Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bı yaşıma daha girdim aile hekimine bak sen ne teshisler koymus canım sen onu ciddiye alma kendi çocuk doktorunuz ne derse onu dinle insanın yok yere içine kurt düşürüyorlar.her bebek illa aynı gelişim görevlerini denilen ayda yerine getirmek zorunda değil.
Ay ne güzel ya helal olsun. Bizimki de battaniyenin içine alinolceri sokup neresine bile geldiğine gozuyle bakmadan sozde ateş ölçüyor. Hadi görüşürüz diyor.
Ay ne güzel ya helal olsun. Bizimki de battaniyenin içine alinolceri sokup neresine bile geldiğine gozuyle bakmadan sozde ateş ölçüyor. Hadi görüşürüz diyor.
Bakanlığın ilçelerde temsilcileri var yani bir nevi şubeleri. Oraya başvuru yapılıyor. Çalıştığın kuruma sorarsan onlar yönlendirmeyi yaparlar. Eşin de başvuru yapabilir senin gitmene gerek yok. Bizimki yatmış bile :)
Canım ilçelerde aile bakanlığı yerleri var. Doğum belgesi ve bebeğin kimlik fotokopisi ile başvuru yapıyorsunuz o kadar. Sonra PTT ye yatıyor para. 300lira. Eşin de başvurulabilir :)
Canım ilçelerde aile bakanlığı yerleri var. Doğum belgesi ve bebeğin kimlik fotokopisi ile başvuru yapıyorsunuz o kadar. Sonra PTT ye yatıyor para. 300lira. Eşin de başvurulabilir :)
selam kızlar biz hastanede yatiyoruz kizim bronşit olmuş dedilerdi bugunde zatürre olmuş doktor dedi doktor inşallah tez zamanda iyi olur mahvoldu bebegim
selam kızlar biz hastanede yatiyoruz kizim bronşit olmuş dedilerdi bugunde zatürre olmuş doktor dedi doktor inşallah tez zamanda iyi olur mahvoldu bebegim
Kizlar kizim cok pisik oldu surekli kremliyorumda kuruda kapatiyorum.zeytinyagi pisige iyi gelirmi biliomusunuz bide yagi direkmi suruyorsunuz siz isitiyormusunuz
Kizlar kizim cok pisik oldu surekli kremliyorumda kuruda kapatiyorum.zeytinyagi pisige iyi gelirmi biliomusunuz bide yagi direkmi suruyorsunuz siz isitiyormusunuz