2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Bende de hala birsey yok cok bunaldim her günüm hasta olarak geçiyor :KK43: doğum sancim yok ama her yerim ağrıyor ağrılara dayanamiyorum :KK43:[/QUOT
12 kişi demek iyiymiş. En sonuncu olmam inşaallah ^-^ Herkes normal doğum bekliyor değil mi ? :)
İnşallah subata kalmayiz :-D 26 ocakta benim günüm doluyor ve normal bekliyorum senin ne gün dolucak gunun

Cnm sütün gelir inşallah kendini sürekli benim sütüm var diye telkin et çok önemliymiş bu benim sütüm var şakır şakır değil ama bebeğime yetecek kadar işte. Ben mamayı gece 12 de yada 1 de verip uzun süreli uyumasını istediğim için vermek istiyorum. Çünkü 2 saatte bir kalkıyor tükendim sanki artık. Bu arada ben boza ve su içiyorum bol hurma yiyorum. Hurmayı özellikle tavsiye ediyorum. Bozanın gaz yaptığından Supheleniyorum 2 gün kesip bakacağım ondan mı değil mi diye.
Canım doktora gittin mi peki
Bende bebeğime sütüm yetmiyor zannediyordum ki bugün doktora gittim gayet iyi yetiyormuş
Ben gece uykusunu unuttum
Gaz sancısından

Cnm sütün gelir inşallah kendini sürekli benim sütüm var diye telkin et çok önemliymiş bu benim sütüm var şakır şakır değil ama bebeğime yetecek kadar işte. Ben mamayı gece 12 de yada 1 de verip uzun süreli uyumasını istediğim için vermek istiyorum. Çünkü 2 saatte bir kalkıyor tükendim sanki artık. Bu arada ben boza ve su içiyorum bol hurma yiyorum. Hurmayı özellikle tavsiye ediyorum. Bozanın gaz yaptığından Supheleniyorum 2 gün kesip bakacağım ondan mı değil mi diye.

Bende marul yiyodum sut yapsin diye ama gaz yapiyomus bugün yemedim bebegin durumu daha iyi gece uykusu konusuna gelince evet mama verince bi 4 saat gidiyo uykusu en azindan kendine gelene vucudun biraz dinlenene kadar ver bencede cunku anne iyi olucakki bebege bakabilsin

Canım doktora gittin mi peki
Bende bebeğime sütüm yetmiyor zannediyordum ki bugün doktora gittim gayet iyi yetiyormuş
Ben gece uykusunu unuttum
Gaz sancısından
Canim sütümün yettiğini düşünüyorum ama bakalım haftaya doktor kontrolü var soracağım :)

Son düzenleme:
Kızlar nasılsınız. Artık vakit bulupta giremiyorum maalesef. Boş vakitlerimi uyuyarak geçirmek istiyorum. Baya zorlandım şu 2 hafta içerisinde. Göğüs uçlarım parçalandı resmen. Merhemde fayda etmiyor. Ağlayarak resmen bebeğimi emziriyorum. İnşallah tez zamnda geçer. Siz nasılsınız. Herkes bebeğine sağ salim kavuşmuştur inşallah. Daha bekleyenlere de bu cam günü hürmetine kolay doğumlar diliyorum. Rabbim yardımcınız olsun.

Kızlar nasılsınız. Artık vakit bulupta giremiyorum maalesef. Boş vakitlerimi uyuyarak geçirmek istiyorum. Baya zorlandım şu 2 hafta içerisinde. Göğüs uçlarım parçalandı resmen. Merhemde fayda etmiyor. Ağlayarak resmen bebeğimi emziriyorum. İnşallah tez zamnda geçer. Siz nasılsınız. Herkes bebeğine sağ salim kavuşmuştur inşallah. Daha bekleyenlere de bu cam günü hürmetine kolay doğumlar diliyorum. Rabbim yardımcınız olsun.
Hepimiz öyle olduk canım boş zaman eşittir uyku gerçi oglandan boş vaktim olmuyor ama idare ediyoruz
Canım yara bende olmadı ama çok acıyor her emzirmede kahverengi alanın tamamını ver düzgün emzirirsen alışırsın canim

Oo tam takip seninki valla helal olsun :)) inşallah herkes sağlıkla hayırla kolayca doğurur ❤️
Yağmur eylül 58 dk önce henüz bi şey yok bekleme devam demiş. 58 dk içerisinde dogurduysa valla bravo :)

Doalisa da haftaya kaldı demiş

Yani 2 si de hala bekliyor :)

Canim bende ağlayarak emzirdim sonra düzeldi 13 günde fln geciyor az daha sık dişini. Birde sütünü sür açıkta beklet kurusun hemen kapatma

Normal damaklı emzik aldım tutuyor ama emzirmeden sonra veriyorum
Bizim kızda memeyi emzik olarak kullanıuor memeyı cekip besigine yatırınca hemen uyanıyor. Ama kucagimda uzun süre uyuyabilir. Bu gün biraz emzikle denedim biraz işe yarıyor gibi inş işe yarar dun sabahladık valla. Ya da baska bi yolu varmıdır bu huyunu bırakmanın bilemedim

Bizim kızda memeyi emzik olarak kullanıuor memeyı cekip besigine yatırınca hemen uyanıyor. Ama kucagimda uzun süre uyuyabilir. Bu gün biraz emzikle denedim biraz işe yarıyor gibi inş işe yarar dun sabahladık valla. Ya da baska bi yolu varmıdır bu huyunu bırakmanın bilemedim
Ah aynı biz. Kucakta uyuyor mışıl mışıl

Benim de birkaç gün çok acıdı, her emzirme sonrası ısrarla lansinoh sürüp göğüs kalkanı taktım ki hava alıp kıyafete temas etmeyince toparladı, ayva çekirdeği suya koydum ama jel gibi olmadı o yüzden yapamadım ben ama onun faydasını gören de çokmuş.

Benim de günlerdir sağ tarafımda boynum ve omzum çok ağrıyor , ağrı kesici kullanıyorum geçmiyor, ne sürsem olmuyor, epiduralle mi ilgili bilmiyorum, böyle bir sıkıntı yaşayan var mı? Kahve de içiyorum.

Benim de birkaç gün çok acıdı, her emzirme sonrası ısrarla lansinoh sürüp göğüs kalkanı taktım ki hava alıp kıyafete temas etmeyince toparladı, ayva çekirdeği suya koydum ama jel gibi olmadı o yüzden yapamadım ben ama onun faydasını gören de çokmuş.

Benim de günlerdir sağ tarafımda boynum ve omzum çok ağrıyor , ağrı kesici kullanıyorum geçmiyor, ne sürsem olmuyor, epiduralle mi ilgili bilmiyorum, böyle bir sıkıntı yaşayan var mı? Kahve de içiyorum.
Kaç gün oldu doğum yapalı canım. Benim emzirirken yanlış oturmaktan bence bel gitti. Sende kolunu destekle. Kafanı geriye yasla

Back