hangi islak mendili kullaniodun canim bende pamugu birakmayi dusunuyodumpisik sorununu 6 farkli psik kremiyle cozemedim ben. Komilinin bezini aldim bide islak mendili biraktim pamuk ve kaynamis ilimis su kullandim baktim iyilesio. Islak mendille sildim iki kez pisik yeniledi islak mendili cikardim hayatimdan. Sonra iyilesince elimde kalan primalari tekrar denedim acaba o da yapiomu yoksa devam edeyim mi die. Prima da pisirdi. Komili de ve pamukta kaldim cok sukur gecti. Mustelanin pisik kremini kullaniorum smdi her altini actigimda
Uyumasındaki kastın ne canım benim kızım doğdugu günden beri uykucu ilk baslarda cok korkuyordum biayı cıksın düzelir dedim ama nerde 2.ay dolduruyoruz hala aynı .ben bu yüzden doktora gittim kanına baktılar troid vs baska bişi varmı ama yok temiz cıktı cok şükür genetik diyoruz artık günde toplam 18 19 saat uyuyor uykusu acıldığı zamanda tekrar uykuya dalarken coo eziyetci oluyorYaaa evett benim oglumda aşıdan beri uyuyup duruyor yani normal diyolar etrafimdakiler ..biturlu anlayamadim ..bi gün duzelir gibi oluyo hah tamam gecti heralde diyorum bugün mesela yine cok uyudu...gerci benim oglan masalah huysuz degil ama uyku süresi artti gercekten aşıdan beri ve ben gecsin diye bekliyorum hafta sonuda devam ederse pazartesi gotururum artik doktoraa...bu konuda cvp vercek olan varsa banada versin lütfeennn gecermi uykuya duskunlukeri acabaaa
Canım nasıl açık bıraktın? Yani tamamen açık mı kaldı 2 saat? Ben en fazla 10dk açık bırakabildim durmuyor ki yattığı yerde. Ben de çok dikkat ediyordum sadece geçen gece ilk defa 4 saat uyudu ben de uyumuşum sanırım o gece oldu
Benim bildigim anne sutunun cc ile karsiligi olamaz. Yani su kadar cc anne sutu almali diye bir sey yok, anne sutu mama gibi degil. Besleyiciligi, doyuruculugu, yagli olusu kisacasi sutun kalitesi her seferinde farkli oluyor. Bebek hastalandigi zaman gelen sutle hasta degilken gelen sut arasinda mesela icerik olarak cok fark oldugu soyleniyor. Bazen 5 dk emdigi sut, bazi zamanlarda emdigi 20 dk sute denk olabilir.Arkadaşlar bi sorum olucak sizlere bebeğinizin emme süresi ne benim kızm 5 dk fazla emmiyor doktora sordum alması gerekenin yüzde 80 alıyordur merak etme dedi ama ön süt alıyor gibi geliyor bana sizce 5 dk boyunce emme kuvveti iyi olan bi bebek kac cc süt alıyordur
Benimki de oyle bizim doktor minimum 15 dk emzir dedi kolik muzik aciyorum gezdiriyorum gunde 1 2 defa 15 20 dk emziriyorum...aksi halde bol bol gazArkadaşlar bi sorum olucak sizlere bebeğinizin emme süresi ne benim kızm 5 dk fazla emmiyor doktora sordum alması gerekenin yüzde 80 alıyordur merak etme dedi ama ön süt alıyor gibi geliyor bana sizce 5 dk boyunce emme kuvveti iyi olan bi bebek kac cc süt alıyordur
Baby and me sleepy uni baby kullandm. Baby and me ve sleepy den eminim. Ama uniyle.ilgili emin olamadm o zaman prima kullaniodum cunkuhangi islak mendili kullaniodun canim bende pamugu birakmayi dusunuyodum
hadi yaBaby and me sleepy uni baby kullandm. Baby and me ve sleepy den eminim. Ama uniyle.ilgili emin olamadm o zaman prima kullaniodum cunku
Benim bildigim anne sutunun cc ile karsiligi olamaz. Yani su kadar cc anne sutu almali diye bir sey yok, anne sutu mama gibi degil. Besleyiciligi, doyuruculugu, yagli olusu kisacasi sutun kalitesi her seferinde farkli oluyor. Bebek hastalandigi zaman gelen sutle hasta degilken gelen sut arasinda mesela icerik olarak cok fark oldugu soyleniyor. Bazen 5 dk emdigi sut, bazi zamanlarda emdigi 20 dk sute denk olabilir.
