Bende csnım Beykoz dayım ben sen nerdesinIstanbul malesef :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende csnım Beykoz dayım ben sen nerdesinIstanbul malesef :)
Ay ne güzel ya helal olsun. Bizimki de battaniyenin içine alinolceri sokup neresine bile geldiğine gozuyle bakmadan sozde ateş ölçüyor. Hadi görüşürüz diyor.
Allah acil sifalar versin yavruna :-(selam kızlar biz hastanede yatiyoruz kizim bronşit olmuş dedilerdi bugunde zatürre olmuş doktor dedi doktor inşallah tez zamanda iyi olur mahvoldu bebegim
âmin inşallah canım benim allah razı olsunAllah acil sifalar versin yavruna :-(
Ben bı kapta ısıtıp sürüyorum ılık ılık çiğ zeytinyağa göre daha çok faydası oluyorKizlar kizim cok pisik oldu surekli kremliyorumda kuruda kapatiyorum.zeytinyagi pisige iyi gelirmi biliomusunuz bide yagi direkmi suruyorsunuz siz isitiyormusunuz
Tarif etsene canim direk atese koymuyorsun demi bi kabin ixine koyuyorsu bBen bı kapta ısıtıp sürüyorum ılık ılık çiğ zeytinyağa göre daha çok faydası oluyor
BASİSCREME BABY PİŞİK KREMİ 75 MLKizlar kizim cok pisik oldu surekli kremliyorumda kuruda kapatiyorum.zeytinyagi pisige iyi gelirmi biliomusunuz bide yagi direkmi suruyorsunuz siz isitiyormusunuz
Bide onu deneyim canim sen.naptin gecmise tam bakamadim senin bebismiydi hasta olan cok gecmis olsunBASİSCREME BABY PİŞİK KREMİ 75 ML
ben surekli bu kremi kullaniyorum cok memnun kaldim
Küçük bı cezvem var ocağa koyuyorum isiniyor ama kizartma yapacak kadar çok isitmiyorum.ilik ılık sürüyorumTarif etsene canim direk atese koymuyorsun demi bi kabin ixine koyuyorsu b
Geçmiş olsun. Allah şifa versin inşallah canımselam kızlar biz hastanede yatiyoruz kizim bronşit olmuş dedilerdi bugunde zatürre olmuş doktor dedi doktor inşallah tez zamanda iyi olur mahvoldu bebegim
bende bilmiyorum kim hasta ama benim kizda hasta oldu zatürre olmuş doktor dedi inşallah tez zamanda iyi olur..Bide onu deneyim canim sen.naptin gecmise tam bakamadim senin bebismiydi hasta olan cok gecmis olsun
âmin inşallah canım benim allah razı olsun çok teşekkür ederimGeçmiş olsun. Allah şifa versin inşallah canım
Geçmiş olsun canım çok üzüldümselam kızlar biz hastanede yatiyoruz kizim bronşit olmuş dedilerdi bugunde zatürre olmuş doktor dedi doktor inşallah tez zamanda iyi olur mahvoldu bebegim
sagol canım benim allah razı olsun burun tıkanıklığından dı oksuruk derken bronşit olmuş dedi doktor ve zatürre inşallah tez zamanda iyi olur biran once evimize gideriz inşallahGeçmiş olsun canım çok üzüldüm
Canım cok geçmiş olsun Allah şifa versin bir an önce iyileşsin yavrunsagol canım benim allah razı olsun burun tıkanıklığından dı oksuruk derken bronşit olmuş dedi doktor ve zatürre inşallah tez zamanda iyi olur biran once evimize gideriz inşallah
Pişik sıkıntısı biz de çekiyoruz iki gündür. Sudo hep kullanıyordum şimdi pişik olunca penaten de aldım onu sürüyorum ama baktıkça içim acıyor yavruma
sagol canım benim allah razı olsun burun tıkanıklığından dı oksuruk derken bronşit olmuş dedi doktor ve zatürre inşallah tez zamanda iyi olur biran once evimize gideriz inşallah
selam kızlar biz hastanede yatiyoruz kizim bronşit olmuş dedilerdi bugunde zatürre olmuş doktor dedi doktor inşallah tez zamanda iyi olur mahvoldu bebegim