- 6 Kasım 2017
- 279
- 400
- 33
Benim hiç bantlanmadılar csnım hastaneden çıkarken çıkardılar evde de acık duracak dediler duş falan almama bile izin verdiler Peki dikişin estetik mi normal dikiş mi canımÜzerinde bant var şimdilik göremiyorum inşallah yarın doktor açacak bi sorun olmaz
Surpriz olur isteBugün doktora gittim. Cati muayenesi olmadan doğurcam galiba
Surpriz olur iste
Hastalığınız ne ki normal doğuma engel oldu bende pıhtılaşma var dr engel değil defi. Rabbşm güzel ömür versin bebegınızeKızlar dogum yapacak olan arkadaşlar bugun öğrendiğim bir tecrübeyi sizinle paylaşmak istiyorum belki faydam olur 10 gün önce spinal ile Doğum Yaptım dikiş ağırlarım nerdeyse geçti sayılır ama sol kaburga altı ağrım bir türlü geçmiyordu bu arada ben Doğum yaparken aynı normal Doğum gibi karnıma bastırarak çıkardılar bebegi o esnada çok camkm yanmıştı bugun kontrolüm vardı dikişler icin doktora sordum neden bana böyle Doğum yaptırdınız diye benim suyum gelmişti hatırlar sanız hiç sancım yoktu hastane evime yürüyerek 10 dk uzaklıkta ben hastaneye gidene kadar açılmam 7 cm olmuş ve çocuk Doğum kanalına inmiş az kalsın zorunlu normal Doğum yapacak mısım yani demem o ki sancınız falan okursa evde açılma olsun diye beklemeyin ben beklesem evde Doğum yapardım sanırım
Benim hiç bantlanmadılar csnım hastaneden çıkarken çıkardılar evde de acık duracak dediler duş falan almama bile izin verdiler Peki dikişin estetik mi normal dikiş mi canım
Evet canım Bebek doğdu bugün çok şükür o iyi de ben çok fenayım canım çok acıyor
Allah yardimcin olsun korkma hersey guzel olcak canim icin rahat olsunKızlar saat 1de kanama ile hastaneye geldim, yatış yapıldı, yakın takibe aldılar. Baya endişelendim, benim için dua edin lütfen, belki sabah sezaryen olabilir
Allah yardimcin olsun korkma hersey guzel olcak canim icin rahat olsun
canım benim gözünüz aydın allah'ım analı babalı büyütsün inşallah sanada geçmiş olsun..Evet canım Bebek doğdu bugün çok şükür o iyi de ben çok fenayım canım çok acıyorAllah doğum yapacak herkese kolaylık versin acılarını dindirsin inşallah
canım benim rabbim senide bebeğini de korusun inşallah..Kızlar saat 1de kanama ile hastaneye geldim, yatış yapıldı, yakın takibe aldılar. Baya endişelendim, benim için dua edin lütfen, belki sabah sezaryen olabilir
Allah razı olsun canım benim:) darısı isteyen ve bekleyen herkesin başına inşallahcanım benim gözünüz aydın allah'ım analı babalı büyütsün inşallah sanada geçmiş olsun..
agrilarin gececek ve bebegini sağlıkla musmutlu büyütün inşallah miss kokulunu..
Oglum gelmemek konusunda.kararli. suyu azalmis kanaldaki kafasini cikarmis. Hafif yan donmus. Bugun son kez kontrole gidicem yarin sezaryen olucamSen ne durumdasin canim yarin son gün
Evet canım Bebek doğdu bugün çok şükür o iyi de ben çok fenayım canım çok acıyorAllah doğum yapacak herkese kolaylık versin acılarını dindirsin inşallah
Canim korkma herşey güzel olur inşallah Allahın izniyle.Kızlar saat 1de kanama ile hastaneye geldim, yatış yapıldı, yakın takibe aldılar. Baya endişelendim, benim için dua edin lütfen, belki sabah sezaryen olabilir
günaydın kızlar hayırlı sabahlar,
bugece uyumusum hamdolsun..
sabah kötü ruya ile uyandim aglamaktan harap oldum ..
hamilelikden degilde aglamaktan sistim ..
doğum stresi ve esim den ayri kalmak yanimdayken sarilirken bile uykularimi etkiledi ..
rabbim sevdiklerimizden ayırmasın bebislerimizi kucagimiza saglikla almayı nasıp etsin inşallah...