• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Ciddi bir şey olabileceğini düşünüp doktoru aradım.
Normal şartlarda 12 de falan başlıyormuş yarın 11. Haftamıza giriyoruz doktor hissettiğin Bebek mi bilemiyorum geldiğinde tam noktasını gösterirsin anlarız dedi.
Anlattıklarıma göre de Bebek olabilir dedi.
Ben bebegin hareketlerinin 5. ay ve sonrasinda hissedilebildigini biliyordum. Simdi 12 haftadan sonra bisyler hissedebilecekmiymisiz vay be :KK73:
Zaten su 12. haftayi bi atlatsam uzerimden buyuk bir yuk kalkacak

Ciddi bir şey olabileceğini düşünüp doktoru aradım.
Normal şartlarda 12 de falan başlıyormuş yarın 11. Haftamıza giriyoruz doktor hissettiğin Bebek mi bilemiyorum geldiğinde tam noktasını gösterirsin anlarız dedi.
Anlattıklarıma göre de Bebek olabilir dedi.
Nasil bisey hissediyorsun peki kas seyirmesi gibi mi yoksa daha degisik bi his mi? Bak merak ettim simdi

Kızlar size mutlu mutlu hayırlı sağlıklı hamişlikler diliyorum. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Benim kalp atışı başlamamış. 8.hafta olmasına rağmen 6. Haftada kalmış. Sonlandırma sürecini başlatıyoruz.
Canimmm benim, Rabbim tez zamanda saglikli bir evlat versin kucagina, dualarin icin tesekkurler, dualarımız seninle canımmm

Kızlar merhaba şimdi çıktım doktordan bizim ikizlerin diğerinden hala kalp atışı Yok . Sanırım kaybolan ikiz olacakmış . Vucüt emecekmiş . Diğerinin kalp atışını dinledik yine nasıl büyük bir mucize . Bin şükür
merhaba,oncelikle saglikli bi gebelik yasatsin rabbim sana ve hepimize.bisey sormak istiyorum sana.arkadasim gecen pazartesi betasina bakmisti 240larda cikmisti adeti 2 gun gecmistbu bugun tekrar yaptirdi betasi 8600lerde cikti.bana artis baya yuksek gibi geldide 1 haftada.senin beta artislarin nasilsi acaba?

merhaba,oncelikle saglikli bi gebelik yasatsin rabbim sana ve hepimize.bisey sormak istiyorum sana.arkadasim gecen pazartesi betasina bakmisti 240larda cikmisti adeti 2 gun gecmistbu bugun tekrar yaptirdi betasi 8600lerde cikti.bana artis baya yuksek gibi geldide 1 haftada.senin beta artislarin nasilsi acaba?
Benim betam hep 2 kat arttı canım .3 kez tekrar ettim betayı 10 gün sonra gel keseyi görelim dedi sürpriz 2 kese gördük . Beta da anormal artış yoktu Yani

Su donemler pek zorlayarak yemeni gerektirecek donemler degil. Kendini zorlayip iyice tiksindirme yiyeceklerden. Ac kalmaman ve yedigin seylerin zararli olmamasi yeterli. Bebekler su anda bizim depolardan yiyorlar. Kan tahlilinde zaten eksik birsey varsa mudahale ediliyor. Mesela ben de demir eksikligi vardi ve demir hapina basladim. 3 aydan sonra daha dikkatli ve saglikli beslenebiliriz anca su an midemiz ne aliyosa o
Psikolojik olarak birazda canım yemezsem ona bakamamisim gibi hissedicem diye zorluyorm kendimi mide almayinca zorlamada fayda etmiyor zaten sağlıklı olsunlar insaAllah:anneadayı:

kullaniyorum canim.enox 4000 kullaniyorum. gobegim mosmor oldu el degmiyo artik.

ilk defa duydum canim. ne ki dedigin sey.
subyen muskasi bebegi koruyor canım benim yakinlarinda tanidiklarin bilir hoca varsa yaptir allahim korusun inşallah kucağına almak nasip olur

Selam kızlar
Bugün pıtır pıtır sol tarafım oynuyor. Sol alt tarafda kızımda solumdaydı Buda orada
Var mı hisseden ‍♀️Böyle bir şey