Memenin yumusamasi bittigi anlamkna gelmiyor tabiki. Facebookta emzirme sanati diye bir geup var orda cok yardimci oluyorlar oraya bir sorun derim.emdiklerini cisten anliyoruz ne kadar coksa sanirim okadar iyi.Kızlar Merhaba ,
Benim kız ile emme sorunu yaşıyoruz.
Memeyi ağzına verdiğimde alıp çıkarıyor alıp çıkarıyor ağzını. Etrafı seyrediyor.
Sakız çiğner gibi ağzında tutuyor.
Ucunu cekistiriyor.
Emdigini hissetmiyorum.
Süt akımını sagladiktan sonra ağzına veriyorum almıyor ağlıyor.
Sürekli hava yutuyor bunları yaparken.
Ve ağlamaya başlıyor biraz emdikten sonra .
Alıp gegirtiyorum tekrar meme veriyorum yine aynı döngü.
Bazen meme yi bile almıyor dile ile dışarı atıyor. Ağlıyor fln. ..
Biberon ile verelim dedim ki kolik olduğu için kolik biberon la verdik, yok sanki birşey yapmışiz gibi ağlama krizine girdi. Veremedik. ..
Dün artık dayanamadim emmio adam akilli birazcık pompa ile sagip çay kaşığı ile vermeye çalıştık. Hüngür hüngür ağlıyor. Ama öyle böyle değil. Zehir iciriyoruz sanki
Ağzına aldığını da dokuo fln.
Kafayı yemek üzereyim.
Hiç kilo alıyor gibi durmuyor.
Gece 1 e gelmek üzere iken altını değiştirdim.
Sabah saat 5 te uyandı altına bakindim.
Biraz çiş var yok arasi. .
Altini açtığım vakit en hemen sonra ıkinma ve ağlama ile çişini yaptı. Her tarafi batırdı. Yeni bez bağladım. 1 saat önce uyandı altına bakmadim. Sorun neden olabilir?
Bebegimin usuttugünü üşütmek üzere olduğunu nerden anlayabilirim.
Moralim çok bozuk.
Ayrıca memelerim artık dolu değil.
Sönük.
Ama sol meme biraz daha dolu gibi duruyor yada büyük.
Sağ meme porsumus içi boş bu yüzden hep sol memeden veriyorum.
Sütüm kesilmiş olabilir mi?
Sütüm kesilmek üzere tanisini nasıl koyabilirim, bilgisi olan var mı?
Ben slepy islak mendilden memnun kaldim uni den kalmadim .....daha saf sanki sleppyBaby and me sleepy uni baby kullandm. Baby and me ve sleepy den eminim. Ama uniyle.ilgili emin olamadm o zaman prima kullaniodum cunku
Bende ayni seyleri yasadim tamamen bitti diyemem ama en azindan yari yariya daha iyi emiyor gaitada reduktan madde bakildi laktoz intoleransi cikti.sutun olup olmadigini ya da beslenip beslenmediginin tek olcutu kilo alimi dedi doktor......Kızlar Merhaba ,
Benim kız ile emme sorunu yaşıyoruz.
Memeyi ağzına verdiğimde alıp çıkarıyor alıp çıkarıyor ağzını. Etrafı seyrediyor.
Sakız çiğner gibi ağzında tutuyor.
Ucunu cekistiriyor.
Emdigini hissetmiyorum.
Süt akımını sagladiktan sonra ağzına veriyorum almıyor ağlıyor.
Sürekli hava yutuyor bunları yaparken.
Ve ağlamaya başlıyor biraz emdikten sonra .
