2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Ne güzel artık günleri sayıyoruz Doğum için ben Hale’n inAnamıyorum bir bebeğim olacak beni anne yapacak :))
Benimkinin daha gelmeye niyeti Yok gibi. Kızlar genellikle hangi haftada normal Doğum yaptınız
Bugün yarın doğabilir canım bende geçen hafta niye doğmuyor diye yazıyordum şimdi size moral veriyorum :)
İlki 39+5 ikinci 40+1

canim ilk gun verdim ben.hala inatla deniyorum ama bebegim benden daha inat.bu arada ben rezene cayi kullaniyorum.iyi geliyor.
O zaman zorlama canım tutmuyorsa benim oğlan da tutmadı ama kız tutacak gibi oyalanıyor bende içiyorum canım gaz için iyi

Ben dogdugunda ama almıştım bildigim en eski ve en iyi mama o dogdugundan beride sarilik olmamasi icin mama destegi yaptım bunu bana oneren doktordu kimseye bakma bebegin ac kalmasindansa mama icmesi daha mantikli 16 gun oldu bugun benim dogru duzgun sutum yok yemedigim içmedigim sey kalmadi sutum yok diye psikolojim bozuldu resmen hungur hungur agladigim günler oldu mecbur kalirsam mamayla devam edicem deneye deneye sevicegi mamayida bulcaz artik
Cnm sütün gelir inşallah kendini sürekli benim sütüm var diye telkin et çok önemliymiş bu benim sütüm var şakır şakır değil ama bebeğime yetecek kadar işte. Ben mamayı gece 12 de yada 1 de verip uzun süreli uyumasını istediğim için vermek istiyorum. Çünkü 2 saatte bir kalkıyor tükendim sanki artık. Bu arada ben boza ve su içiyorum bol hurma yiyorum. Hurmayı özellikle tavsiye ediyorum. Bozanın gaz yaptığından Supheleniyorum 2 gün kesip bakacağım ondan mı değil mi diye.

Bende de hala birsey yok cok bunaldim her günüm hasta olarak geçiyor :KK43: doğum sancim yok ama her yerim ağrıyor ağrılara dayanamiyorum :KK43:[/QUOT
12 kişi demek iyiymiş. En sonuncu olmam inşaallah ^-^ Herkes normal doğum bekliyor değil mi ? :)
İnşallah subata kalmayiz :-D 26 ocakta benim günüm doluyor ve normal bekliyorum senin ne gün dolucak gunun

Cnm sütün gelir inşallah kendini sürekli benim sütüm var diye telkin et çok önemliymiş bu benim sütüm var şakır şakır değil ama bebeğime yetecek kadar işte. Ben mamayı gece 12 de yada 1 de verip uzun süreli uyumasını istediğim için vermek istiyorum. Çünkü 2 saatte bir kalkıyor tükendim sanki artık. Bu arada ben boza ve su içiyorum bol hurma yiyorum. Hurmayı özellikle tavsiye ediyorum. Bozanın gaz yaptığından Supheleniyorum 2 gün kesip bakacağım ondan mı değil mi diye.
Canım doktora gittin mi peki
Bende bebeğime sütüm yetmiyor zannediyordum ki bugün doktora gittim gayet iyi yetiyormuş
Ben gece uykusunu unuttum
Gaz sancısından

Bende marul yiyodum sut yapsin diye ama gaz yapiyomus bugün yemedim bebegin durumu daha iyi gece uykusu konusuna gelince evet mama verince bi 4 saat gidiyo uykusu en azindan kendine gelene vucudun biraz dinlenene kadar ver bencede cunku anne iyi olucakki bebege bakabilsin

Kızlar nasılsınız. Artık vakit bulupta giremiyorum maalesef. Boş vakitlerimi uyuyarak geçirmek istiyorum. Baya zorlandım şu 2 hafta içerisinde. Göğüs uçlarım parçalandı resmen. Merhemde fayda etmiyor. Ağlayarak resmen bebeğimi emziriyorum. İnşallah tez zamnda geçer. Siz nasılsınız. Herkes bebeğine sağ salim kavuşmuştur inşallah. Daha bekleyenlere de bu cam günü hürmetine kolay doğumlar diliyorum. Rabbim yardımcınız olsun.

Kızlar nasılsınız. Artık vakit bulupta giremiyorum maalesef. Boş vakitlerimi uyuyarak geçirmek istiyorum. Baya zorlandım şu 2 hafta içerisinde. Göğüs uçlarım parçalandı resmen. Merhemde fayda etmiyor. Ağlayarak resmen bebeğimi emziriyorum. İnşallah tez zamnda geçer. Siz nasılsınız. Herkes bebeğine sağ salim kavuşmuştur inşallah. Daha bekleyenlere de bu cam günü hürmetine kolay doğumlar diliyorum. Rabbim yardımcınız olsun.
Hepimiz öyle olduk canım boş zaman eşittir uyku gerçi oglandan boş vaktim olmuyor ama idare ediyoruz
Canım yara bende olmadı ama çok acıyor her emzirmede kahverengi alanın tamamını ver düzgün emzirirsen alışırsın canim

Oo tam takip seninki valla helal olsun :)) inşallah herkes sağlıkla hayırla kolayca doğurur ❤️
Yağmur eylül 58 dk önce henüz bi şey yok bekleme devam demiş. 58 dk içerisinde dogurduysa valla bravo :)

Doalisa da haftaya kaldı demiş

Yani 2 si de hala bekliyor :)

X