• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Canım çok geçmiş olsun bizimde gaita testimiz pazaryesi çıkacak o damla çok etkili imiş ama yanlız da laktoz alerjisi olan bebeklere veriliyormuş gaz sancısı bebeklerde çok acılı olurmus doktorum bana öyle söyledi
Hımmm anladım çok teşekkür ederim canım

Kızlar ikinci ay aşısı sizde uyku yaptı mı kuzey sürekli uyuyor ve ben artık korkmaya başladım

Kızlar ikinci ay aşısı sizde uyku yaptı mı kuzey sürekli uyuyor ve ben artık korkmaya başladım
Ates düşürücü verdin mi? Bn vermedim ama o gün daha iyi uyudu ama cok da deliksiz denmez ates düşürücü verdiysen uyku yapıyormus hemşire söylemişti

Yaaa evett benim oglumda aşıdan beri uyuyup duruyor yani normal diyolar etrafimdakiler ..biturlu anlayamadim ..bi gün duzelir gibi oluyo hah tamam gecti heralde diyorum bugün mesela yine cok uyudu...gerci benim oglan masalah huysuz degil ama uyku süresi artti gercekten aşıdan beri ve ben gecsin diye bekliyorum hafta sonuda devam ederse pazartesi gotururum artik doktoraa...bu konuda cvp vercek olan varsa banada versin lütfeennn gecermi uykuya duskunlukeri acabaaa

Ates düşürücü verdin mi? Bn vermedim ama o gün daha iyi uyudu ama cok da deliksiz denmez ates düşürücü verdiysen uyku yapıyormus hemşire söylemişti
Aşı olduktan sonra o kadar siddetli agladiki 2 saat hic durmadan ve ciglik cigliga agladigi icin heralde agrisi oldu diye ben yarim olcek calpol verdim sustu oglum.. sonra hic vermedim atesi cikmadi 1 hafta oldu asi olali uykusu cok artti benimkinin cok fazla uyuyo gece ben uyandirip emziriyorum meselaa endiselenmeliyim acaba bilmiyorum

Sorma canım, ben de kıyamıyorum, nasıl geçecek bilmiyorum da. Bugün 2 saat açık bıraktım, doktor günde 3 kez travazol dedi, açtım kremi sürdüm 5 dk sonra çiş yaptı, çok az tekrar sürdüm. Altını açık tutucam diye ne yapacağımı şaşırdım ama sonuç yok hiç düzelmedi. O kadar dikkat ediyorum sık değiştirmeye, kremlemeye ama ishal de pişik yapıyormuş :KK43: Umarım çabucak düzelir bebişler
Canım nasıl açık bıraktın? Yani tamamen açık mı kaldı 2 saat? Ben en fazla 10dk açık bırakabildim durmuyor ki yattığı yerde. Ben de çok dikkat ediyordum sadece geçen gece ilk defa 4 saat uyudu ben de uyumuşum sanırım o gece oldu :(

Yaaa evett benim oglumda aşıdan beri uyuyup duruyor yani normal diyolar etrafimdakiler ..biturlu anlayamadim ..bi gün duzelir gibi oluyo hah tamam gecti heralde diyorum bugün mesela yine cok uyudu...gerci benim oglan masalah huysuz degil ama uyku süresi artti gercekten aşıdan beri ve ben gecsin diye bekliyorum hafta sonuda devam ederse pazartesi gotururum artik doktoraa...bu konuda cvp vercek olan varsa banada versin lütfeennn gecermi uykuya duskunlukeri acabaaa
Biz bugun olduk aşı ben anlamadım mama yiyiyor gene uyuyoe ama omzumda yatağa yatırdığım zaman uyanıyor sizin kaç gün oldu

Merhaba anneler, bizim bebegimizde pisik oldu benim yedigim bir seyin dokundufunu dusunuyorum. Fito krem aldik onu iyice yedirdikten sonrada desitin kremin mor olani i surduk sukur gecti. Zeytinyagini eger pisik olan yerde soyulma varsa kullanmanizi onermem o sekilde yakabilir bebegi.

