• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Ah canim benim ahhh emzirmeyle ilgili o kadar cahil dogum yapmisimki arastira arastira bu 3 ayida emzirebildim zaten :KK43: gittim emzirme danismaninada ama pek faydasını gordugumu soyleyemicem :KK43: tekrar gitmekte istiyorum tukenmek uzereyim :KK43: annem disinda herkes mama ver modunda biberon verdigimde beni hepten birakir ki biberonuda almiyo zaten doktora bile dun meme reddi yasiyorum emmek istemiyo biberonda almio dedim alir alir benimki bi ay emdi diyo!!! Boyle doktorlarin oldugu bi ulkede nereye baksan emziremeyen anne gormek cok normal!!!
Canım sen sütünün yetmediğini mi düşünüyorsun. Sütün bebeğine yeter ve memede asla süt bitmez. Eğer bebeğin emerken ağlıyorsa bu süt yetmediğinden ya da doymadığından değildir. Atak haftası olabilir gazı olabilir. Ama emin ol sütün var ve bebeğin doyuyor

Benimki baya kavga ediyo benimle bir aydir memeye yatirdigim an geri atio kendini kesinlikle istemiyo :KK43:( bide o ara enfeksiyon gecirdi hepsi karisti birbirine artik ne yapicagimi bilmiyorum :KK43:

canım moralini bozmak istemem ama benimkide 1 ay önce başladı gündüz kesinlikle almıyordu.Oturarak kesinlikle emmiyor. Ayakta bazen veya uzanarak.Artık sağarak vermeye başladım gündüzleri. Ama gece emiyor.Dr. bunun gecici olduğunu zaman zaman olabilceğini söylemişti ama maalesef bu ay başında işede başlayınca sanırım artık iyice alıştı biberondan içmeye.

1 hafta gibi bir sure bizde de oldu ama sonra kendiliginden gecti, sizde de oyle olur insaallah, endiselenmeyin. Bu emmemesinden dolayi diye dusunyorum ben, 3. ayda diger ilk 2 aya gore daha az kilo aldi.
İnsallah gecer cok endiseleniyorum memeyi birakicak diye :KK43:

umarım bırakmaz canım, endişelerinde haklısın ama arada oluyor. sen ısrar edersen düzelecektir. Ben sütüm mü yok ac kalmasın diyerek sağmaya başladım. Hem işe de başlayacağım zaten biberondan içecek diye. Kilo konusunda evet bizimde 3 ay iyidi. Ama 4. ayda cok az aldı kilo. Dr. 4. ayda ilk zamanki gibi kilo alımı olmaz, normal olduğunu söyledi. ama boyu uzadı bu arada 4cm hatta.

Hanımlar , sabah uykumu almış olursam hazirlanip hastaneye kan vermeye gideceğim.
İki durumdan ötürü.
1. Tsh degerlerimde sanki yine sıkıntı varmış gibi...
2. Ve benim içimi kemirip duran bir şüphe hamilemiyim acaba?

Aramızda doğum yapıp ardına hamile kalan var mı ?

Hamileysem bebeği aldırmak istemiyorum ama eşim bu durumu yine hoş görmicek malesef...
Hamileyim , deme sakın dedi....
Boyle bir durumda gizlesem mi hamile oldugumu?
Kızım 6 aylık olunca iş e baslicaktim.
Şimdi böyle bir durum varsa yine sorunlu +1 sorunlu olarak geçecek.
İlk hamileliğim de eş im hamileligimi burnumdan getirmişti. Üzerine birde çalıştığım için çok zordu benim için ...
vallahi hakkında hayırlısı canım. İnan bizde de durum tersi. eşim tutturdu ikinci bebeğide yapalım diye ama şuan hiç hazır değilim. Ötesi bebeğim 4. ayı yeni bitti daha onu beleyebiliyormuyum yetiyormuyum yoruluyorum derken işe de başladım. kesinlikle şuan düşünmüyorum. Ama olursa da yapcak bişey yok. eğer hamile isen eşine bunu tek yapmadığını hatırlat bi zahmet. Nedemek sakın hamileyim deme. Akşam yatıp sabah kalkınca düşünce gücüyle veya istekle hamile kalınmıyor.

Ah canim benim ahhh emzirmeyle ilgili o kadar cahil dogum yapmisimki arastira arastira bu 3 ayida emzirebildim zaten :KK43: gittim emzirme danismaninada ama pek faydasını gordugumu soyleyemicem :KK43: tekrar gitmekte istiyorum tukenmek uzereyim :KK43: annem disinda herkes mama ver modunda biberon verdigimde beni hepten birakir ki biberonuda almiyo zaten doktora bile dun meme reddi yasiyorum emmek istemiyo biberonda almio dedim alir alir benimki bi ay emdi diyo!!! Boyle doktorlarin oldugu bi ulkede nereye baksan emziremeyen anne gormek cok normal!!!

