- 10 Mayıs 2017
- 3.024
- 4.306
Bizi pişik yaptı ya sızdırma sorunu oldu yine Molfix e gectikCnm 1 paket kullandim. Çok ama cok memnun kaldim. Bundan sonra bende sleepy alirim. Çok güzel gerçekten. Ama fiyat olarak evet o da pahalilasmis.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizi pişik yaptı ya sızdırma sorunu oldu yine Molfix e gectikCnm 1 paket kullandim. Çok ama cok memnun kaldim. Bundan sonra bende sleepy alirim. Çok güzel gerçekten. Ama fiyat olarak evet o da pahalilasmis.
Cnm dönüşümlü geçmek lazımmış ben öyle yaptım. Hala daha günde 1 veya 2 kez eski bezinden takıyorum. Pişik olmadi sanırım bu yolu deneyince.Bizi pişik yaptı ya sızdırma sorunu oldu yine Molfix e gectik
İshal gibi bu ara yediklerinden de pişik olabiliyor ama bezler çok pahalı yaCnm dönüşümlü geçmek lazımmış ben öyle yaptım. Hala daha günde 1 veya 2 kez eski bezinden takıyorum. Pişik olmadi sanırım bu yolu deneyince.
kizlar merhaba,bir kac sorum olacak.bebeklerinizin uyku araligi ne kadar.bizimki bana cok kisa geliyor.ilk uykusunu anliyorum tmm ama diger uyku araligida kisa.bazen 3 uyku yaptigimiz bile oluyor.sizinkiler tam anlamiyla duzene girdimi.aksam 8 gibi uyuyor sabah 7 7 bucuk civari uyaniyor.daha 9 olmadan uyku sinyallaeri veriyor.zar zor 9bucuk gibi uyutuyorum.ortalama 1 bucuk saat uyuyor.11 gibi uyaniyor.1 de tekrar uykusu geliyor ama baya baya uyumak istiyor yani guc bela 2 ye kadar oyalamaya calisiyorum 1 bucuk saat gene uyuyor.3 bucuk gibi uyaniyoruz.5bucuk gibi tekrar uyumak istiyor.uyku araligini acamiyorum malesef.bazen 2 saat oluyor uykusu genede 3.uykuyu uyumak istiyor.baldan anneyi takip ediyorum.artik 2 uyku uyumasi gerektigini soyluyor ama 2 gun 2 uyku yapiyorsak sonraki gun 3 uyku istiyor.bir turlu duzene oturtamadim.desteksiz kendisi uyuyor.karanlikta uyutuyorum.oda sicakligini ayarliyorum falan ama bir turlu uyku araligini acamiyorum sizde durumlar nedir.birde uyurken ne giydiriyorsunuz.ustunu ortuyormusunuz.yastik kullanmiyoruz zaten son 1 aydir yuzustu uyuyor.ustunu ortmuyorum surekli dondugu icin ve zaten sicak hic sevmiyor.ama sadece pijamayla yada tulumla uyurken usur gibide geliyor.uyku tulumlarina bakiyorum ama kalinlar bizim kiz onun icinde cok terler bu arada 9bucuk ayligiz
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/forums/yemekteyiz-soframiz-benim-mutfagim.1213/
Kızlar kurabiye yarışması var isterseniz bi bakın :)
Sağ ol canım evet ilk defa katılayım dedim ama kk hatunları çok marifetli maşallah :))Link attigina gore sen de katıldın heralde :)
Oyum sana :)
Merhaba arkadaşlar. Oğlumun hgb değeri iyi gibi 11.4 ama feritin düşük dedi doktor . Ben katkı maddesi var diye demir ikacı kullanmamıştım. Ferrum verdi dıktor. Alternatif katkı maddesi olamayn kan ilacı önerebilir nisiniz??
Ben sidefer kullanıyorum tadı çok güzel kızım istekli içiyor.parabensizMerhaba arkadaşlar. Oğlumun hgb değeri iyi gibi 11.4 ama feritin düşük dedi doktor . Ben katkı maddesi var diye demir ikacı kullanmamıştım. Ferrum verdi dıktor. Alternatif katkı maddesi olamayn kan ilacı önerebilir nisiniz??
Çünkü SGK onu karşılıyor sadeceTeşekkür ederim cevapalrınız için. Bu ilacı veren çapadan prof. Neden katkı maddeli ilaçlar verilşyor anlamıyorum. Sideferi araştırayım
Ben Amerikadan getirtiriyorum canim. Organik ve Gdo suz. Wellement marka. Çok memnunum. Doktorumuzda onayladı.Merhaba arkadaşlar. Oğlumun hgb değeri iyi gibi 11.4 ama feritin düşük dedi doktor . Ben katkı maddesi var diye demir ikacı kullanmamıştım. Ferrum verdi dıktor. Alternatif katkı maddesi olamayn kan ilacı önerebilir nisiniz??
Canım sordum hocam bunun herine içinde katkı maddesi olmayan varsa onu alayım mı dedin. Biz yıllardır bunu veriyoruz hiç de bir şey olmadı die bağırdı. Biz mi pimpirikleniyoruz onlar mı rahat anlamadım. Kendi çocuklarına veriyorlar mı onu merak ediyorumÇünkü SGK onu karşılıyor sadece
Aslında içinde ki katkı tolere edilebilir deniliyor fakat ne bilim elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz benim kızım huylu kırmızı renkli olanları içmedi tadından dolayı sidefer i severek içti.Canım sordum hocam bunun herine içinde katkı maddesi olmayan varsa onu alayım mı dedin. Biz yıllardır bunu veriyoruz hiç de bir şey olmadı die bağırdı. Biz mi pimpirikleniyoruz onlar mı rahat anlamadım. Kendi çocuklarına veriyorlar mı onu merak ediyorum
Kuzey yarin tam 9 aylik olacak.Kızlar iyi akşamlar nasıl gidiyor hayat bebeklerimiz de kaç diş var
Biyerden tutunup uzun uzun dikiliyor mu bebekler
Ek gıda sureciniz nasıl gidiyor.
Bilinçli olarak anne baba diyor mu bizden büyük baya bebek vardı bizi de aydınlatın
Merhaba, meltem 9 aylik oldu. 2 disimiz var. Bizimki biraz tembel elinden tutarak yurumek istiyor hep. Geri geri emekliyor ileri gidemiyor henuz. Ek gida konusunda cok zorlardayiz 2 yada 3 tatli kasigi yiyor . Peki ya senin ufaklik nasil?Kızlar iyi akşamlar nasıl gidiyor hayat bebeklerimiz de kaç diş var
Bilinçli olarak anne baba diyor mu bizden büyük baya bebek vardı bizi de aydınlatın
Benimkinin 2 alt diş var yarım emekliyor bazen sürünme bazen 4 ayak .her fırsatta dikilmek istiyor. Bilinçli konusmuyor sadece hece tekrari yapiyor.Merhaba, meltem 9 aylik oldu. 2 disimiz var. Bizimki biraz tembel elinden tutarak yurumek istiyor hep. Geri geri emekliyor ileri gidemiyor henuz. Ek gida konusunda cok zorlardayiz 2 yada 3 tatli kasigi yiyor . Peki ya senin ufaklik nasil?
Kızlar iyi akşamlar nasıl gidiyor hayat bebeklerimiz de kaç diş var