- 25 Temmuz 2017
- 768
- 819
- 23
- 37
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #56.861
Tamam canım, zaten hava bozuk bugün yarın. Bebişle geleceksin değil mi :) Cuma günü görüşelim inşallah.Tamam o zamam cuma gunu 13.00 ozdilek kahve dunyasi diyelim :)ruzgarcicek
Evet Bebisle gelecegim. Benim sipa benden 3 dakika uzak kalamıyorTamam canım, zaten hava bozuk bugün yarın. Bebişle geleceksin değil mi :) Cuma günü görüşelim inşallah.stay strong26 sen de müsait olursan bekleriz.
Kök söktürmezler bize inşallah :) söktürürlerse de sökeriz gerçiEvet Bebisle gelecegim. Benim sipa benden 3 dakika uzak kalamıyor
Ben köftesini yaparken suyunu dökmem kız. Gaz sıkıntısı bitince bence sende dökmeden yapKizzlar bu arada mercimek efsuna en cok gaz yapan seylerdendi. Dun mercimek koftesi yedim dokunmadı. Sanirim soyle bir sey var. Mercimek corbasi yaparken suyu kaynayinca dokmuyoruz ama koftede ilk suyu gidiyor ya o zaman gaz yapmiyor. Sonraki corbada ilk suyunu haslayinca dokup oyle deneyeceğim. Gerci vitamin filan eksilecek ama napalim.
Canım uykuya dalınca ağzından çıkarıver. Öyle şlop diye değil ama. Ağzının yan kenarını parmağınla bastır diğer elinle de emziğin ağzı bastığın tarafını önce olacağ şekilde eğimli çıkar. Ah ulan burda anlatılmıyor. Videosunu çekip facede gösterirdimBizim kız emziği pek almıyordu el emme olayı başlayınca emzige iyice düştü emzik ağzında sürekli memeyi bırakıyor emzik istiyor resmen memeyi veriyorum ağlıyor emmesi bitince direk emzik istiyor şimdi bi de uyurken emsik düşünce ağlama başladı hemen verince geri devam ediyor ama bazen verirken uyanıyor uykuya geçerken ağzından cekeyim
Diyorum vakumluyor ve emzik olmadan tam dalmıyor bi de emzik derdi çıktı basıma alıştırsak bi dert alıştırmasam bi dert
Sırf parmak emmesin diye verdim kendi korktumdan :) bazen gece kalkıyorum emzik ağızdan düşmüş yine parmak emiyor :)
Anladım canım. Bizimkide günde 1 kere 10 saniye emiyo bıraktı iyice bende sıf aç kalmasın diye mecbur sağıp veriyorumBırakmadık canim benim bebe dogdugundan beri hiç emmek istemedi naptiysam alistiramadim silikon ucla yine biraz alıyor ama doymadan birakiyor hep. Böyle olunca da ben yaklasik bir aydir sagip vermeye gunde bir kere de emzirmeye başladım
Al bendende o kadar. Gece kalk su kaynat sütü ısıt içir. Sürekli sağ yoruldum artık koyverdim. Artık emzirmeye bile zorlamıyorum moralim bozuluyo o ağladıkça zorlayasım geliyo. Keske emselerdi sağıp vermek çok zor.Tabi ki buna da şükür ama yoruldum be kuzum yaa bedenen ve ruhen yoruldum. Goguslerim devamlk şişiyor gece sagip yatiyorum sabah agriyla uyaniyorum bebeğim uyaniyor hazirla sagilmis olmadigi icin benim göğüsler dolu dolu iken kalkip ona mama yapiyorum. Makinenin zirrrr zirrrrr sesinden bıktım.. Rabbim başka dert vermesin ama bebegim benden emsin doysun isterdim.. Emse hic mamaya ihtiyacımız olmayacak makine sutümü bosaltamayinca göğüslerim hep ağrılı
Benimki cook yabanciliyor bu ara ama bakicaz artik :)Kök söktürmezler bize inşallah :) söktürürlerse de sökeriz gerçi
Nasıl yeteyim kuzum. İki çocuk. Oğlum çok aktif çok sosyal. Eşim yok. Yeni iş. Yeni şehir. Desteğe muhtacım. Bu desteği annemden beklemek en büyük hakkım. Bana şuan destek olsun, çocuklarım yetişsin varsın 10 sene sonra yaptım deyip önüme koysun. Hiç takılmam.Canım boşver en güzeli kendine yetmek aslında. Yıllar sonra aman ben şunu bunu yaptım lafı işitmezsin en azından.
