanmadi o yüzden yer ayirt etmiyor uykusu gelince comolakko :)Kızlar bebekleriniz nasıl uyyo
Sanki benim dışımda herkesin bebeği beşiğe koyunca kendi kendine uyyo var mı böyle bişey
Hayır tabiki de bi tek sen değilsin ssallayan. Bizim de belli olmuyor bazen Beşikte donenceyi açıyorum az oynasın diye bi bakmisim uyumuş bazen de oyle ana kucağında. Bazen ayağımda salliyorum bazen kolumda...bazen çok sinirliyse bunların hiç biri sökmuyor. Şu anda süt sagiyorum karşımda uyudu makinenin sesine mesela an itibariyleKızlar bebekleriniz nasıl uyyo
Sabahları babamız işe gidince yanıma alıyorum canım ama meme istiyo kokuyu alıyo bi memem açık uyyoruz uyanıyoruz 3 4 saat bu şekilde ama onun dışında ıhlamaya başlıyo sittin sene uyumaz heralde sallamadanAyakta ya da beşikte sallamayi birak bence canim. Koy senin yatagina beraber yatin sana bakarak uyur pes eder. Aglarsa pişpısla sırtını ov ellerini tut. Benimki hic sallanmadi o yüzden yer ayirt etmiyor uykusu gelince comolakko :)
Kiz masallah nasil su iciyorsunuz ya ben hic icemiyorum bogazimdan geçmiyorKız Allah iyiliğini versiniçtiğimiz şeye dönüşmez ki süt
Ben günde iki iki buçuk litre su içiyorum
Kilo alımı normalin üstünde maşallah
Zaten sütün yüzde 80 i mi ne suymuş
Dedim ya kimse kabul etmez bunu ama bence böyle:) peki emme süresi ne kadar bebişininKız Allah iyiliğini versiniçtiğimiz şeye dönüşmez ki süt
Ben günde iki iki buçuk litre su içiyorum
Kilo alımı normalin üstünde maşallah
Zaten sütün yüzde 80 i mi ne suymuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?