Kızlar saat 1de kanama ile hastaneye geldim, yatış yapıldı, yakın takibe aldılar. Baya endişelendim, benim için dua edin lütfen, belki sabah sezaryen olabilir
zaten karisik goruyordum ruya ama hatirlamiyordum hatirlamak da istemiyordumO rüya olayı bende de var ama artık az kaldı düşünmemeye çalışıyorum doğum yaklaştıkça insanın kafasına binlerce düşünce üşüşüyor böyle rüyalar görmek normal sanırım
inşallah sorunsuz kucagina almak nasip olsun canım benimOglum gelmemek konusunda.kararli. suyu azalmis kanaldaki kafasini cikarmis. Hafif yan donmus. Bugun son kez kontrole gidicem yarin sezaryen olucam
Doktor 41e kadar beklerim diyor ama ben korkuyorum ya kontrollü olmakta fayda var bakalım ne olacak hayırlısıyla gelsin artıkSon güne kadar beklesen mi canım? Doktorun Cumartesi çalışmıyor mu? 40 bi dolsun da sonrası bakalım neler getirecek bize, bugün doktorum bile 'erken erken dedik şimdi gelsin diye bekliyoruz' dedi. Kimse kızlar erken doğar demesin bana bundan sonra
Gözün aydın canım çok şükür kurtuldun sende Allah şifa versin her şey geçer sağlıkla kalınEvet canım Bebek doğdu bugün çok şükür o iyi de ben çok fenayım canım çok acıyorAllah doğum yapacak herkese kolaylık versin acılarını dindirsin inşallah
Hayırlısı olsun canım yaramaz şimdiden vazgeçmiş gelmekten sağlıkla gelsin inşallahOglum gelmemek konusunda.kararli. suyu azalmis kanaldaki kafasini cikarmis. Hafif yan donmus. Bugun son kez kontrole gidicem yarin sezaryen olucam
Sanırım canım evet bende istanbuldayım ben devlette yaptım doğumumuYapışturma dikiş dedikleri sanırım estetik oluyor üstüne su geçirmez bant yaptılar her hastanenin uygulaması farklı demekki medıpolde doğurdum ben sende istanbuldaydın sanki
Epilepsi yani sara hastasıyım csnım ben amin cümlemizin ki ne insallahHastalığınız ne ki normal doğuma engel oldu bende pıhtılaşma var dr engel değil defi. Rabbşm güzel ömür versin bebegınıze
Bana da doktorum hiç çatı muayenesi yapmadi.Bugün doktora gittim. Cati muayenesi olmadan doğurcam galiba
Canım benim suyum sızdırmıstı oyle nerdeyse su kalmamıstı bebekte kontrolde mutlaka soyle doktoraiyi aksamlar kizlar
birsey size sormak istiyorum
bugunlerde wc ihtiyacim sıklaştı ve bitti silinirken halada peceteye geliyor pecete kuru gibi oluyor budefa iççamaşırı birkac damla islaniyor bu nedir sık sık oluyor artik ..
perşembe günü kontrole gidecegim bebegim gayet hareketli onu takip ediyorum ..
hayırlısı Allah'tan
Amin canım o rüyalar daha bendede var hiç düşünme kafana takmamaya calis inşallah sağlıkla kucağımıza alırız yavrularimizigünaydın kızlar hayırlı sabahlar,
bugece uyumusum hamdolsun..
sabah kötü ruya ile uyandim aglamaktan harap oldum ..
hamilelikden degilde aglamaktan sistim ..
doğum stresi ve esim den ayri kalmak yanimdayken sarilirken bile uykularimi etkiledi ..
rabbim sevdiklerimizden ayırmasın bebislerimizi kucagimiza saglikla almayı nasıp etsin inşallah...
Bana da yapmadı yapmicakta karsiymisBana da doktorum hiç çatı muayenesi yapmadi.
Canım nasılsınız? Umarım sağlıkla ve rahatça gerçekleşmiştir doğumun. Dualarım seninle.Kızlar saat 1de kanama ile hastaneye geldim, yatış yapıldı, yakın takibe aldılar. Baya endişelendim, benim için dua edin lütfen, belki sabah sezaryen olabilir
Sağlıcakla al kucağına inşallah. Çok rahat, sıkıntısız bir doğumun olsun.Oglum gelmemek konusunda.kararli. suyu azalmis kanaldaki kafasini cikarmis. Hafif yan donmus. Bugun son kez kontrole gidicem yarin sezaryen olucam
taman söylerim canım benim allah razı olsun bende bebeği takip ediyorum kontrole kadar yavaslama olursa diyeCanım benim suyum sızdırmıstı oyle nerdeyse su kalmamıstı bebekte kontrolde mutlaka soyle doktora