canım sütün varsa sağıp verirsin baktın emmiyor. Emmeyince illa mama verecen diye bişey yok. Zaten 3 ay sonrada ek gıdaya başlarsın. sen pozisyonları dene muhakkak alacağı bişekil vardır. Yeminle emsin diye 1 dk içinde girmediğimiz pzoisyon kalmıyordu. ama genelde uzanarak alıyor şuan.

vallahi hakkında hayırlısı canım. İnan bizde de durum tersi. eşim tutturdu ikinci bebeğide yapalım diye ama şuan hiç hazır değilim. Ötesi bebeğim 4. ayı yeni bitti daha onu beleyebiliyormuyum yetiyormuyum yoruluyorum derken işe de başladım. kesinlikle şuan düşünmüyorum. Ama olursa da yapcak bişey yok. eğer hamile isen eşine bunu tek yapmadığını hatırlat bi zahmet. Nedemek sakın hamileyim deme. Akşam yatıp sabah kalkınca düşünce gücüyle veya istekle hamile kalınmıyor.
Canım merhaba :) nasılsın. Senin bebiş çok sakin heralde esin hemen 2.yi istedigne göre :) ben uzuuuuun bir süre 2. Yi düşünemiyorum bile :)

canım sütün varsa sağıp verirsin baktın emmiyor. Emmeyince illa mama verecen diye bişey yok. Zaten 3 ay sonrada ek gıdaya başlarsın. sen pozisyonları dene muhakkak alacağı bişekil vardır. Yeminle emsin diye 1 dk içinde girmediğimiz pzoisyon kalmıyordu. ama genelde uzanarak alıyor şuan.

Oyle dolu dolu bi sutum yok ne yazikki sagdigim zaten cok.az cikiyo iyice moralim bozuluyo :(

canım moralini bozmak istemem ama benimkide 1 ay önce başladı gündüz kesinlikle almıyordu.Oturarak kesinlikle emmiyor. Ayakta bazen veya uzanarak.Artık sağarak vermeye başladım gündüzleri. Ama gece emiyor.Dr. bunun gecici olduğunu zaman zaman olabilceğini söylemişti ama maalesef bu ay başında işede başlayınca sanırım artık iyice alıştı biberondan içmeye.

Biberonla vermiyorum bikac kez siringayla verdim ki zaten biberonu da almiyo :(

canım haddim degil ama tabiki emmesi çok guzel bisey ama biberona o kadar kolay alosmiyolar şimdi nasıl inatlasiosan emzirmek icin bineronu verdikten sonrada inatlasiyosun ve emmeyi birakmiyolar benim kuzuda 3 aylık sutum yetersiz oldugu icin 20 gunlukten beri hem emziriyorum hem mama veriyorum hala devam ediyoruz emmeyide bırakmadı 3 saatte bir emiyor arkasina mamasinı yiyor o huzurlu ben huzurlu oluyorum hem kendine hem bebise eziyet etme oluru var iyi bi beberon ucu isi çozuyo tabi bu benim fikrim saglikli olsunlar gelisimleri iyi olsun emmeyi birakmasim varsin mamada yesin biraz kendini rahatlat derim bu konuda

Mesele o zaten emmeyi birakiyo biberon verirsem tamamen birakir :(

Arkadqslar hepimiz iyisinizdir insallah bebislerle Uzun zamandır yazamadım ama sürekli okudum size bi 1 sorum var doğumdan sonra adet görmeyen varmı aranızda ben doğum yaptıktan sonra hiç adet görmedim kızım 2 ay 20 günlük oldu ne lekelenme ne kanama hiç bir şekilde böyle olan varmi

Arkadqslar hepimiz iyisinizdir insallah bebislerle Uzun zamandır yazamadım ama sürekli okudum size bi 1 sorum var doğumdan sonra adet görmeyen varmı aranızda ben doğum yaptıktan sonra hiç adet görmedim kızım 2 ay 20 günlük oldu ne lekelenme ne kanama hiç bir şekilde böyle olan varmi
Bendede aynı durum var cnm bizde 3aylık olduk tammm doktoramı gitmek gerek acabs

Ben canim

Coooook normal hiç sıkıntı degil

Oğlum 2 ay 19 günlük :)

Bendede aynı durum var cnm bizde 3aylık olduk tammm doktoramı gitmek gerek acabs

Ben canim

Coooook normal hiç sıkıntı degil

Oğlum 2 ay 19 günlük :)
Biraz arastirdim emzirmeden dolayı ilk 6 ay normal deniliyor bide anneme söyledim annem dedi ben emzirmeye kesene kadar hiç adet görmem süt koruyormus annemde acaba bizdedir öyle bişey mi var

Bende öyleyim canım lohusalık bitti daha başka hiç bişey yok normalmiş emzirenkerde böyle olması annem 6 ay olmadım diyor

Ben de görmedim canım. Benimki 5 gün sonra 4 aylık olacak. Bildiğim kadarıyla bir yıla kadar normal

Back