- 30 Haziran 2017
- 247
- 159
- 33
Evet yapıyor bende deKızlar bugün ilk kez wrap slingle dışarı çıktım bebeğim çok rahattı, yarım saat yürüyüş yaptım, döndüğümde belim çok ağrıdı. Düzgün de bağladım, kullanan var mı, böyle bel ağrısı yapıyor mu?
Bazen gündüzleri oluyor etrafına bakacağım diye almıyor ama bu seferde huysuzlanıyor ayakta zor veriyorumKizlar uzun zamandir bakamadim belki konusulmustur aranizda meme reddi yasayan varmi
Bazen gündüzleri oluyor etrafına bakacağım diye almıyor ama bu seferde huysuzlanıyor ayakta zor veriyorum
Kizlar uzun zamandir bakamadim belki konusulmustur aranizda meme reddi yasayan varmi
1 hafta gibi bir sure bizde de oldu ama sonra kendiliginden gecti, sizde de oyle olur insaallah, endiselenmeyin. Bu emmemesinden dolayi diye dusunyorum ben, 3. ayda diger ilk 2 aya gore daha az kilo aldi.Bazen gündüzleri oluyor etrafına bakacağım diye almıyor ama bu seferde huysuzlanıyor ayakta zor veriyorum
1 hafta gibi bir sure bizde de oldu ama sonra kendiliginden gecti, sizde de oyle olur insaallah, endiselenmeyin. Bu emmemesinden dolayi diye dusunyorum ben, 3. ayda diger ilk 2 aya gore daha az kilo aldi.
Canım benim kızım da bir ara reddetmişti. Ama ben o zaman gün içinde biberondan da süt veriyordum. Bir iki gün baya zorlandık. Sonra aldı yine genelde ayakta verdim memeyi. Sallayarak emzirdim o iki gün. Belki etkisi olmuştur. Bir de çok gazı varsa almıyordu memeyi ona dikkat etmiştim. Stres olmamaya çalış ben de çok panik olmuştum.İnsallah gecer cok endiseleniyorum memeyi birakicak diye
Hanımlar , sabah uykumu almış olursam hazirlanip hastaneye kan vermeye gideceğim.
İki durumdan ötürü.
1. Tsh degerlerimde sanki yine sıkıntı varmış gibi...
2. Ve benim içimi kemirip duran bir şüphe hamilemiyim acaba?
Aramızda doğum yapıp ardına hamile kalan var mı ?
Hamileysem bebeği aldırmak istemiyorum ama eşim bu durumu yine hoş görmicek malesef...
Hamileyim , deme sakın dedi....
Boyle bir durumda gizlesem mi hamile oldugumu?
Kızım 6 aylık olunca iş e baslicaktim.
Şimdi böyle bir durum varsa yine sorunlu +1 sorunlu olarak geçecek.
İlk hamileliğim de eş im hamileligimi burnumdan getirmişti. Üzerine birde çalıştığım için çok zordu benim için ...
"Yine" hos gormicek ne demek. Sonucta kek gibi mikserle cirpilip bebek yapilmiyo. Eyleme dahil olup sonucundan kacinmak nedir? Burnundan getirmek ne demek ayrica sen ona bi evlat veriosun. Sukredecegi yerde sana mi zulmediyoHanımlar , sabah uykumu almış olursam hazirlanip hastaneye kan vermeye gideceğim.
İki durumdan ötürü.
1. Tsh degerlerimde sanki yine sıkıntı varmış gibi...
2. Ve benim içimi kemirip duran bir şüphe hamilemiyim acaba?
Aramızda doğum yapıp ardına hamile kalan var mı ?
Hamileysem bebeği aldırmak istemiyorum ama eşim bu durumu yine hoş görmicek malesef...
Hamileyim , deme sakın dedi....
Boyle bir durumda gizlesem mi hamile oldugumu?
Kızım 6 aylık olunca iş e baslicaktim.
Şimdi böyle bir durum varsa yine sorunlu +1 sorunlu olarak geçecek.
İlk hamileliğim de eş im hamileligimi burnumdan getirmişti. Üzerine birde çalıştığım için çok zordu benim için ...
Canım benim kızım da bir ara reddetmişti. Ama ben o zaman gün içinde biberondan da süt veriyordum. Bir iki gün baya zorlandık. Sonra aldı yine genelde ayakta verdim memeyi. Sallayarak emzirdim o iki gün. Belki etkisi olmuştur. Bir de çok gazı varsa almıyordu memeyi ona dikkat etmiştim. Stres olmamaya çalış ben de çok panik olmuştum.
Benm oglum dogumdan sonra 25 gun toplasan 15 dakika emmedi memeyi. Tabi yogunbakimda kaldi bi muddet onun da etkisi var. Ilk.cocugumdu emzirmeyle ilgili hicbisey bilmiodum cirpindim durdum. Smdi eskisine gore iyi ama yine diger cocuklar kadar azimli bi emmesi yok. O zaman beni bi uyandiran olsa hemen emzirme danismani bulurdum. Ustelik dogumevlerinde emzirme danismani oluyomus. Piyasadaki fahis fiyat isteyenlere hic gerek kalmiyomus. Bunlari daha gecen hafta ogrendim tabi. Keske 3 ay once bilseydim gece gunduz aglayip hem kendimi hem cocugumu hirpalamazdim. Sana tavsiyem emzirme danismani bul 1 ay cok.uzun bi sureStres ne kelime resmen depresyondayim sabahlari korkuyla uyaniyorum bugun nasil gecicek diye 1 ay oldu duzelmiyo
Yanlış anlamayın ama madem eşiniz hamilelik hakkında bu kadar net bir şekilde istemediğini söylüyor ya da sizin de haklı olarak korkunuz var(diğeri çok çok küçük çünkü) niye önlemini almıyorsunuz? Her türlü korunmaya rağmen hamileyseniz bir şey denilmez ama önlem almadıysanız ve eğer hmileyseniz bunu niye o masum, canıyla ödesin ki?
