2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Genelde duyduklarim hep sonraki dogumlar icin daha kolay acilma oluyor yonundeydi. Masaallah size hizli olmus.
Vallahi csnım bende şaşırdım bugun konusunca yani demek ki bende normal doğurabilirdim demek ki eğer hastalığım olmasa idi

Oy maşallah iyi çıkmana çok sevindim
Sağlıkla büyüt bol sütler:)

Doğum yapan kızlara bi sorum olacak bir hafta oldu spinal sezeryan olalı hala ağrılarım var sizde durumlar ne yarın kontrolüm var korkuyorum bişey olduysa diye

Bakalım o güne kadar kendiliğinden gelecek mi kuzular, suni sancıya gerek olmasa iyi olur ama mecbur kalırsak da napalım

Maşallah canım inşallah kendi gelir ya bende bekliyorum bu hafta bakalım gelmezse perşembe gidip yatiracam kendimi

Son güne kadar beklesen mi canım? Doktorun Cumartesi çalışmıyor mu? 40 bi dolsun da sonrası bakalım neler getirecek bize, bugün doktorum bile 'erken erken dedik şimdi gelsin diye bekliyoruz' dedi. Kimse kızlar erken doğar demesin bana bundan sonra

Doğum yapan kızlara bi sorum olacak bir hafta oldu spinal sezeryan olalı hala ağrılarım var sizde durumlar ne yarın kontrolüm var korkuyorum bişey olduysa diye
Canım benim de 10 gün oldu hala tam geçmiş değil bugun kontrole gittim doktor normal olduğunu söyledi Eger dikiş yerinde kızarıklık falan yoksa korkma

Üzerinde bant var şimdilik göremiyorum inşallah yarın doktor açacak bi sorun olmaz
Benim hiç bantlanmadılar csnım hastaneden çıkarken çıkardılar evde de acık duracak dediler duş falan almama bile izin verdiler Peki dikişin estetik mi normal dikiş mi canım

iyi aksamlar kizlar
birsey size sormak istiyorum
bugunlerde wc ihtiyacim sıklaştı ve bitti silinirken halada peceteye geliyor pecete kuru gibi oluyor budefa iççamaşırı birkac damla islaniyor bu nedir sık sık oluyor artik ..
perşembe günü kontrole gidecegim bebegim gayet hareketli onu takip ediyorum ..
hayırlısı Allah'tan

Hastalığınız ne ki normal doğuma engel oldu bende pıhtılaşma var dr engel değil defi. Rabbşm güzel ömür versin bebegınıze

Benim hiç bantlanmadılar csnım hastaneden çıkarken çıkardılar evde de acık duracak dediler duş falan almama bile izin verdiler Peki dikişin estetik mi normal dikiş mi canım

Yapışturma dikiş dedikleri sanırım estetik oluyor üstüne su geçirmez bant yaptılar her hastanenin uygulaması farklı demekki medıpolde doğurdum ben sende istanbuldaydın sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…