29 undaki kontrolü heyecanla bekliyorum
ben ultrasonla bebege baktikları yerde siksık icerde göz seyirmesine benzer hareketlenmeler hissediyorum, bagirsak hareketidir diyorlardi ama gercekten başka bir sey bu, Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsinnn,

Kalp atışlarımızı duyduk çok şükür.. 7+3 olmuşuz teyzeleri..
Darısı henüz duyamayan, bekleyen teyzelerimize inşallah..
hamdolsun şükürler, maşallah sübhanallah size inşallah kucağına almak nasip olur..
bende bidaki pazartesi günü doktora gideceğim inşallah güzel haberler le gelirim bende
allahim korusun miniklerimizi

Ben bebegin hareketlerinin 5. ay ve sonrasinda hissedilebildigini biliyordum. Simdi 12 haftadan sonra bisyler hissedebilecekmiymisiz vay be :KK73:
Zaten su 12. haftayi bi atlatsam uzerimden buyuk bir yuk kalkacak

Normalde 16. Haftada hissediyorsun en erken yani kızımda öyle hissettim çünkü bu hissettiklerini konduramıyoedum
Ay çok benek değildir diyordum.
Tekme gibi değil ama ya dönüyor ya seyirde tarzı tekmeler ileri aylarda net oluyor

Tecrübeli anneler genelde 12 hisseder dedi tecrübeden kastı da daha önceden yaşamıştan bahşediyor.

1-2 haftaya pıt pıt hissedersiniz.

Nasil bisey hissediyorsun peki kas seyirmesi gibi mi yoksa daha degisik bi his mi? Bak merak ettim simdi

Sol alt tarafta minik minik hissediyorum ıraya bastırdığımda elimle de hissedebiliyorum

ben ultrasonla bebege baktikları yerde siksık icerde göz seyirmesine benzer hareketlenmeler hissediyorum, bagirsak hareketidir diyorlardi ama gercekten başka bir sey bu, Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsinnn,

Evet canım çok minik bir şey hareket edince hissetmiyorum oturduğumda genelde

benim kontrol de 23 unde canim, hayırlısı insallah bende cok heyecanliyim

Aynı zamanlarda güzel haber alırız inş

Kızımda bunları çık geç yaşadım ben yada ilk olduğu için hissetmiyordum. Sürekli hissediyorum bu kadar olmasına anlam veremedim
Tek bildiğin ayağa kalktığım anda duruyor yatar pozisyon yada oturur pozisyonda direk pıt pıt başlıyor
Benim de aynı canım. Ayakta olmuyor ama oturunca ve yatınca bi şeyler oluyor. Ben bebegimin hareketleri diyorum ama annem çok erken daha hissetmezsin diyor. Bilemedim ben de.

hamdolsun şükürler, maşallah sübhanallah size inşallah kucağına almak nasip olur..
bende bidaki pazartesi günü doktora gideceğim inşallah güzel haberler le gelirim bende
allahim korusun miniklerimizi

Amin canım, amiin inşallah.. Sen de güzel haberlerle gel inşallah.. Allahım hepimizin yavrularını sağlıkla, hayırla kucağımıza almayı nasip etsin..

Benim de aynı canım. Ayakta olmuyor ama oturunca ve yatınca bi şeyler oluyor. Ben bebegimin hareketleri diyorum ama annem çok erken daha hissetmezsin diyor. Bilemedim ben de.

Bu pıtpıtları bilmesem bende daha ne hissetmesi derdim.
Geçti bile benim o pıtpıtlar kim bilir ne zaman hissederim bir daha
En güzeli karnında yer değiştirirken onu görmek 30. Haftalarda oluyor Harika bir şey böyle bir sürü videom var

Hamilelik belirtilerinden bulantısı ve kasık ağrısı kaybolan var mı arkadaşlar, hem seviniyorum hem korkuyorum :(

Hamilelik belirtilerinden bulantısı ve kasık ağrısı kaybolan var mı arkadaşlar, hem seviniyorum hem korkuyorum :KK43:
Benim mide bulantilarim iyice azalmaya basladi. Korkuyorum ki nasil korkuyorum ama uzerine dusunmemeye calisiyorum. Mide bulantim olsa da yine olacagina varacak diyorum. Bakalim benim de randevum cuma gunu umarim guzel haberler verebilirim

Back