2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Doktoruma telefon edip tahlil sonucunu söyledim.O da cmts gel dedi.Kanamam yok.Belki biraz belim ağrıyor.(işyerinde sabit oturarak çalışıyorum).göüğsüm şiş ve ağrıyor.öff kendimi çok dinlemeye başladım galiba.
bence bunlar normal aynı belirtiler bendede var canım mide bulantın filan nasıl ayrıca cumartesi çagırmasının nedeni keseyide görmek içindir bende dün testi tekrarlıcaktım ama sonradan vazgectim burdaki yorumları okuyunca ama bence gerek yok sonucta regl olmadık ve test sonucumuza göre gebeyiz:)))bu yüzden relaks olmamız gerekiyor birbirimizi motive ede ede bitcek bu 8 ay:))))

bence bunlar normal aynı belirtiler bendede var canım mide bulantın filan nasıl ayrıca cumartesi çagırmasının nedeni keseyide görmek içindir bende dün testi tekrarlıcaktım ama sonradan vazgectim burdaki yorumları okuyunca ama bence gerek yok sonucta regl olmadık ve test sonucumuza göre gebeyiz:)))bu yüzden relaks olmamız gerekiyor birbirimizi motive ede ede bitcek bu 8 ay:))))
Cnm mide bulantım yok.Ben de akşam iş çıkışı tahlil yaptırıyım dedim ama vazgeçtim.Saol motiven için :)

Ben bugün gittim dr keseyi gördü, rahimde gebelik için hazır kalınlaşmış dedi ama bebeği haftaya görürürz dedi. Bu arada kan testi yapmadı idrarda cıkması yeterli dedi. Ama yurtdısındayım prosedür farklı olabilir..

Bugun kantahlilimi yaptirdim neyseki 235 cikti folicasid ve balik yagi aldim elevid i dr yazar heralde once dr bulmam lazim tabi
Sigarayi biraktim agzimin hic tadi yok:KK53:

Merhaba ben de aranıza katılabilirim. Adetim 2 gün gecikti. Dün evde test yaptım. İkinci çizgi silik çıktı. Yarın bir daha yapıcam. Doktora gitmek için beklemeyi düşünüyorum ben de. Bır şey sorucam oruç tutuyor musunuz? Kesin olsa tutmucam ama daha erken diye bırakmadım bir zararı var mıdır acaba?

Ben bugün gittim dr keseyi gördü, rahimde gebelik için hazır kalınlaşmış dedi ama bebeği haftaya görürürz dedi. Bu arada kan testi yapmadı idrarda cıkması yeterli dedi. Ama yurtdısındayım prosedür farklı olabilir..
Hayırlı olsun canım peki bat tarihin ne kadar gecti üstünden hemen kese gözükmüş maşallah:)cevaplarsan sevinirim bende keseyi görmek için gün sayıyorum da:)

Hayırlı olsun canım peki bat tarihin ne kadar gecti üstünden hemen kese gözükmüş maşallah:)cevaplarsan sevinirim bende keseyi görmek için gün sayıyorum da:)
Canım teşekkür ederim. Ben en son 29.04 adet olmuştum ama adetlerim erken oluyr 26-27 günde falan. Ama keseyi de çok küçük gördü daha erken dedi. Haftaya inş daha net görürüz..

Canım teşekkür ederim. Ben en son 29.04 adet olmuştum ama adetlerim erken oluyr 26-27 günde falan. Ama keseyi de çok küçük gördü daha erken dedi. Haftaya inş daha net görürüz..
anladım canım ama olsun haftaya inşallah kalp atıslarınıda duyarsın bende 28 nisan da oldum ve 24 günde bi oluyorum o zaman yarın gidim inşallah kesemiz gözükür bizimde sonrada kalp atıslarını duyarız inşallah:)))

bulantısı baslayanlar oldumu dünden beri ölüyorum mide bulantımdan gece zor uyudum özellikle sabahları kötü oluyor sizlerde nasıl durumlar paylaşalım:)

canım ben 4+5 im şuanda ama bi haftadır bulanıyodu hafif ama 2 gündür fenayım
Hmm doktora ne zaman gideceksin gittiğinde bi sor ben bulantı için dana erken aşırı olurSa doktorunuza danışın diye bişey okudum da gerçi herkesin bünyesi de farklı sonuçta senin erken başlamış olabilir

Ben de bu ay testlerimin pozitif çıkmasını umuyorum.. Hep birlikte sorunsuz bir gebelik geçiririz inşallah. Güzel haberler almam için içten bir dua sizden ricam :dua::dua::dua:

insallah kan tahlilinde de hayirli haberi alirsin :) ben birakmadim daha cok kucuk oldugu icin orucu, bugune kadar kendimi kotu hissetmedim. vitaminlerimi iftardan sonra aliyorum. seninde kendi bunyene gore karar vermen lazim. etkileyecekse tutmaman daha iyi olur tabi

Merhaba ben de aranıza katılabilirim. Adetim 2 gün gecikti. Dün evde test yaptım. İkinci çizgi silik çıktı. Yarın bir daha yapıcam. Doktora gitmek için beklemeyi düşünüyorum ben de. Bır şey sorucam oruç tutuyor musunuz? Kesin olsa tutmucam ama daha erken diye bırakmadım bir zararı var mıdır acaba?

hadi insallah hayirli ve guzel haberlerle gelirsin : )

inşallah ... Ocak ayında 1 kimyasal gebeliğim oldu. ondan sonra regl düzenim tepetaklak. Bat'ı bile tam hesaplayamaz durumdayım. Eski düzenimde olduğumu bilsem bugün Bat ama bu yeni düzensizlikte ondan da emin değilim. 2 gün önce kahverengi nokta nokta lekeler geldi ama devamı gelmedi. yerleşme kanamasıdır inşallah diye dua ediyorum. biraz daha bekleyip ondan sonra test yapacağım sanırım..

X