• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kizlar kizim cok pisik oldu surekli kremliyorumda kuruda kapatiyorum.zeytinyagi pisige iyi gelirmi biliomusunuz bide yagi direkmi suruyorsunuz siz isitiyormusunuz
BASİSCREME BABY PİŞİK KREMİ 75 ML

ben surekli bu kremi kullaniyorum cok memnun kaldim

Bide onu deneyim canim sen.naptin gecmise tam bakamadim senin bebismiydi hasta olan cok gecmis olsun
bende bilmiyorum kim hasta ama benim kizda hasta oldu zatürre olmuş doktor dedi inşallah tez zamanda iyi olur..
sagol canım benim

sagol canım benim allah razı olsun burun tıkanıklığından dı oksuruk derken bronşit olmuş dedi doktor ve zatürre inşallah tez zamanda iyi olur biran once evimize gideriz inşallah
Canım cok geçmiş olsun Allah şifa versin bir an önce iyileşsin yavrun :(

Pişik sıkıntısı biz de çekiyoruz iki gündür. Sudo hep kullanıyordum şimdi pişik olunca penaten de aldım onu sürüyorum ama baktıkça içim acıyor yavruma :KK43:

Sorma canım, ben de kıyamıyorum, nasıl geçecek bilmiyorum da. Bugün 2 saat açık bıraktım, doktor günde 3 kez travazol dedi, açtım kremi sürdüm 5 dk sonra çiş yaptı, çok az tekrar sürdüm. Altını açık tutucam diye ne yapacağımı şaşırdım ama sonuç yok hiç düzelmedi. O kadar dikkat ediyorum sık değiştirmeye, kremlemeye ama ishal de pişik yapıyormuş :( Umarım çabucak düzelir bebişler

Allah tez sifa versin tekrarlamasin insallah bir daha :KK43:
âmin aminnn inşallah canım benim allah razı olsun inşallah tez zamanda iyi olur biran once evimize gideriz inşallah..
rabbim kimsenin basina vermesin inşallah sağlıkla büyütmek nasip olsun bebislerimizi

Ben varim. 7-8 defadir kullaniyorum, hatta insaallah bugun de hava guzel cikmayi dusunuyorum. Simdiye kadar memnunum, cok sukur. Neyden korkuyorsunuz?
Evet hatırladım 300 tl ye almıştınız tavsiyeniz üzerine bende aldım ama içine yerleştiremedim ayaklarını kastı videolara bakıyorum benim bebek kasıyor kendini ağlıyor korkuyorum zarar verwcwhım diye siz ayaklarını açarak mı kullandınız nasıl yerleştiriyorsunuz bebeği

Evet hatırladım 300 tl ye almıştınız tavsiyeniz üzerine bende aldım ama içine yerleştiremedim ayaklarını kastı videolara bakıyorum benim bebek kasıyor kendini ağlıyor korkuyorum zarar verwcwhım diye siz ayaklarını açarak mı kullandınız nasıl yerleştiriyorsunuz bebeği
Citcitlarla takilan minik bir yastikcik var, onu kullanmamiz gerekiyor ilk aylarda. Once o yastikcigi kangruya citcitlayip sonra da top seklini almasi icin bir daha citcitliyorum. Sonra bebegi tam onun uzerine bacaklari acik bir sekilde yerlestiriyorum. Daha sonra kangrunun kollarini kendime geciriyorum ve sirtimdan ense hizama denk gelen kayislarini bagliyorum. Yalniz once kangrunun kol kayislarinin cok dar ayarlanmadigina emin olun ki bebek cok sıkışmasın vucudunuza. Videolari var aynen dediginiz gibi. İlk zamanlar hep uyurken bagladim ben hatta ilk defa bugun uyanikti bagladigimda. Uyurken bagladiklarimda son zamanlar agladigi sıkıldığı oluyordu ama bugun uyanik oldugu halde hic sorun yasamadim, etrafi izleye izleye gezdik. Cok eglenceli bir yuruyus gecirdik, sizin de darisi basiniza.

Kızlar bebeğimin poposunda pişik başladı, ishal olmuştu, probiyotik kullandık sanırım ondan oldu. Doktor 5-6 saat altını açık bırak diyor, o kadar uzun süre nasıl açık bırakılır bir fikri olan var mı? Sudocrem ve bepanthol dönüşümlü kullandım işe yaramadı, travazol kullanıcaz şimdi. Probiyotiği kestik,umarım daha fazla artmadan iyileşir.

Kizlar kizim cok pisik oldu surekli kremliyorumda kuruda kapatiyorum.zeytinyagi pisige iyi gelirmi biliomusunuz bide yagi direkmi suruyorsunuz siz isitiyormusunuz
pisik sorununu 6 farkli psik kremiyle cozemedim ben. Komilinin bezini aldim bide islak mendili biraktim pamuk ve kaynamis ilimis su kullandim baktim iyilesio. Islak mendille sildim iki kez pisik yeniledi islak mendili cikardim hayatimdan. Sonra iyilesince elimde kalan primalari tekrar denedim acaba o da yapiomu yoksa devam edeyim mi die. Prima da pisirdi. Komili de ve pamukta kaldim cok sukur gecti. Mustelanin pisik kremini kullaniorum smdi her altini actigimda

Emzirme parası pttden cekebiliyorsunuz 149 tl yatti bana e devletten işgörmezlik odenegi diye bakabilirsiniz yatti mi diye.. bir de süt parası var 300 tl o da yatmis pttye. Basvurulari esim yapti benim adima yatti.

Back