• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar 3 aydır geceleri uyanmamıza rağmen uykusuz kalmıyodum hiç hep dinç hissediyodum ama 2 haftadır 6 7 saat uyumama rağmen akşam 10da gözlerim kapanıyo gündüz oğlanı emzirirken koltukta uyuklıyorum dayanamıyorum resmen, sabahları midem bulanıyo hemen atıştırmam lazım, bi de sol kasığımda pıt pıt atmalar var yeniden hamile miyim ki test yapmaya cesaretim yok, regl olmadım doğumdan sonra
Bu mümkün mü sizce o_O
Bende internete girdim gruptan bunu soracaktim yazini okudum. Benimde 3 4 gundur kasigimda ve belimde adet olcakmisim gibi sancilar var. Kasigima batmalar oluyor. 3 aydir bende hasta olmadim. Test yaptirmiycam cok korkuyorum. Insallah degilizdir. Benim 3. Olur :bicak::kızgın::skandal:

kızlar bu arada algıda seçicilik diyorum instagramda bugün gördüğüm fotolarda hep kobell çöp bidonu vardı :))

Kızlar bi akıl verin böyle uyku düzeni mi olur ya uyandı yine cocuk 2 de 3 te yatıyo. 3 aylık olduk yeni hala aynı uyanıyo gece uykusuna geçsin diye zorluyorum yok kalkcam diye ağlıyo. Nasıl büyücek bu çocuk. Çok yıpranıyoruz böyle
Canım aramızda bi hafta var. Benim de bazı geceler öyle... Sanırım 4. Aya doğru ancak oturacak. Bi de beni topa tutacaksınız belki kızlar ama 8_9 gibi uyutmaya çalışmadım hiç 11-12 gibi uyuyor. sabah 6-7 ye kadar uyuyor bazen. Gece hiç kalkmıyorum. Yanlış mı yapıyorum ? :((

Canım aramızda bi hafta var. Benim de bazı geceler öyle... Sanırım 4. Aya doğru ancak oturacak. Bi de beni topa tutacaksınız belki kızlar ama 8_9 gibi uyutmaya çalışmadım hiç 11-12 gibi uyuyor. sabah 6-7 ye kadar uyuyor bazen. Gece hiç kalkmıyorum. Yanlış mı yapıyorum ? :KK43:(
Valla uzmanlar genelde en ec 9 da uyumali diyor. Cunku bazi hormonlar karanlikta salgilaniyor. O yuzden 9 gibi uyursa sabah 6 ya kadar uzun sure salgilaniyor bu hormonlar. Ama tabi kitaba uymuyor hersey.

Valla uzmanlar genelde en ec 9 da uyumali diyor. Cunku bazi hormonlar karanlikta salgilaniyor. O yuzden 9 gibi uyursa sabah 6 ya kadar uzun sure salgilaniyor bu hormonlar. Ama tabi kitaba uymuyor hersey.
Ya özellikle uyutmuyor değilim, serbest bıraktım uyku konusunda, ilk 3 ay uyku düzeni olmazmış diye. Ama bazen 10 bazen 11-12. Tabi genellikle memede dalıyor uykuya :( gece uyuyor genelde haftanın 5 günü diyebilirim. 1-2 gün ise uykuda zorluk oluyor, saat başı ağlıyor uyanıyor vs. Ama 4. Ay için nasıl olması gerekiyorsa ona uğraşmak istiyorum..

Canim gunduz uykularinda mi degisiklik yapsan.2saatten fazla uyumasina izin verme mesela.bi de en son ki uyku saatiyle gece uykusuna gecis saati arasinda bayagi bi zaman birak.
Canım gündüz 2 saat ayakta 1.5 saat uykuda. Dün 10 da uyudu oh fedim 12 de kalktı uyumam Allah uyumam. Sinirlerim bozuldu artık eşim aldı 4 te uyumuş

Valla benim meme ucu çok büyük değildi normalde de, sağdıktan sonra da biraz büyüyor ve yumuşak oluyor. Sıkınca acımıyor hiç. Ben seni anladım ama, ablamın öyleydi. Parmak kalınlığına geliyordu ucu ve kıpkırmızı olurdu. Çok sağınca öyle oluyor. Ben günde 3-4defa sağoyorum 20şer dk. Senin makine çok mu vakumluyor canım o da etkiler.

