• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Canlar mevsim meyvelerinden falan yiyebildiginiz zamanlarda hangilerini yiyorsunz markete gidiyoruz bakıyoruz eşimle fiyatlar uçuk baksan yenicek gibi degil elimiz boş çıkıyoruz bir tek kayısı yedim kac gündür oda kabız olmamam icin iyi geldi başka ne var iyi gelicek beslicek ceviz fındık yiyorum süt iciyorum bugün zorla 2 yumurta yedim haslanmis ama bulantim artti kusucam nerdeyse peyniri zorla yiyorum sütte sıkıntı peynir güzel gelmiyor bende durum böyle yemekte yiyebiliyorm hamd olsun ama azcık doyurucak kadar fazla gelince kusucak gibi oluyorum
Yeşil elma haftada 4 adet yemek gerekiyor hem bulantıyada iyi geliyor.muz lif bakımından zengin olduğu için hergün yemek gerekir bulantıyıda bastırıyor yoğurt da yemek gerekiyor ben normal yoğurt yemiyorum öncedende yemezdim çilekle rondodan geçiriyorum çilekli yoğurt oluyor hem güzel hem faydalı oluyor.kabızlık için kuru kayısıyı suda bekletip içmek kayısılarıda yemek iyi geliyor taze kayısıdan daha etkin çözüm tabiki tazesinide yemek gerekir.badem de bulantıya iyi geliyor ama kabuklusunu alıp kırıp yemek gerekir marketlerde satılan işlenmişler sağlıklı değil.ben genelde bulantıma iyi gelicek bastıracak sağlıklı gıdaları yemeye çalışıyorum

Benim mide bulantilarim iyice azalmaya basladi. Korkuyorum ki nasil korkuyorum ama uzerine dusunmemeye calisiyorum. Mide bulantim olsa da yine olacagina varacak diyorum. Bakalim benim de randevum cuma gunu umarim guzel haberler verebilirim

Benim de bugun bulantım iyice hafifledi ağrı falan da yok gibi bişey ama ufaktan tırsıyorum :/
Rabbim bizlere bağışlasın

Benim de bugun bulantım iyice hafifledi ağrı falan da yok gibi bişey ama ufaktan tırsıyorum :/
Rabbim bizlere bağışlasın
Hic kotu dusunme. Bu haftalarda artik rahatsiz edici belirtilerin ortadan kalkmadi cok normal. Dedigim gibi hep iyiye yormak lazim. Negatif dusunmeyle kendimize de yazik bebege de

Olumsuz düşünceler getirmeyin aklınıza güzel düşünün güzel olsun ne güzel işte geçiyor bulantınız çok mu meraklısınız bulantıyla yaşamaya :))
Evet tam da alışmıştım bulantıya :p
İnsan tedirgin olacak bişey buluyor hormonlardan galiba :)

Yeşil elma haftada 4 adet yemek gerekiyor hem bulantıyada iyi geliyor.muz lif bakımından zengin olduğu için hergün yemek gerekir bulantıyıda bastırıyor yoğurt da yemek gerekiyor ben normal yoğurt yemiyorum öncedende yemezdim çilekle rondodan geçiriyorum çilekli yoğurt oluyor hem güzel hem faydalı oluyor.kabızlık için kuru kayısıyı suda bekletip içmek kayısılarıda yemek iyi geliyor taze kayısıdan daha etkin çözüm tabiki tazesinide yemek gerekir.badem de bulantıya iyi geliyor ama kabuklusunu alıp kırıp yemek gerekir marketlerde satılan işlenmişler sağlıklı değil.ben genelde bulantıma iyi gelicek bastıracak sağlıklı gıdaları yemeye çalışıyorum
MasaAllah canım yarasın bebise bende elma yedim birkac gün ama sonra bıraktım yeniden baslym muzda günde 1 tane yeter o zaman ondanda yiym cok sagol yarasın miniklerimize sağlıkla gelsinler

İyi geceler arkadaşlar ben bir haftadır çok yoğun bulantı ve halsizlik hissediyordum başımı kaldiramiyordum dün akşamdan beri bi anda durdu çok iyiyim ne bulantı ne gaz hiçbişey yok acaba bi sıkıntı olabilir mi kalbi durmuş olabilir mi

Bu arada şimdi okudum 10. Haftada bulantilari azalan arkadaşlar da varmış insan işte tedirgin oluyor kaybetmek korkusundan Allahım evlatlarimizi bize bagışlasın

İyi geceler arkadaşlar ben bir haftadır çok yoğun bulantı ve halsizlik hissediyordum başımı kaldiramiyordum dün akşamdan beri bi anda durdu çok iyiyim ne bulantı ne gaz hiçbişey yok acaba bi sıkıntı olabilir mi kalbi durmuş olabilir mi
Bu sorunun cevabını kimse bilemez canım herkesin bulantısının kesilme zamanı farklı oluyor.çok tedirginsen yarın bi doktora görün için rahatlar böyle yaşıyor mu kalbimi durdu gibi düşüncelerle vesvese yapmayın boşuna

12. haftada bakılması ya da yapılması gereken bir test var sanırım. Ense kalınlığına vs, bakacak sanırım. Doktorun acil doğuma girmesi gerekiyordu detaylı konuşamadık hiç ultrasonu verip ayrıldı. Cinsiyet okuduğum kadarı ile 15. haftadan önce belli olmuyor oda ufaklıklar kendilerini gösterirse heralde, hiç soramadım onu da :)

Himmmmm, anladim.
Teşekkür ederim.
Hayırlı sağlıklı gebelikler. :)

Aynen canım ıkılı test ıçın cagırmıştır
11/14.haftslardayapılıyor
Bende haftaya yaptıracagım

Ben bu hafta gidecektim. Gidemedim. Gelecek hafta gideyim inşaallah. .

Kızlar günaydın , 5 yıldır takipli olan doktorum başka ilçede görevlendirmeydi . Şükür bitti geldi tekrar bugün onunla randevum var . Sonunda milyon tane soru sorup , güzelce cevap alabileceğim . Benim tüm ameliyatlarımı ve tedavilerimi o yaptığı için aileden biri olarak sayıyoruz artık . Hem dua edin bana da diğer bebişimin de kalp atışını duyalım teyzeleri . Bu arada gece rüyamda bebek emziriyordum , tabir bilen var mı , nete baktım da kesin bir şey bulamadım .

Hayrolsun inşaallah.
Acep bilinçaltı mıdır?
İnşaallah herşey gönlünüzce olur.
Üzmeyin kendinizi

Kızlar doktor bana bunu yazmıs bulantı ıcın fiyatı yuksek dıye bastan almadık sonra almak zorunda kaldık insallah ıse yarar yoruldum artık bulantıdan bu arada burun spreyı

Eklentiler

• 1497331132999-406956823.jpg
    1497331132999-406956823.jpg
    57,5 KB · Görüntüleme: 62
Back