• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kızlar öğrendiğimden beri bebekten başka bir şey düşünemez oldum gece uykuya zor dalıyorum o derece bi an olsun aklımdan çıkmıyor sürekli en ince ayrıntısına kadar araştırma yapıyorum böyle giderse doğana kadar kafayı yerim sizde böylemisiniz normal mi bu durum ilk heyecandan mı böyleyim zamanla geçer mi acaba

İlk 3 aylık süreçte folik asit bebeğin zeka gelişimi açısından çok önemliymiş doktorun ve netteki araştırmalarımdan öğrendiğim gerçi oldukça tecrübeliymişsiniz bazen yiyeceklerden alınan folik asit yeterli olmayabilir bende peynir süt ve yoğurt hiç yemem ama mecbur yemeye başlamam gerek artık
Aslında ben 1 yıldır bebek düşündüğüm için 5-6 ay kadar folik asit kullandım. Sonra yine internette gördüğüm kadarıyla fazlası da otizm e yol açabiliyormus. O yüzden 1.5 ay önce folik asiti bıraktım. Doktorum da henüz vermedi. Onun için ben de hangi besinlerde varsa onları tüketmeye çalışıyorum. Muhtemelen yakın zamanda verecektir zaten

Aslında ben 1 yıldır bebek düşündüğüm için 5-6 ay kadar folik asit kullandım. Sonra yine internette gördüğüm kadarıyla fazlası da otizm e yol açabiliyormus. O yüzden 1.5 ay önce folik asiti bıraktım. Doktorum da henüz vermedi. Onun için ben de hangi besinlerde varsa onları tüketmeye çalışıyorum. Muhtemelen yakın zamanda verecektir zaten
Hımm depoları doldurmuşsundur o zaman sorun olmaz :))

İlk 3 aylık süreçte folik asit bebeğin zeka gelişimi açısından çok önemliymiş doktorun ve netteki araştırmalarımdan öğrendiğim gerçi oldukça tecrübeliymişsiniz bazen yiyeceklerden alınan folik asit yeterli olmayabilir bende peynir süt ve yoğurt hiç yemem ama mecbur yemeye başlamam gerek artık
Şuan moralim alt üst oldu . Ben düşük yapmıştım ekim ayında yaklaşık 4 ,5 aydır folik asit kullanıyorum zararı olur mu

Şuan moralim alt üst oldu . Ben düşük yapmıştım ekim ayında yaklaşık 4 ,5 aydır folik asit kullanıyorum zararı olur mu
Bence olmaz çünkü 3 ay hamilelik öncesi 3 ay hamilelik sonrası önerilen kullanım ama doktora sorun muhakkak ne zaman başladınız devam etmeniz gerekir mi en doğru bilgiyi doktor verir

kızlar adet olacağım galiba çünkü artik lekeleme başladı neyse benim için daha iyi biraz daha zayıflamam lazım hamilelik öncesi

Folik asit vücutta depolanmıyormus. Fazlası atılırmıs. Ben internetten okuduğum zaman bırakmistim. Ama siz takilmayin. Doktorunuza sorun. O daha iyi bilgi verir bence.

Haftaya cuma beş hafta bitecek benim o zaman gideceğim doktora ilkinde gorunmrmisti dış gebelik olabilir diyip iki günde bir kan vermiştim çok korkmustum bugün doktora gidenler hac hafta kaç günlükler

Kızlar öğrendiğimden beri bebekten başka bir şey düşünemez oldum gece uykuya zor dalıyorum o derece bi an olsun aklımdan çıkmıyor sürekli en ince ayrıntısına kadar araştırma yapıyorum böyle giderse doğana kadar kafayı yerim sizde böylemisiniz normal mi bu durum ilk heyecandan mı böyleyim zamanla geçer mi acaba

İlk heyecan olduğu için öyle oluyor
Bende ilk bebeğimde her gün gelip bu yazıları okurdum ne yalan söyleyim bakmıyorum bile.

Back
X