2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
hangi islak mendili kullaniodun canim bende pamugu birakmayi dusunuyodum

Uyumasındaki kastın ne canım benim kızım doğdugu günden beri uykucu ilk baslarda cok korkuyordum biayı cıksın düzelir dedim ama nerde 2.ay dolduruyoruz hala aynı .ben bu yüzden doktora gittim kanına baktılar troid vs baska bişi varmı ama yok temiz cıktı cok şükür genetik diyoruz artık günde toplam 18 19 saat uyuyor uykusu acıldığı zamanda tekrar uykuya dalarken coo eziyetci oluyor

Arkadaşlar bi sorum olucak sizlere bebeğinizin emme süresi ne benim kızm 5 dk fazla emmiyor doktora sordum alması gerekenin yüzde 80 alıyordur merak etme dedi ama ön süt alıyor gibi geliyor bana sizce 5 dk boyunce emme kuvveti iyi olan bi bebek kac cc süt alıyordur

Evet canım altı tamamen açık kaldı, doktora kalsa 5-6 saat açık bırak dedi ama 2 saatte şebeğe döndüm. Kaka yapınca yıkadım belden aşağısını, banyodan sonra da mayışıyor benim kızım. Alt açma örtülerinden kullandım, şarkılar, oyuncaklar, yanına yatıp emzirmek derken bunları tekrar ede ede zorla 2 saati geçirdim. Ama sonraki alt açmalarda izin vermedi, dediğin gibi 10 dk zor durdu ,o oyun istediği ana denk geldi canım.
7-8 saatte değiştirenler var, hiç anlamıyorum, dikkat ettikçe daha çok sıkıntı yaşıyoruz sanki. Seninkinin kusmaları ne durumda? Bizim azaldı, emdikten sonra uzun süre gaz çıkarmak için dolaştırıyorum,bir de emmeden önce açıyorum altını, bunlar rahatlattı.

Benim bildigim anne sutunun cc ile karsiligi olamaz. Yani su kadar cc anne sutu almali diye bir sey yok, anne sutu mama gibi degil. Besleyiciligi, doyuruculugu, yagli olusu kisacasi sutun kalitesi her seferinde farkli oluyor. Bebek hastalandigi zaman gelen sutle hasta degilken gelen sut arasinda mesela icerik olarak cok fark oldugu soyleniyor. Bazen 5 dk emdigi sut, bazi zamanlarda emdigi 20 dk sute denk olabilir.

Benimki de oyle bizim doktor minimum 15 dk emzir dedi kolik muzik aciyorum gezdiriyorum gunde 1 2 defa 15 20 dk emziriyorum...aksi halde bol bol gaz

Baby and me sleepy uni baby kullandm. Baby and me ve sleepy den eminim. Ama uniyle.ilgili emin olamadm o zaman prima kullaniodum cunku
hadi ya unibaby bikac tane kullandim pamukla beraber ama surekli kullanimda da bisi olmaz ins takip edeyim ben bi tskler cok gecmis olsun sizede

Minnakmucizem arkadasin dedigine aynen katiliyorum doktoruma sordugumda bana yaptigi aciklama buydu cunku bez durumuna bak icin rahat etmiyorsa birde on sut son sut olayi sutun memede beklemesiyle alakaliymis cok dolu bekleyen memede ayran gibi sutun yagi ayrisirmis sagarak bu durumuda duzeltebilirsin cnm cok dolu kalınca

Kızlar Merhaba ,
Benim kız ile emme sorunu yaşıyoruz.
Memeyi ağzına verdiğimde alıp çıkarıyor alıp çıkarıyor ağzını. Etrafı seyrediyor.
Sakız çiğner gibi ağzında tutuyor.
Ucunu cekistiriyor.
Emdigini hissetmiyorum.
Süt akımını sagladiktan sonra ağzına veriyorum almıyor ağlıyor.
Sürekli hava yutuyor bunları yaparken.
Ve ağlamaya başlıyor biraz emdikten sonra .
Alıp gegirtiyorum tekrar meme veriyorum yine aynı döngü.
Bazen meme yi bile almıyor dile ile dışarı atıyor. Ağlıyor fln. ..
Biberon ile verelim dedim ki kolik olduğu için kolik biberon la verdik, yok sanki birşey yapmışiz gibi ağlama krizine girdi. Veremedik. ..
Dün artık dayanamadim emmio adam akilli birazcık pompa ile sagip çay kaşığı ile vermeye çalıştık. Hüngür hüngür ağlıyor. Ama öyle böyle değil. Zehir iciriyoruz sanki
Ağzına aldığını da dokuo fln.
Kafayı yemek üzereyim.
Hiç kilo alıyor gibi durmuyor.
Gece 1 e gelmek üzere iken altını değiştirdim.
Sabah saat 5 te uyandı altına bakindim.
Biraz çiş var yok arasi. .
Altini açtığım vakit en hemen sonra ıkinma ve ağlama ile çişini yaptı. Her tarafi batırdı. Yeni bez bağladım. 1 saat önce uyandı altına bakmadim. Sorun neden olabilir?
Bebegimin usuttugünü üşütmek üzere olduğunu nerden anlayabilirim.
Moralim çok bozuk.
Ayrıca memelerim artık dolu değil.
Sönük.
Ama sol meme biraz daha dolu gibi duruyor yada büyük.
Sağ meme porsumus içi boş bu yüzden hep sol memeden veriyorum.
Sütüm kesilmiş olabilir mi?
Sütüm kesilmek üzere tanisini nasıl koyabilirim, bilgisi olan var mı?

Memenin yumusamasi bittigi anlamkna gelmiyor tabiki. Facebookta emzirme sanati diye bir geup var orda cok yardimci oluyorlar oraya bir sorun derim.emdiklerini cisten anliyoruz ne kadar coksa sanirim okadar iyi.

Bende ayni seyleri yasadim tamamen bitti diyemem ama en azindan yari yariya daha iyi emiyor gaitada reduktan madde bakildi laktoz intoleransi cikti.sutun olup olmadigini ya da beslenip beslenmediginin tek olcutu kilo alimi dedi doktor......

Anladım cnm saolasın

Kızlar bebeişinde konak sorunuyla uğraşan, sonrasında çözüm bulan var mı ne önerirsiniz? Gün aşırı yıkanıyoruz, her yıkanmadan önce yağlayıp tarakla temizliyorum ertesi gün yine konak var. Nasıl kurtulcaz bu konaklardan yavhuu..

Bende yagliorum.tariorum hafifledi. Biz baska sampuan kullanamioruz ama sen.mustelanin konak sampuanini deneyebilirsin

Canim benim bebegimde de ufurum var kardiyolojiyede gittik 1.3 mm aciklik varmis ama bu masummus kilo alimi da iyi 6 ay snra kontrol dedi. Kalbinden rahatsiz olan bebekler kilo alamazmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…