Biz bugun olduk aşı ben anlamadım mama yiyiyor gene uyuyoe ama omzumda yatağa yatırdığım zaman uyanıyor sizin kaç gün oldu
Bir hafta oldu hergün bugunde bekleyim yarin sorarim doktora diye diye gecti valla..herkes bisey olmaz daha ne istiyorsun huysuz degil bebegin diyor ama bende cok uyumasindan rahatsiz oluyorum artik hayirlisi ...

pisik sorununu 6 farkli psik kremiyle cozemedim ben. Komilinin bezini aldim bide islak mendili biraktim pamuk ve kaynamis ilimis su kullandim baktim iyilesio. Islak mendille sildim iki kez pisik yeniledi islak mendili cikardim hayatimdan. Sonra iyilesince elimde kalan primalari tekrar denedim acaba o da yapiomu yoksa devam edeyim mi die. Prima da pisirdi. Komili de ve pamukta kaldim cok sukur gecti. Mustelanin pisik kremini kullaniorum smdi her altini actigimda
hangi islak mendili kullaniodun canim bende pamugu birakmayi dusunuyodum

Uyumasındaki kastın ne canım benim kızım doğdugu günden beri uykucu ilk baslarda cok korkuyordum biayı cıksın düzelir dedim ama nerde 2.ay dolduruyoruz hala aynı .ben bu yüzden doktora gittim kanına baktılar troid vs baska bişi varmı ama yok temiz cıktı cok şükür genetik diyoruz artık günde toplam 18 19 saat uyuyor uykusu acıldığı zamanda tekrar uykuya dalarken coo eziyetci oluyor

Arkadaşlar bi sorum olucak sizlere bebeğinizin emme süresi ne benim kızm 5 dk fazla emmiyor doktora sordum alması gerekenin yüzde 80 alıyordur merak etme dedi ama ön süt alıyor gibi geliyor bana sizce 5 dk boyunce emme kuvveti iyi olan bi bebek kac cc süt alıyordur

Canım nasıl açık bıraktın? Yani tamamen açık mı kaldı 2 saat? Ben en fazla 10dk açık bırakabildim durmuyor ki yattığı yerde. Ben de çok dikkat ediyordum sadece geçen gece ilk defa 4 saat uyudu ben de uyumuşum sanırım o gece oldu :KK43:

Evet canım altı tamamen açık kaldı, doktora kalsa 5-6 saat açık bırak dedi ama 2 saatte şebeğe döndüm. Kaka yapınca yıkadım belden aşağısını, banyodan sonra da mayışıyor benim kızım. Alt açma örtülerinden kullandım, şarkılar, oyuncaklar, yanına yatıp emzirmek derken bunları tekrar ede ede zorla 2 saati geçirdim. Ama sonraki alt açmalarda izin vermedi, dediğin gibi 10 dk zor durdu ,o oyun istediği ana denk geldi canım.
7-8 saatte değiştirenler var, hiç anlamıyorum, dikkat ettikçe daha çok sıkıntı yaşıyoruz sanki. Seninkinin kusmaları ne durumda? Bizim azaldı, emdikten sonra uzun süre gaz çıkarmak için dolaştırıyorum,bir de emmeden önce açıyorum altını, bunlar rahatlattı.

Arkadaşlar bi sorum olucak sizlere bebeğinizin emme süresi ne benim kızm 5 dk fazla emmiyor doktora sordum alması gerekenin yüzde 80 alıyordur merak etme dedi ama ön süt alıyor gibi geliyor bana sizce 5 dk boyunce emme kuvveti iyi olan bi bebek kac cc süt alıyordur
Benim bildigim anne sutunun cc ile karsiligi olamaz. Yani su kadar cc anne sutu almali diye bir sey yok, anne sutu mama gibi degil. Besleyiciligi, doyuruculugu, yagli olusu kisacasi sutun kalitesi her seferinde farkli oluyor. Bebek hastalandigi zaman gelen sutle hasta degilken gelen sut arasinda mesela icerik olarak cok fark oldugu soyleniyor. Bazen 5 dk emdigi sut, bazi zamanlarda emdigi 20 dk sute denk olabilir.

Benimki de oyle bizim doktor minimum 15 dk emzir dedi kolik muzik aciyorum gezdiriyorum gunde 1 2 defa 15 20 dk emziriyorum...aksi halde bol bol gaz

Baby and me sleepy uni baby kullandm. Baby and me ve sleepy den eminim. Ama uniyle.ilgili emin olamadm o zaman prima kullaniodum cunku
hadi ya :( unibaby bikac tane kullandim pamukla beraber ama surekli kullanimda da bisi olmaz ins takip edeyim ben bi tskler cok gecmis olsun sizede :(

Back