2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bi sorunlu anne de ben de var. Allah yardımcımız olsun..anlıyorum seni .
Atlattım şimdilik. Ara ara heyheyler geliyor işte. Çok şükür şuan kızım oğlumla oyuna hazırlanıyorum. şuan spor yaptım. Balkon yıkadım. Terledim. Üzerine bide aga nigi naga nigi mesir macıunu yiyorum. Kocam yok yanımda :) gidem bi kahve yapem kendime. Oğlum 15 dk sonra gelir.

K Kaan-merve benim de burda kimsem yok.cok zorlaniyorum.tek cocukla bile cok zorlanirdim.ozellikle hastalik zamanlarinda ee bi de calisinca.yavrumu hasta hasta krese biraktigimi bilirim.annemler ve kayinvalidem 2saat uzagimdalar ama.annem ve babam rahatsiz yasli insanlar.bi kac ayda 1gelir 10gunlugund dolabimi yemeklerle doldurur.evimi temizler gider.ama bunyesi dusuk.hava degisimi oldugu an rahatsizlanir.o yuzden kiyipta cagiramiyorum.sagolsun haftada 1 yemek kolisi yapip gonderir.kayinvalidem cagirsam simdi gelir.ama kyinbabam yemesi icmesi problemli.o yuzden gelmesinler daha iyi.bi sekilde zaman geciyo canim.buyuyolar.bu 3ay bana cok hizli geldi.oglumun okulunun bitmesini bekliyorum.memlekete elaziga baba ocagina gidecem.daha kolay gececek bu yaz sureci benim icin insallah.

Canim benim buyuk oglum denizim emeklemedi surunmedi bile.desteksiz oturmasi bile gec oldu.cunku hep kucaklardaydi. 8aylikken ilk adimini atti.9aylikken kostu artik.babasiyla salonda mac yaparlardi.ediz de cok hareketli.abisini gececek galiba.
Yok bizim abimiz emekledi. Yeğenler de hep emeklediler. Anne tarafından genetik iş bizim hepimiz erken yürümüşüz dayım öyle derdi. Kuzenler falan hep 9 aylıkken yürüdüler. Sülalede biraz aktiflik var. Deli diye lakabımız zaten. O yüzden emeklemeden çocuk yürür mü yaaa derdim. Sanırım oluyormuş. Merve o modeldenmiş. Hiç problem yok bunda ama garip geliyor alışık olmayınca. Kıçını ittire kaktıra sağa sola sırtüstü gitmeye çalışıyor. Biz bu arada 4 ayı doldurduk.

1 saatte odadanda oluyorsun... 3/5 dk anestezi işlemi oluyor 15 dk sonra bebeği alıyorlar 20 dk da senin dikilmen derken 1 saatde bitiyor herşey benimki kombine sezeryandi.. ilk kızımda sadece spinaldi.. ikinci de kombine .. epidural de katater takılma islemini sevmedim içim urperdi ama doğum sonrası ağrı kesici olarak işe yarıyor :)

Dogum sonrasi daha rahatti ama ben ameliyat sirasinda cok agri duydum.

Oh.. Miss.. Afiyet olsun canım.kahve severim ben de. Mesir macunu sevdiğin için mi yiyorsun?

Zannetmiyorum valla. Doğumdan sonra sadece 2kere ilişkimiz oldu aynı durum bende de var. Regl olmadım ama hamilelik falan imkansız şuan bence. Sabaha karşı 5gibi uyanıyor benim kız, o sırada benim de çok midem bulanıyor. Uyku da var. Eskiden 4-5saat yeterdi şimdi yetmiyor.

Kızlar lütfen bir bakın, öıldıcam çene altına kadar yayıldı
Doktor beklicez dedi ama çoğalıyor

Bebek egzaması sanırım canım. Yeğenimde olmuştu geçiyor panik yapma.

Benimki 93günlük 5100gr. Zayıf belki evet ama takmıyorum artık. Bi şekilde büyüyecekler. Bizim dr vermiyor mama. Bende vermek yanlısı değilim. Bol bol emziriyorum.

Evet aynen parmak ucu gibi sert oluyo. Bilmiyorum ki bende günde 3 kere sağıyorum. En yüksek ayarda

En yüksekte sağmadım ben. İlk süt zaten hemen geliyor su gibi, yağlı süte gelince yükseltiyorum ayarı.

Benim kız dün ilk defa 2saat uyudu gündüz. Doğduğundan beri ilk kez. 90gündür sabah8 den gece 12ye kadar sadece 10-15dk memede uyuklayarak geldi. Uyuyan bebek süper bişeymiş. Bugün de aynı saatte uykusu geldi yatırdım 20dk uyudu.

Benimki de çabalıyor dönmeye ama daha yapamadı bakalım enine yer değiştiriyor şimdi dediğin gibi

Oh.. Miss.. Afiyet olsun canım.kahve severim ben de. Mesir macunu sevdiğin için mi yiyorsun?
Şifa için sevdiğim için. Başka amacı yok vallahi
Siz daha küçüksünüz cnm

Siz daha küçüksünüz cnm
Kız tabi öyledir :) her derde deva ya, şifa bulmak için mi hasta mı diye d

Siz daha küçüksünüz cnm
Şifa için mi yoksa hasta mı diye düşündüm de ondan. İlahi :) başka bişey düşünmedim. Gereksiz oldu bu soru. Afiyet olsun canım tekrar ..

yani bende çok arttiriyor mu farkedemedim açikcasi. ilk zamanlar iciyordum. o zaman en iyisi malt icecegi deneyim bende. ne marka kullaniyorsunuz?
Vitamalt da ictim promalt da ikisinde aynı etkiyi gördüm.ama promaltta kampanya oluyor ebebekte 24 al 12ode toplu onu alıyorum genelde

Ay niye gereksiz olsun kız. Muhabbet olsun diye dalgasına konuştum ;-)

Kızlar sizin bebelerin baş çevresi nedir.bizim doktor geçen ay 40.8 di 3,5 ayı geçtik ortalama altı ama sınırlarda dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…