- 28 Mart 2017
- 16.558
- 67.712
- 598
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #56.901
Aynen ya sanirsin el kadar bebe yarım at yemisValla ben ayip kaciyorim. Bizimkinin kakadi asiri kotu koyuyor be yiyo iciyosa. :)
Bizim gunduz uykusu kisa gecen okudugum bir yerde 4-4,5 saat uyuymaliymis oyle yaziyordu. Gece uykusunuda 18-20 de baslar 6-8 arasi biter diyor. Bizimkinin rutini belli 8-9,5 arasi uyuyor genelde. Gece uyaniyo ama uykusu dagilmadan emzirip yatiriyorum. Kac defa kalktigi belli olmuyi. 6-6,5 dedimmi zinkk ayaktaki en tatli zamani asla kacirmamk gerek:)) sonra 1,5 2 saatte bir uyumak istiyo ama kisa uyuyor 1 saat maks.
Valla sakin sut koruyor demeyin benim esimin kuzeni 4 aylikken hamile oldugunu ogrendi
Alerjik olabilir mi cnmKızlar lütfen bir bakın, öıldıcam çene altına kadar yayıldı
Doktor beklicez dedi ama çoğalıyor
Demir eksikliği de çok uyku yapar bi baktır istersenKızlar 3 aydır geceleri uyanmamıza rağmen uykusuz kalmıyodum hiç hep dinç hissediyodum ama 2 haftadır 6 7 saat uyumama rağmen akşam 10da gözlerim kapanıyo gündüz oğlanı emzirirken koltukta uyuklıyorum dayanamıyorum resmen, sabahları midem bulanıyo hemen atıştırmam lazım, bi de sol kasığımda pıt pıt atmalar var yeniden hamile miyim ki test yapmaya cesaretim yok, regl olmadım doğumdan sonra
Bu mümkün mü sizce
Bende öyle düşünüyorum ama çok huzursuzlanıyo kafayı bi yere koysun uyuyo. Dün 10 da yattı ki kolay uyuduğu için biliyorum gece uykusu değil ama hadi gece uykusuysa diye uyandırmadım 12.30 a doğru bi uyandı 4 e kadar ayakta nasıl yapacağımı şaşırdımcanim senin gunduz guzel uyuyunca gece fazla uyumuyor olabilir. bencede sen gündüz fazla da uyutmamaya çalış. ozellikle gece uykusundan once fazla da uyutma. 4 aylik bebek herbiri 2-3 saatlik 2 uyku yeterli deniliyor. yani maksimum 4-5 saat diyelim yeterli. sen her 2 saatte bir yatirinca bundan fazla yatirinca gece uykusundan çaliniyor olabilir.
Humana iki kutu içtim hiç etkilemedi benim sutumu size etkisi oldu mu.malt içeceği deneseniz daha hızlı etki edebilir.ben hep onlarla yasiyorum
Anlayabilsem hangisi gece uykusu aksam 10 da uyuyo ama gece uykusu değilGunduz toplam 4-4bucukluk saatlik uyku yeter diyolar canim gece 9-10saat uyumasi icin.ona gore ayarla.bi de son uyku saatiyle gece uyku saatinin arasini biraz fazla tut.benim oglan gece uykusuna gecisinden 2saat once 25dak kadar sekerleme yapiyo.o bile bazen zorluyo daha gec uyuyo o gunler.
İşte benimki 1.5 saat felan uyuyo bazen 2 ye yakın onu kısaltıyım bakalımValla ben ayip kaciyorim. Bizimkinin kakadi asiri kotu koyuyor be yiyo iciyosa. :)
Bizim gunduz uykusu kisa gecen okudugum bir yerde 4-4,5 saat uyuymaliymis oyle yaziyordu. Gece uykusunuda 18-20 de baslar 6-8 arasi biter diyor. Bizimkinin rutini belli 8-9,5 arasi uyuyor genelde. Gece uyaniyo ama uykusu dagilmadan emzirip yatiriyorum. Kac defa kalktigi belli olmuyi. 6-6,5 dedimmi zinkk ayaktaki en tatli zamani asla kacirmamk gerek:)) sonra 1,5 2 saatte bir uyumak istiyo ama kisa uyuyor 1 saat maks.
Valla sakin sut koruyor demeyin benim esimin kuzeni 4 aylikken hamile oldugunu ogrendi
Annen sana kırgın mı acaba? Yoksa neden yardıma gelmesin cnm.. benimki de can atar ama eşimle babam anlaşamadığı için annem de babamı yanlız bırakamadığı için gelemiyor.. yani bizde de başka sıkıntı var. Herkesin derdi farklı. Çözüm yolu var mıNasıl yeteyim kuzum. İki çocuk. Oğlum çok aktif çok sosyal. Eşim yok. Yeni iş. Yeni şehir. Desteğe muhtacım. Bu desteği annemden beklemek en büyük hakkım. Bana şuan destek olsun, çocuklarım yetişsin varsın 10 sene sonra yaptım deyip önüme koysun. Hiç takılmam.