Bende bide emzik bağımlılığı olmasın diye vermekten yana değildim. En başta verdim, sonra kestim unuttu. 2.5ayından sonra verdim tekrar ama almak istemiyor, az alıp atıyor. Bazen olmadık yerde ağlayınca kurtarıcı olıyor 3-5dk o kadar.
Evet aynen parmak ucu gibi sert oluyo. Bilmiyorum ki bende günde 3 kere sağıyorum. En yüksek ayarda

Canım aramızda bi hafta var. Benim de bazı geceler öyle... Sanırım 4. Aya doğru ancak oturacak. Bi de beni topa tutacaksınız belki kızlar ama 8_9 gibi uyutmaya çalışmadım hiç 11-12 gibi uyuyor. sabah 6-7 ye kadar uyuyor bazen. Gece hiç kalkmıyorum. Yanlış mı yapıyorum ? :KK43:(
Benimkide 3 e kadar uyuyo gündüz şimdi uyandırdım bakalım ağlıyo uyumak için bide bunu denicem

Bende internete girdim gruptan bunu soracaktim yazini okudum. Benimde 3 4 gundur kasigimda ve belimde adet olcakmisim gibi sancilar var. Kasigima batmalar oluyor. 3 aydir bende hasta olmadim. Test yaptirmiycam cok korkuyorum. Insallah degilizdir. Benim 3. Olur :bicak::kızgın::skandal:
Haklısın canım değerlere baktırmak lazım çok bitkin halsiz düştüm böyle değildim ilk haftalarda bile

Canım gündüz 2 saat ayakta 1.5 saat uykuda. Dün 10 da uyudu oh fedim 12 de kalktı uyumam Allah uyumam. Sinirlerim bozuldu artık eşim aldı 4 te uyumuş

canim senin gunduz guzel uyuyunca gece fazla uyumuyor olabilir. bencede sen gündüz fazla da uyutmamaya çalış. ozellikle gece uykusundan once fazla da uyutma. 4 aylik bebek herbiri 2-3 saatlik 2 uyku yeterli deniliyor. yani maksimum 4-5 saat diyelim yeterli. sen her 2 saatte bir yatirinca bundan fazla yatirinca gece uykusundan çaliniyor olabilir.

canim senin gunduz guzel uyuyunca gece fazla uyumuyor olabilir. bencede sen gündüz fazla da uyutmamaya çalış. ozellikle gece uykusundan once fazla da uyutma. 4 aylik bebek herbiri 2-3 saatlik 2 uyku yeterli deniliyor. yani maksimum 4-5 saat diyelim yeterli. sen her 2 saatte bir yatirinca gece uykusundan çaliniyor olabilir.

Gunduz toplam 4-4bucukluk saatlik uyku yeter diyolar canim gece 9-10saat uyumasi icin.ona gore ayarla.bi de son uyku saatiyle gece uyku saatinin arasini biraz fazla tut.benim oglan gece uykusuna gecisinden 2saat once 25dak kadar sekerleme yapiyo.o bile bazen zorluyo daha gec uyuyo o gunler.

1. kizlar slm bizi de doktor kontrole cagirmisti bugun. zaten gecen ay demisti 3 aydan sonra ortalama 600 gr aliyorlarmis diye. bugun 3.5 aylik olduk 6 kiloyuz. 15 günde 200 gr almis. biraz alt sinirda dedi. günde 2 kere mama takviyesi verdi. biraz moralim bozuldu ama neyse artik saglikli olsunda onemli olan o. humananin cayina falanda devam edeyim bari sütüm artsın biraz .
Humana iki kutu içtim hiç etkilemedi benim sutumu size etkisi oldu mu.malt içeceği deneseniz daha hızlı etki edebilir.ben hep onlarla yasiyorum

Ya olursa tabi başım gözüm üstüne ama daha bu bebeğim çok küçük yoksa hamilelik doğum korkutmuyor ilk hamileliğimin belirtileriyle çok benzediği için tedirginim ama adet olmadan olması da imkansızı sonuçta emzirdiğimiz için şuan yumurtlama söz konusu değil hayırlısı olsun