Alıp gegirtiyorum tekrar meme veriyorum yine aynı döngü.
Bazen meme yi bile almıyor dile ile dışarı atıyor. Ağlıyor fln. ..
Biberon ile verelim dedim ki kolik olduğu için kolik biberon la verdik, yok sanki birşey yapmışiz gibi ağlama krizine girdi. Veremedik. ..
Dün artık dayanamadim emmio adam akilli birazcık pompa ile sagip çay kaşığı ile vermeye çalıştık. Hüngür hüngür ağlıyor. Ama öyle böyle değil. Zehir iciriyoruz sanki
Ağzına aldığını da dokuo fln.
Kafayı yemek üzereyim.
Hiç kilo alıyor gibi durmuyor.
Gece 1 e gelmek üzere iken altını değiştirdim.
Sabah saat 5 te uyandı altına bakindim.
Biraz çiş var yok arasi. .
Altini açtığım vakit en hemen sonra ıkinma ve ağlama ile çişini yaptı. Her tarafi batırdı. Yeni bez bağladım. 1 saat önce uyandı altına bakmadim. Sorun neden olabilir?
Bebegimin usuttugünü üşütmek üzere olduğunu nerden anlayabilirim.
Moralim çok bozuk.
Ayrıca memelerim artık dolu değil.
Sönük.
Ama sol meme biraz daha dolu gibi duruyor yada büyük.
Sağ meme porsumus içi boş bu yüzden hep sol memeden veriyorum.
Sütüm kesilmiş olabilir mi?
Sütüm kesilmek üzere tanisini nasıl koyabilirim, bilgisi olan var mı?
Anladım cnm saolasınBenim bildigim anne sutunun cc ile karsiligi olamaz. Yani su kadar cc anne sutu almali diye bir sey yok, anne sutu mama gibi degil. Besleyiciligi, doyuruculugu, yagli olusu kisacasi sutun kalitesi her seferinde farkli oluyor. Bebek hastalandigi zaman gelen sutle hasta degilken gelen sut arasinda mesela icerik olarak cok fark oldugu soyleniyor. Bazen 5 dk emdigi sut, bazi zamanlarda emdigi 20 dk sute denk olabilir.
Benim 5 dkdan cok değil ya uykusu gelince memede uyutmaya alıstım bilerek öyle uyuyana kadar emiyor artıkBenimki de oyle bizim doktor minimum 15 dk emzir dedi kolik muzik aciyorum gezdiriyorum gunde 1 2 defa 15 20 dk emziriyorum...aksi halde bol bol gaz
Ben bastan beri huggies yenidogan kullaniyorum . Hic pisik yapmadi . Cok memnunum hem yumusacik...hangi islak mendili kullaniodun canim bende pamugu birakmayi dusunuyodum
Kuzeyin cildi atopik. Sleepy ile sadece 2 kez disarda silmek zorunda kaldm. Bildigin pisti. Derisi soyulmus gibi olduBen slepy islak mendilden memnun kaldim uni den kalmadim .....daha saf sanki sleppy
Bende yagliorum.tariorum hafifledi. Biz baska sampuan kullanamioruz ama sen.mustelanin konak sampuanini deneyebilirsinKızlar bebeişinde konak sorunuyla uğraşan, sonrasında çözüm bulan var mı ne önerirsiniz? Gün aşırı yıkanıyoruz, her yıkanmadan önce yağlayıp tarakla temizliyorum ertesi gün yine konak var. Nasıl kurtulcaz bu konaklardan yavhuu..
Kızlar az önce sağlık ocağından geldim aşı olduk çok canım sıkıldı aile sağlığı doktoru kalbinde üfürüm olduğunu söyledi ki bu normalmiş bir çok bebek de oluemus kardiyOlojiye götürücem onun haricinde bebegim Bugun 2 ay 10 günlük oldu doktor ışığı takip etmiyor dedi ama bebegiö bizi oyuncaklarını takip ediyor gülücük yapıyor ben anlamadım Cidden çok canım sıkıldı pazaryesi tekrar götürücem