Aynen 10kilo da bende var hemoroidden cok cektim oglusa gaz yapcak diye hicbir sey yemiyordum. Sut icmeye basladim biraz azaldı sikayetim ama bunu da deniycem. Hava İzin verdigi surece ben de yürüyorumEvet yazacaktım aslında. Ama öyle demiş bulundum Çok kolay..Doğal elma sirkesi. Bir bardak suya 3-4 yemek kaşığı karıştırıp sabah akşam için. Ama paketlenmiş market raflarında olan değil. Organik ya da evde yaptığınız..ben aktarımdan buldum. Akşam yaptım, sabah geçmişti. İnanamadım. Havalara uçtum çünkü çok acı çekiyordum. İki haftadır yapıyorum bi daha olmadım çok şükür. Bir de yürüyüşe başladım, hareket de iyi geliyormuş. 10 kilo benimle kaldı.. Aynaya bakmak istemiyorumdoğal elma sirkesi metabolizmayı hızlandırdığı için kilo da vermeye yardım ediyor.. Ben şifa buldum. Siz de şifa bulun inşallah.
Yoook işine geldiği gibi konuşur hareket eder. Dünyayla pek alakası yok zaten. Yarım akıllı. Korkuyorum başıma iş açar diye. Herşey babamdan oynuyor zaten. Tek çözüm katlanmak. Ekim gelsin de inşallah kv gelir ozamana. Sağlık olsun. Çok şükür gemiyi yüzdürüyorumAnnen sana kırgın mı acaba? Yoksa neden yardıma gelmesin cnm.. benimki de can atar ama eşimle babam anlaşamadığı için annem de babamı yanlız bırakamadığı için gelemiyor.. yani bizde de başka sıkıntı var. Herkesin derdi farklı. Çözüm yolu var mıben şuana kadar bulamadım
kesinlikle eeeeeen tatlı halleri sabah uyandıkları an. Müthiş bir duygu benim için. Yine yeniden aşık oluyorum resmen. Bende gebeliği tahmin etmiyorum ama bi test yapayım. Allah korusun çok kötü olur benim içinValla ben ayip kaciyorim. Bizimkinin kakadi asiri kotu koyuyor be yiyo iciyosa. :)
Oyy maşallah yavruya canım. Valla bizim 84.günümüz bugün. Sadece gece düzenli uyuyor çok şükür. Gündüz o kadar değişken ki. Bazen uyuyor bazen hiç uyumuyor. 5_10 dakikalık damlalar... Bazen 2-3 saat uyuyor öğleden sonra.. Bazen yarm saat 45 dk. Yani çok değişken. Uyusun diye gözünün içine bakıyorum bazen. Ama dışarı yürüyüşe çıktıysak kanguruda mutlaka uyuyor 1-2 saat. Durunca uyanıyor hareket halinde olunca uyku. Onun dışında canım saat 7-8-9 civarında napıyoruz ? Emiyor genelde 1 saat, ama dinlene dinlene. 10 ar dakika uyuyor bazen sonra uyanıp devam ediyor. Genelde memedeyizPeki 11 12 den önce saat kaçta uyanmış oluyor canım 4 5 saat uyanık kalması bebeği çok yıpratır kıyamam
Ben en fazla 2 saat uyanık tutuyorum kendisi uyku sinyalleri veriyor zaten
8 gibi odamıza geçiyoruz alt değiştir emzir derken 9 oluyor uyyor
Yarım saat sonra mızırdıyor ayağa kaldırmadan hemen emzirip geri uyutuyorum bu şekilde gece 4 e kadar deliksiz uyyor sonra 2 saatte bi kalkıyor ama öğlen 12 ye kadar odadan çıkarmıyorum emzirip uyutuyorum oyun zamanlarımız öğlen 2 den akşam 6 ya kadar
Vericez inşallah canım Ben gaz için sadece kuru fasulye ve nohut tüketmeden. Herşey yiyorum gazı yok çok şükür.Aynen 10kilo da bende var hemoroidden cok cektim oglusa gaz yapcak diye hicbir sey yemiyordum. Sut icmeye basladim biraz azaldı sikayetim ama bunu da deniycem. Hava İzin verdigi surece ben de yürüyorum
Hangisini deneyeceksin canım? Geç yatırmayı mı, başka bir şeyi mi kastettin?Benimkide 3 e kadar uyuyo gündüz şimdi uyandırdım bakalım ağlıyo uyumak için bide bunu denicem
Kıyamam yavruya. Acil şifalar diliyorum canımKızlar lütfen bir bakın, öıldıcam çene altına kadar yayıldı
Doktor beklicez dedi ama çoğalıyor
Canim benim buyuk oglum denizim emeklemedi surunmedi bile.desteksiz oturmasi bile gec oldu.cunku hep kucaklardaydi. 8aylikken ilk adimini atti.9aylikken kostu artik.babasiyla salonda mac yaparlardi.ediz de cok hareketli.abisini gececek galiba.Kızlar benim kız dönmeyi tercih etmiyor gerçektan :) sırt üstü halının bir kenarındayken öbür kenerına gelmiş oluyor ama dönerek değil. Ayaklarıyla poposuyla kendini kaydıra kaydıra yer değiştiriyor. Eşimle evin pervanesi diyoruz ona. Ayaklarıyla daire çiziyo çoğu zaman. Emeklemeden yürüyen çocuk duymuştum şaşardım. Sanırım merve de emeklemeyecek. Yüzüstü durmaktan nefrat ediyo sıpa
Bi sorunlu anne de bende var. Allah yardımcımız olsun..anlıyorum seni .Yoook işine geldiği gibi konuşur hareket eder. Dünyayla pek alakası yok zaten. Yarım akıllı. Korkuyorum başıma iş açar diye. Herşey babamdan oynuyor zaten. Tek çözüm katlanmak. Ekim gelsin de inşallah kv gelir ozamana. Sağlık olsun. Çok şükür gemiyi yüzdürüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?