• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Bende normal istiyorum ama dikiş kısmı korkutuyor beni sonradan zorluğu olucagi için ise yariyacak şeyleri denemek mantıklı birde test edilip onaylanmissa tamamdir kolay dogumlarimiz olsun insaAllah canım:anne:
Benım de en cok korktuğum şey dikişler ilkinde uyutup yaptılar bunda nolur bilmiyorum hastane Baska

Benimle ayni tarihli olan arkadaşlar vardı sizler duydunuz mu kalp atışı falan ya da haftanizla uyumlu mu gerci döllenme zamanina göre farkeder belki ama 10gunde cok gibi insaAllah sorun yoktur o usgden kaynaklidir zaten verdigi fotograftada birsey belli değil hersey parlamis sizinkiler gibi olmasi lazim bebeğin oldgu yer aydinlik gerisi siyah bende her yer parlak sinir oldum o an heyecandan birsey diyememistm yarında öyle olursa ee yeter derim artık ona bakicam sonuçta sürekli ultrasona girmicem ya aman hastaneleri hic sevmiyorum bebek icin mecburrr:bicak:
6+2 de duydum canım ben kalp atısını 12 gun oldu

Günaydınn kızlar dünden beri çok yoğun bel ağrım var ne önerirsiniz

Kızlar göğüslerinizde ve kasıklarınızda durumlar nasıl? Benim göğüslerim indi sanki biraz. Sol kasıkta batma devam ediyor ama..

ben henuz bısey almadım erken dıye almak ıstıyoırum ama bıraz da zaman gecsın ıstıyorm . suan koru hastanesıne gıdıyorumn :)doktorumdan da memnunum hangı hastane dusunuyorsun
medicana olacak gibi ama araştırmadık daha[/QUOTE]
koru da hangı doktora gıdıyorsun pekı neden medıcana ıle neden degıstırmek ıstıyorsun pekı

Günaydın. Ben de 22 sine aldım randevu. ikili testler mi yapılacak sizinde? Günümüz hemen hemen aynı çünkü.
Evet canim testler baslayacak, ben bir de maternity testi de yaptiracagım, 99,99 sonuç veren test. doktor gerek yok dedi masraflı dedi ama yaptirmaya karar verdik, sadece kan aliyorlar zaten. bir de doktorum cinsiyet tahmini de yaparız demisti. heyecanliyim cok canım :)

Evet canim testler baslayacak, ben bir de maternity testi de yaptiracagım, 99,99 sonuç veren test. doktor gerek yok dedi masraflı dedi ama yaptirmaya karar verdik, sadece kan aliyorlar zaten. bir de doktorum cinsiyet tahmini de yaparız demisti. heyecanliyim cok canım :)

merhaba anım maternity testi ne oluyor. ilk defa duydum

Canım o maternity testte cinsiyeti söylüyorlar yani yaptırdıktan 10 gün sonra öğrenirsin kesin sonucu inşallah :)

medicana olacak gibi ama araştırmadık daha
koru da hangı doktora gıdıyorsun pekı neden medıcana ıle neden degıstırmek ıstıyorsun pekı[/QUOTE]
ben koruya gitmiyorum canım ki hakkında çok güzel haberler duymadım direk eledim orayı. ben şuan nene hatunda muayene sine gidiyorum doktorun hastanelik işim olursa nereye yönlendirir bilmiyorum kendisi tobb etü dede görev yapıyor ama medicana bana daha konforlu geliyor :D benim için buda önemli hasta memnuniyeti eee o kadar para alıyorlar 1 hastadan kaç bölüm var hastane ve odalarada dikkat etmeliler diye düşünüyorum :D

merhaba anım maternity testi ne oluyor. ilk defa duydum
Merhaba canım bir çok yerde testin markasına göre adı farklı geçiyor harmony maternity serbest fetal dna gibi bu ikili,üçlü ve dörtlü testi yapmaya pek gerek kalmıyor gibi bebekte Allah göstermesin herhangi bir sorun bar mı onu gösteriyor. Anneden kan alınıyor ingiltere ya da amerikaya gönderiliyor. Yaklaşık 10 gün sonra sonuc geliyor raporun gelmesi de 1 ayı buluyor benim bildiğim bu kadar.

koru da hangı doktora gıdıyorsun pekı neden medıcana ıle neden degıstırmek ıstıyorsun pekı
ben koruya gitmiyorum canım ki hakkında çok güzel haberler duymadım direk eledim orayı. ben şuan nene hatunda muayene sine gidiyorum doktorun hastanelik işim olursa nereye yönlendirir bilmiyorum kendisi tobb etü dede görev yapıyor ama medicana bana daha konforlu geliyor :KK70: benim için buda önemli hasta memnuniyeti eee o kadar para alıyorlar 1 hastadan kaç bölüm var hastane ve odalarada dikkat etmeliler diye düşünüyorum :KK70:[/QUOTE]
haklısın canım ben yanlıs anladım :) medıcana da dogum paketlerı ne kadar pekı

Back