2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
evet canım ve o şekilde kullandım bugun testlerimi alıp doktora gittim şükür bişey çıkmadı ama malesef şuan yatıyorum lekelenmem var iğne oldum sabh şuan bişi yok şükür olmazda inşallah kesemin o tarafta kanama alanım vardı bakalım hayırlısı :KK43:

Nasil oldun canim? yazdiysanda gormedim merak ettim? gecti insallah degil mi?

Günaydınlarrrrr...erkenden sızınca sabahın bi körü uyanıyorum:) gece de uykularım bölünmeye başladı.. normal midir?

Bende de bir dis agrisi bir dis agrisi sormayin. pzt doktora gidecegim :KK43:
merhaba
bende subat annesi olacagim insallah.daha once yazdim sayfaya ama sayfalar hizli ilerledigi icin gorunmedi sanirim
diş agrisiyla dün acile gittim.apselenmos disim mecburen antibiyotik ve agri kesici verdi.hamileler icin b gurubuna giren antibiyotiklerin oldugunu ,onlardan birini yazdi bana.
ilk gebeligimde diş problemi cok yasadim.

Mrb kizlar bende bugun ogrendim hamile oldugumu sanirim benimde subat sonu gibi allah nasip ederse gelecek melegim :)
Gözünaydın hepimiz sağlıkla alırız insaallah kucağımıza:)

Günaydınlarrrrr...erkenden sızınca sabahın bi körü uyanıyorum:) gece de uykularım bölünmeye başladı.. normal midir?

Normal bence. Ama benim oğlum uyamadığından sürekli uyanıyorum.
merhaba
bende subat annesi olacagim insallah.daha once yazdim sayfaya ama sayfalar hizli ilerledigi icin gorunmedi sanirim
diş agrisiyla dün acile gittim.apselenmos disim mecburen antibiyotik ve agri kesici verdi.hamileler icin b gurubuna giren antibiyotiklerin oldugunu ,onlardan birini yazdi bana.

Gözünaydın. Yani dis problemi çok zor allab yardımcın olsun. Hamilelik ve emzirmede dişler cok hasar alıyor ne yazıkki. Antibiyotik kar zarar hesabıyla veriliyor bebek için tehlikeli olabilir iltihap o yüzden vermiştir doktorun.

Çenem düştü bu akşam kızlar şimdiden kilo alan var mı ben almadım psikolojik olarak şiş hissediyorum bazen sonra geçiyor :KK70:
Kilo almadım ve umarım ilk aylar almam. Ilkinde 20 haftadan sonra almaya başlamıştım yine hedefim o. Ilk aylar alınan kilo tamamen anneye kalıyor ne yazıkki.

merhaba
Merhaba hayırlı olsun bebiş :)
Geçmiş olsun ağrıdan duramayınca mecbur tedavi olman ama benim doktor ilk 3 ay dişçi önermiyorum dedi bi çürük gördüm dişimde çok şükür ağrımıyor ama işte ilerlemeden yaptırsammı dedim dikkat et şimdilik dedi

Günaydın güzel anneler benim kasık ağrılarım geçmiş çok şükür sizler nasılsınız
Benimde geçmiş baya cok sükür bide az idrarım sıkışsa daha cok oluyor onu farkettim. Kalp atısını karından cuma alır mıyım diye meraktayım doktor gel alırız dedi ama.

Çenem düştü bu akşam kızlar şimdiden kilo alan var mı ben almadım psikolojik olarak şiş hissediyorum bazen sonra geçiyor :KK70:
Yaa şiştim ben bi anda normalde nasıl yiyorsam öyle yiyorum ki ekmek bazen bi dilim ama karnım çıktı sanki sabah şu an inmiş ödemmi acaba bide adet olmadık onun şişliği mi ki bilemedim :)

Benimde geçmiş baya cok sükür bide az idrarım sıkışsa daha cok oluyor onu farkettim. Kalp atısını karından cuma alır mıyım diye meraktayım doktor gel alırız dedi ama.
Bende cuma gideceğim cnm hayırlı haberler alalım kaç hafta olacaksın cumaya

Benimde ogleye kadar elim ayagim kalkmiyor ara ara bas donmem ve bulantilarim oluyor ogleden sonra uyuyorum.saaat 4ten 5ten sonra iyiyim ama aksam yemeginden sonra tekrar uyuyorum
Geçen hafta bende öyleydim cnm elim kolum kalkmıyordu
Fakat ben normalde çok uyurum artık uykum gelmiyor bir türlü

X