Canim ben ikk yumurta yediginde oturup hungur hungur agladim.alerjinin en buyuk sikintisi tam olarak neyin dojundugunu bilememek ek gida da aklimi kaciracaktim makarna vitma diye bir sayfa buldum ordan icinde bugday olmayan sehriye ekmek unu falan vuldum misir irmigi ve o kadina gercekten dua ediyorum.cunku sut ve bugday elaerjisi demek sutunuzde yoksa formul diyet mama almayan bir bebeginiz vsrsa aklinizi kacirmamak hic de zor degil.allah baska dert vermesin sizde neye alerji var.yuksek mi alerji seviyenix bizim sukur cok yuksek degil ilk 8 ay bagirsak tepkiliydi simdi deri tepkili dermatit oluyor ve burnu tikanip nefes alamiyor.....sut urunu yerse henuz bugday denemesi yapamadim 15 gun donra onu da bir deniycem ....insallah gectigini de paylaşiriz
Ben alerjisini ilk farkettigimde sut alerjisi diye cok korkmustum anlatamiyorumda derdimi kimseye biraz pimpirikliyim diye abartiyosun diyolardi annem surekli kiziyodu cocukta hastalik ariyosun diye nerdeyse dogumdan beri dermatit vardi bizde 3 aylikken kakasi bozulmaya basladi cok sukur kan olmadi ama hep mukusluydu.Sutu bol bi insan degilim zaten normal mamayida kabul etmiyodu bebegim alerjisi var bunun alerji mamasinida icmez ac kalicak diye ciddi anlamda psikolojik bunalima girmistim surekli agliyodum ama cok sukur sut alerjimiz yokmus doktorlar resmen kaosa surukluyo insani bu konuda bence biz cok sukur zoru atlattik insallah sizde atlatirsiniz