Ya özellikle uyutmuyor değilim, serbest bıraktım uyku konusunda, ilk 3 ay uyku düzeni olmazmış diye. Ama bazen 10 bazen 11-12. Tabi genellikle memede dalıyor uykuya :KK43: gece uyuyor genelde haftanın 5 günü diyebilirim. 1-2 gün ise uykuda zorluk oluyor, saat başı ağlıyor uyanıyor vs. Ama 4. Ay için nasıl olması gerekiyorsa ona uğraşmak istiyorum..
Peki 11 12 den önce saat kaçta uyanmış oluyor canım 4 5 saat uyanık kalması bebeği çok yıpratır kıyamam
Ben en fazla 2 saat uyanık tutuyorum kendisi uyku sinyalleri veriyor zaten
8 gibi odamıza geçiyoruz alt değiştir emzir derken 9 oluyor uyyor
Yarım saat sonra mızırdıyor ayağa kaldırmadan hemen emzirip geri uyutuyorum bu şekilde gece 4 e kadar deliksiz uyyor sonra 2 saatte bi kalkıyor ama öğlen 12 ye kadar odadan çıkarmıyorum emzirip uyutuyorum oyun zamanlarımız öğlen 2 den akşam 6 ya kadar

Benim bebeğim 4ay 10 günlük çok şükür uyku düzeni oturdu.
Gece uykusuna tam 10 da koyuyorum beşiğine karanlık oda emzik veriyorum atıyor ama ısrarla veriyorum.minik minik sallıyorum kendini yirtana kadar ağlamadan kucağıma almıyorum.10.30 da uyuyor ortalama gece 2.30 gibi ben onu uykusundan uyanmadan emziriyorum.uykulu uykulu emiyor.sonra 6.30 da kendisi uyanıyor.uzin uzun emiyor.altini açıyorum yarım saat kadar da öyle oyalaniyoruz. Ben bişeyler yiyorum derken saat 8-9 gibi tekrar uyuyor 10.30-11.00 civarı uayaniyo.2ye kadar onu ben oyaliyorum. Oyun halısında kucağımda zeka kartlarıyla .2de gündüz uykusuna yatıyor.2saat kadar uyuyor 4-5 dan akşam 6-7e kadar normal duruyor sonra bı başlıyor ağlamaya 3-4 saat kadar kucakta geziyor.en sonunda yine 10 da uyuyor.tek derdi akşam 6-10 arasinda.cok şükür gece uykusu duzenli.

Kokuyu guzel sakliyor ama ya. Arada bez atarken kapagini aciyorum offf sicak sicak yukseliyor o koku :KK70:
Valla ben ayip kaciyorim. Bizimkinin kakadi asiri kotu koyuyor be yiyo iciyosa. :)

Benimkide 3 e kadar uyuyo gündüz şimdi uyandırdım bakalım ağlıyo uyumak için bide bunu denicem
Bizim gunduz uykusu kisa gecen okudugum bir yerde 4-4,5 saat uyuymaliymis oyle yaziyordu. Gece uykusunuda 18-20 de baslar 6-8 arasi biter diyor. Bizimkinin rutini belli 8-9,5 arasi uyuyor genelde. Gece uyaniyo ama uykusu dagilmadan emzirip yatiriyorum. Kac defa kalktigi belli olmuyi. 6-6,5 dedimmi zinkk ayaktaki en tatli zamani asla kacirmamk gerek:)) sonra 1,5 2 saatte bir uyumak istiyo ama kisa uyuyor 1 saat maks.

Ya olursa tabi başım gözüm üstüne ama daha bu bebeğim çok küçük yoksa hamilelik doğum korkutmuyor ilk hamileliğimin belirtileriyle çok benzediği için tedirginim ama adet olmadan olması da imkansızı sonuçta emzirdiğimiz için şuan yumurtlama söz konusu değil hayırlısı olsun
Valla sakin sut koruyor demeyin benim esimin kuzeni 4 aylikken hamile oldugunu ogrendi

Back
X