2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
zaten karisik goruyordum ruya ama hatirlamiyordum hatirlamak da istemiyordum
biran once doğum yapacagimiz gun gelse stres topumuz yumos yumos sevip koklasak

Oglum gelmemek konusunda.kararli. suyu azalmis kanaldaki kafasini cikarmis. Hafif yan donmus. Bugun son kez kontrole gidicem yarin sezaryen olucam
inşallah sorunsuz kucagina almak nasip olsun canım benim
sağlıkla alırız bebislerimizi kucagimiza hepimizde sadece bigun kalmiş güzel haberlerini alırız inşallah

Doktor 41e kadar beklerim diyor ama ben korkuyorum ya kontrollü olmakta fayda var bakalım ne olacak hayırlısıyla gelsin artık
Bütün tabuları yıktık canım

Evet canım Bebek doğdu bugün çok şükür o iyi de ben çok fenayım canım çok acıyor Allah doğum yapacak herkese kolaylık versin acılarını dindirsin inşallah
Gözün aydın canım çok şükür kurtuldun sende Allah şifa versin her şey geçer sağlıkla kalın

Oglum gelmemek konusunda.kararli. suyu azalmis kanaldaki kafasini cikarmis. Hafif yan donmus. Bugun son kez kontrole gidicem yarin sezaryen olucam
Hayırlısı olsun canım yaramaz şimdiden vazgeçmiş gelmekten sağlıkla gelsin inşallah

Yapışturma dikiş dedikleri sanırım estetik oluyor üstüne su geçirmez bant yaptılar her hastanenin uygulaması farklı demekki medıpolde doğurdum ben sende istanbuldaydın sanki
Sanırım canım evet bende istanbuldayım ben devlette yaptım doğumumu

Canım benim suyum sızdırmıstı oyle nerdeyse su kalmamıstı bebekte kontrolde mutlaka soyle doktora

Amin canım o rüyalar daha bendede var hiç düşünme kafana takmamaya calis inşallah sağlıkla kucağımıza alırız yavrularimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…