.
.
Canim gunduz uykularinda mi degisiklik yapsan.2saatten fazla uyumasina izin verme mesela.bi de en son ki uyku saatiyle gece uykusuna gecis saati arasinda bayagi bi zaman birak.Kızlar bi akıl verin böyle uyku düzeni mi olur ya uyandı yine cocuk 2 de 3 te yatıyo. 3 aylık olduk yeni hala aynı uyanıyo gece uykusuna geçsin diye zorluyorum yok kalkcam diye ağlıyo. Nasıl büyücek bu çocuk. Çok yıpranıyoruz böyle
Tamam canım, zaten hava bozuk bugün yarın. Bebişle geleceksin değil mi :) Cuma günü görüşelim inşallah.stay strong26 sen de müsait olursan bekleriz.
Uyar bana da kızlar görüşürüz orda o zaman aksi durum olursaTamam o zamam cuma gunu 13.00 ozdilek kahve dunyasi diyelim :)ruzgarcicek
Bir de sürekli kucak istediğini düşünKeyfî yerindeyken zaten iki çekip gülücük atıp emiyo bırakıyo oyun yapiyo:) keyfi yerineyse boşver ac olsa ağlar zaten:)hakikaten ya maşallah annesi baya ağır zor taşırsin sen onu:)
Kızlar sağdıktan sonra nasıl sıkıyorsunuz. Benim göğsümün ucu kocaman oluyo ve acıyo sıkıyorum damla damla geliyo sadece diz nereyi sıkıyosunuz
Bizim kız emziği pek almıyordu el emme olayı başlayınca emzige iyice düştü emzik ağzında sürekli memeyi bırakıyor emzik istiyor resmen memeyi veriyorum ağlıyor emmesi bitince direk emzik istiyor şimdi bi de uyurken emsik düşünce ağlama başladı hemen verince geri devam ediyor ama bazen verirken uyanıyor uykuya geçerken ağzından cekeyim
Diyorum vakumluyor ve emzik olmadan tam dalmıyor bi de emzik derdi çıktı basıma alıştırsak bi dert alıştırmasam bi dert
Sırf parmak emmesin diye verdim kendi korktumdan :) bazen gece kalkıyorum emzik ağızdan düşmüş yine parmak emiyor :)
Bir de sürekli kucak istediğini düşün
Kızlar 3 aydır geceleri uyanmamıza rağmen uykusuz kalmıyodum hiç hep dinç hissediyodum ama 2 haftadır 6 7 saat uyumama rağmen akşam 10da gözlerim kapanıyo gündüz oğlanı emzirirken koltukta uyuklıyorum dayanamıyorum resmen, sabahları midem bulanıyo hemen atıştırmam lazım, bi de sol kasığımda pıt pıt atmalar var yeniden hamile miyim ki test yapmaya cesaretim yok, regl olmadım doğumdan sonra
Bu mümkün mü sizce
ön sütün fazla olduğunu nasıl anladın cnm ?? tazik problemi varsa pozisyon değiştir. sanırım benim kız kana kana içme sevdalısı yatıyo öyle içmek istiyo yoksa bağırıyor. benim memelerde öyle dolu dolu olmadığı için.Günaydın kızlar size bir sorum olacak geceleri kızıma mama veriyorum bazen 120 cc bazen 90 cc ön emzirme yapıyorum ama sinirle emiyor bırakıyor cıyak cıyak bende mamayı içiyorum biberonunemzik ucunu değiştirmedim hala 0-3 aylık olan bu kız geceleri biberona mı şartlandı nedir ? Sağıyorum 50 cc çıkıyor yani anlayacağınız emse doyacak tazyiğini mi beğenmiyor yoksa şartlı mı bir de ön sütüm fazla gibi bir fikri olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?