inşallah canım benim allah razı olsunAmin canım o rüyalar daha bendede var hiç düşünme kafana takmamaya calis inşallah sağlıkla kucağımıza alırız yavrularimizi
Doğum yapan kızlara bi sorum olacak bir hafta oldu spinal sezeryan olalı hala ağrılarım var sizde durumlar ne yarın kontrolüm var korkuyorum bişey olduysa diye
arkadaşlar merhaba, cuma günü doğuma giriyorum, o güne kadar sancım gelmezse suni sancı verilcek, doğumum beklencek , normal istiyorum, suni sancı ile doğum yapanlar bana tecrübelerini aktarırılarsa sevinirim,
Yok canım uzak eviSezeryan olman için bir sıkıntın olmasına gerek yok ki bireysin sen kendi seçimlerin var korkabilirsin , kendin direk sezeryan isteyebilirsin insanların bununla alakalı yapacağı tek şey saygı göstermek olur
Heee Doğum öncesi oturur sana güzelce normal Doğumun güzelliğinden bahşeder o ayrı ki senin iknalık bir şeyin yok zorunlu oldun..
Annen varken kalmasına gerek yok ki fazlalıktan başka bir şey olmaz.
evi yakınsa sabah gelsin akşama gitsin en güzeli.
Bir kaç gün sıktım canım ama şimdi daha iyiyim çok şükürCanom sıkma canını bebeğine odaklan hepsi geçiyor inan
Benim acılmam 3 cm fi ama 0 sancı vardı canım nst de suyum da sızdırıp bittiği için suni sancı ilr doğum yaptım dayanılmayacak gibi değildi hatta doğumu hızlandırdı iyi oldu 4 de suni sancı verdiler 7 bucukta kızımı kucağıma aldım epidural yaptırdım canım tavsiye ederim :)arkadaşlar merhaba, cuma günü doğuma giriyorum, o güne kadar sancım gelmezse suni sancı verilcek, doğumum beklencek , normal istiyorum, suni sancı ile doğum yapanlar bana tecrübelerini aktarırılarsa sevinirim,
Suni sancı zor değilde yatağa bağlasalar zor canım o kadar ağrıyla bir şey yapamıyorsun çok zor geçiyor zaman hayırlısı olsunarkadaşlar merhaba, cuma günü doğuma giriyorum, o güne kadar sancım gelmezse suni sancı verilcek, doğumum beklencek , normal istiyorum, suni sancı ile doğum yapanlar bana tecrübelerini aktarırılarsa sevinirim,
Bana ebe merdiven çık ve bir yerden tutunup çömelme kalkma yap demişti canım. Açılmayı başlatıp hizlandiriyormis tabi riskin kanaman varsa aman diyim dikkat etBacak ve bel ağrısından yürüyemiyorum ya doğumu başlatacak bir şey yok mu yürüyüş ve hurma dışında günde 5 kilometre yürüyorum ama tık yok
Cnm geçmiş olsun hamilelikte böyle rüalar görülebiliyor. Eşinfen neden ayrisingünaydın kızlar hayırlı sabahlar,
bugece uyumusum hamdolsun..
sabah kötü ruya ile uyandim aglamaktan harap oldum ..
hamilelikden degilde aglamaktan sistim ..
doğum stresi ve esim den ayri kalmak yanimdayken sarilirken bile uykularimi etkiledi ..
rabbim sevdiklerimizden ayırmasın bebislerimizi kucagimiza saglikla almayı nasıp etsin inşallah...
Benim bu cuma inş.. SzrynGünaydın kızlar günü benimle yakın olanlar var mı acaba @Zeynepaltug dışında
Ağrılardan duramıyorum artık çok yoruldum Allah yardımcımız olsun dua edin lütfen gelsinler artık ya
Cnm benimde cuma ama szryn olucam. Sadece heycanini paylaşmak istedim. Allah kucamiza almayi nasip etsinarkadaşlar merhaba, cuma günü doğuma giriyorum, o güne kadar sancım gelmezse suni sancı verilcek, doğumum beklencek , normal istiyorum, suni sancı ile doğum yapanlar bana tecrübelerini aktarırılarsa sevinirim,
Bacak ve bel ağrısından yürüyemiyorum ya doğumu başlatacak bir şey yok mu yürüyüş ve hurma dışında günde 5 kilometre yürüyorum ama tık yok
Şu an doktora ne sıklıkta gidiyorsunuz merak ettim. Haftası geçmiş bebek ya kontroller daha sıkıdır şu an di mi? Allah kurtarsın sağlıcakla inşallah.Biri bana da söylesin yarın 41 oluyoruz
Şu an doktora ne sıklıkta gidiyorsunuz merak ettim. Haftası geçmiş bebek ya kontroller daha sıkıdır şu an di mi? Allah kurtarsın sağlıcakla inşallah.
Aa ne güzel seninle ayni günde meleklerimize kavuşcaz ins.Bende cuma sezaryen olucam genel anestezi ile.