2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Ben doğumdan sonrasını hersey mükemmel olur diye bekliyordu :) mükemmel sorunsuz bir bebek mükemmel bir anne mükemmel beslenme mükemmel uyku vs.
Ama hiç biri olmadı :KK43:
İlk zamanlar kendimi çok tuhaf hissediyordum yani kabullenemiyor gibiydim bebeği ama şimdi alıştık uyumasakta zorlansakta keyfimiz yerinde ya senin

Evet ilk zamanlar ayni duygu karmasasini yasadim hatta aklaklima sen geldin onda durum nasil acaba diye ama helekj tepki vermeye basladigindan beri hersey cok baska :)

Kızlar bebeğimin poposunda pişik başladı, ishal olmuştu, probiyotik kullandık sanırım ondan oldu. Doktor 5-6 saat altını açık bırak diyor, o kadar uzun süre nasıl açık bırakılır bir fikri olan var mı? Sudocrem ve bepanthol dönüşümlü kullandım işe yaramadı, travazol kullanıcaz şimdi. Probiyotiği kestik,umarım daha fazla artmadan iyileşir.

Kızlar az önce sağlık ocağından geldim aşı olduk çok canım sıkıldı aile sağlığı doktoru kalbinde üfürüm olduğunu söyledi ki bu normalmiş bir çok bebek de oluemus kardiyOlojiye götürücem onun haricinde bebegim Bugun 2 ay 10 günlük oldu doktor ışığı takip etmiyor dedi ama bebegiö bizi oyuncaklarını takip ediyor gülücük yapıyor ben anlamadım Cidden çok canım sıkıldı pazaryesi tekrar götürücem

Kızlar az önce sağlık ocağından geldim aşı olduk çok canım sıkıldı aile sağlığı doktoru kalbinde üfürüm olduğunu söyledi ki bu normalmiş bir çok bebek de oluemus kardiyOlojiye götürücem onun haricinde bebegim Bugun 2 ay 10 günlük oldu doktor ışığı takip etmiyor dedi ama bebegiö bizi oyuncaklarını takip ediyor gülücük yapıyor ben anlamadım Cidden çok canım sıkıldı pazaryesi tekrar götürücem
Ya ne güzel doktorlariniz var sizin aile ocağında. Bizimkisi bir ateş ölçüyor o kadar.nasil anladı ufurumu

Bı yaşıma daha girdim aile hekimine bak sen ne teshisler koymus canım sen onu ciddiye alma kendi çocuk doktorunuz ne derse onu dinle insanın yok yere içine kurt düşürüyorlar.her bebek illa aynı gelişim görevlerini denilen ayda yerine getirmek zorunda değil.

Kızlar bebeğimin poposunda pişik başladı, ishal olmuştu, probiyotik kullandık sanırım ondan oldu. Doktor 5-6 saat altını açık bırak diyor, o kadar uzun süre nasıl açık bırakılır bir fikri olan var mı? Sudocrem ve bepanthol dönüşümlü kullandım işe yaramadı, travazol kullanıcaz şimdi. Probiyotiği kestik,umarım daha fazla artmadan iyileşir.
Saf zeytin yagi tek çare oldu bana pisikte canim

Bı yaşıma daha girdim aile hekimine bak sen ne teshisler koymus canım sen onu ciddiye alma kendi çocuk doktorunuz ne derse onu dinle insanın yok yere içine kurt düşürüyorlar.her bebek illa aynı gelişim görevlerini denilen ayda yerine getirmek zorunda değil.
Csnım hemen kendi doktorumu aradım bebegin gayet sağlıklı şakın endişe etme persembe kontrole bekiyşorm dedi

Canım kalbini dinledi o şekilde anladı bizim ki detaylı muayene ediyor ğoposuna pipisine her yerine bakıyor
Ay ne güzel ya helal olsun. Bizimki de battaniyenin içine alinolceri sokup neresine bile geldiğine gozuyle bakmadan sozde ateş ölçüyor. Hadi görüşürüz diyor.

Ay ne güzel ya helal olsun. Bizimki de battaniyenin içine alinolceri sokup neresine bile geldiğine gozuyle bakmadan sozde ateş ölçüyor. Hadi görüşürüz diyor.
Oda ayrı ilginç bir doktor Muş gerçekten sen hangi şehirde yaşıyorsun canım

Bakanlığın ilçelerde temsilcileri var yani bir nevi şubeleri. Oraya başvuru yapılıyor. Çalıştığın kuruma sorarsan onlar yönlendirmeyi yaparlar. Eşin de başvuru yapabilir senin gitmene gerek yok. Bizimki yatmış bile :)
Lilyum cum nası oluyo o iş bizde yapalım

bizim sağlık ocağında doktor bizi bilmez bile, hemşireler ilgileniyo herseyle.. aile hekimlerinin çoğu bence umursamaz

Canım ilçelerde aile bakanlığı yerleri var. Doğum belgesi ve bebeğin kimlik fotokopisi ile başvuru yapıyorsunuz o kadar. Sonra PTT ye yatıyor para. 300lira. Eşin de başvurulabilir :)
Google a ilçeni ve sosyal hizmet yazarsan yeri ve numarası çıkar canım

X