2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Üzerinde bant var şimdilik göremiyorum inşallah yarın doktor açacak bi sorun olmaz
Benim hiç bantlanmadılar csnım hastaneden çıkarken çıkardılar evde de acık duracak dediler duş falan almama bile izin verdiler Peki dikişin estetik mi normal dikiş mi canım

iyi aksamlar kizlar
birsey size sormak istiyorum
bugunlerde wc ihtiyacim sıklaştı ve bitti silinirken halada peceteye geliyor pecete kuru gibi oluyor budefa iççamaşırı birkac damla islaniyor bu nedir sık sık oluyor artik ..
perşembe günü kontrole gidecegim bebegim gayet hareketli onu takip ediyorum ..
hayırlısı Allah'tan

Hastalığınız ne ki normal doğuma engel oldu bende pıhtılaşma var dr engel değil defi. Rabbşm güzel ömür versin bebegınıze

Benim hiç bantlanmadılar csnım hastaneden çıkarken çıkardılar evde de acık duracak dediler duş falan almama bile izin verdiler Peki dikişin estetik mi normal dikiş mi canım

Yapışturma dikiş dedikleri sanırım estetik oluyor üstüne su geçirmez bant yaptılar her hastanenin uygulaması farklı demekki medıpolde doğurdum ben sende istanbuldaydın sanki

Evet canım Bebek doğdu bugün çok şükür o iyi de ben çok fenayım canım çok acıyor Allah doğum yapacak herkese kolaylık versin acılarını dindirsin inşallah
canım benim gözünüz aydın allah'ım analı babalı büyütsün inşallah sanada geçmiş olsun..
agrilarin gececek ve bebegini sağlıkla musmutlu büyütün inşallah miss kokulunu..

Kızlar saat 1de kanama ile hastaneye geldim, yatış yapıldı, yakın takibe aldılar. Baya endişelendim, benim için dua edin lütfen, belki sabah sezaryen olabilir
canım benim rabbim senide bebeğini de korusun inşallah..
inşallah doğurmuş kucagina almissindir guzel haberlerini alırız inşallah...
bebim duamda kalbimde seninle minnak bebisinle ..

canım benim gözünüz aydın allah'ım analı babalı büyütsün inşallah sanada geçmiş olsun..
agrilarin gececek ve bebegini sağlıkla musmutlu büyütün inşallah miss kokulunu..
Allah razı olsun canım benim:) darısı isteyen ve bekleyen herkesin başına inşallah

günaydın kızlar hayırlı sabahlar,
bugece uyumusum hamdolsun..

sabah kötü ruya ile uyandim aglamaktan harap oldum ..
hamilelikden degilde aglamaktan sistim ..
doğum stresi ve esim den ayri kalmak yanimdayken sarilirken bile uykularimi etkiledi ..

rabbim sevdiklerimizden ayırmasın bebislerimizi kucagimiza saglikla almayı nasıp etsin inşallah...

O rüya olayı bende de var ama artık az kaldı düşünmemeye çalışıyorum doğum yaklaştıkça insanın kafasına binlerce düşünce üşüşüyor böyle rüyalar görmek normal sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…