Hamile değilsinizdir bence ama yine de yazmak istedim. Allah yardımcınız olsun.
"Yine" hos gormicek ne demek. Sonucta kek gibi mikserle cirpilip bebek yapilmiyo. Eyleme dahil olup sonucundan kacinmak nedir? Burnundan getirmek ne demek ayrica sen ona bi evlat veriosun. Sukredecegi yerde sana mi zulmediyo
Okuluna sonra da devam edebilirsin. Olanlariniza evlatlarinizida ekleyebilirsiniz. Onlar size yuk degil ki. Sana boyle davranmasina musade etme lutfen. Bu yaptigi cok garipKorunuyoruz.
Buna rağmen hamileysem veren Rabbim.
Geçen sefer çok direndim.
Şimdi 1 i nde soylediklerinin haddi hesabı yoktu suan böyle bir durum varsa yine beni zor günler bekliyor demek..
:'(
Ben okuyordum. Ve okumaya devam edecektim.
Planlarımız vardı.
Hamileligim planda yoktu. Ve böyle olunca herşey alt üst olcakti.
Bu yüzden aldırmam için çok baskı uyguladı. Doğuma 2 ay kala biraz kendini topladı ama yine cümlesi sana aldir dedim, katlancaksin, fln fln lari bitmedi.
Planlarda çöp oldu.
Okulu bıraktım.
Şimdi 1. İçin katlandiklarim in 2 katını 2. İçin yaşayacağım....
İnşaallah değilimdir .
Lohosa lik sonrası ilk adetimi gördükten sonra diğer döngülerde hafif kanama ve kısa süreli lekelenmeler oldu.
Hormonlarim yüzünden böyle birşey olmuştur diye ümit ediyorum.
Yoksa tepkiler yüzünden hayat bana yine zehir. ..:/
Benm oglum dogumdan sonra 25 gun toplasan 15 dakika emmedi memeyi. Tabi yogunbakimda kaldi bi muddet onun da etkisi var. Ilk.cocugumdu emzirmeyle ilgili hicbisey bilmiodum cirpindim durdum. Smdi eskisine gore iyi ama yine diger cocuklar kadar azimli bi emmesi yok. O zaman beni bi uyandiran olsa hemen emzirme danismani bulurdum. Ustelik dogumevlerinde emzirme danismani oluyomus. Piyasadaki fahis fiyat isteyenlere hic gerek kalmiyomus. Bunlari daha gecen hafta ogrendim tabi. Keske 3 ay once bilseydim gece gunduz aglayip hem kendimi hem cocugumu hirpalamazdim. Sana tavsiyem emzirme danismani bul 1 ay cok.uzun bi sure
Cok zor allah yardim etsinAh canim benim ahhh emzirmeyle ilgili o kadar cahil dogum yapmisimki arastira arastira bu 3 ayida emzirebildim zatengittim emzirme danismaninada ama pek faydasını gordugumu soyleyemicem tekrar gitmekte istiyorum tukenmek uzereyim annem disinda herkes mama ver modunda biberon verdigimde beni hepten birakir ki biberonuda almiyo zaten doktora bile dun meme reddi yasiyorum emmek istemiyo biberonda almio dedim alir alir benimki bi ay emdi diyo!!! Boyle doktorlarin oldugu bi ulkede nereye baksan emziremeyen anne gormek cok normal!!!
canım haddim degil ama tabiki emmesi çok guzel bisey ama biberona o kadar kolay alosmiyolar şimdi nasıl inatlasiosan emzirmek icin bineronu verdikten sonrada inatlasiyosun ve emmeyi birakmiyolar benim kuzuda 3 aylık sutum yetersiz oldugu icin 20 gunlukten beri hem emziriyorum hem mama veriyorum hala devam ediyoruz emmeyide bırakmadı 3 saatte bir emiyor arkasina mamasinı yiyor o huzurlu ben huzurlu oluyorum hem kendine hem bebise eziyet etme oluru var iyi bi beberon ucu isi çozuyo tabi bu benim fikrim saglikli olsunlar gelisimleri iyi olsun emmeyi birakmasim varsin mamada yesin biraz kendini rahatlat derim bu konudaAh canim benim ahhh emzirmeyle ilgili o kadar cahil dogum yapmisimki arastira arastira bu 3 ayida emzirebildim zatengittim emzirme danismaninada ama pek faydasını gordugumu soyleyemicem tekrar gitmekte istiyorum tukenmek uzereyim annem disinda herkes mama ver modunda biberon verdigimde beni hepten birakir ki biberonuda almiyo zaten doktora bile dun meme reddi yasiyorum emmek istemiyo biberonda almio dedim alir alir benimki bi ay emdi diyo!!! Boyle doktorlarin oldugu bi ulkede nereye baksan emziremeyen anne gormek cok normal!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?