- 23 Mayıs 2017
- 458
- 454
- 23
Yeşil elma haftada 4 adet yemek gerekiyor hem bulantıyada iyi geliyor.muz lif bakımından zengin olduğu için hergün yemek gerekir bulantıyıda bastırıyor yoğurt da yemek gerekiyor ben normal yoğurt yemiyorum öncedende yemezdim çilekle rondodan geçiriyorum çilekli yoğurt oluyor hem güzel hem faydalı oluyor.kabızlık için kuru kayısıyı suda bekletip içmek kayısılarıda yemek iyi geliyor taze kayısıdan daha etkin çözüm tabiki tazesinide yemek gerekir.badem de bulantıya iyi geliyor ama kabuklusunu alıp kırıp yemek gerekir marketlerde satılan işlenmişler sağlıklı değil.ben genelde bulantıma iyi gelicek bastıracak sağlıklı gıdaları yemeye çalışıyorumCanlar mevsim meyvelerinden falan yiyebildiginiz zamanlarda hangilerini yiyorsunz markete gidiyoruz bakıyoruz eşimle fiyatlar uçuk baksan yenicek gibi degil elimiz boş çıkıyoruz bir tek kayısı yedim kac gündür oda kabız olmamam icin iyi geldi başka ne var iyi gelicek beslicek ceviz fındık yiyorum süt iciyorum bugün zorla 2 yumurta yedim haslanmis ama bulantim artti kusucam nerdeyse peyniri zorla yiyorum sütte sıkıntı peynir güzel gelmiyor bende durum böyle yemekte yiyebiliyorm hamd olsun ama azcık doyurucak kadar fazla gelince kusucak gibi oluyorum