2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Ay canım inşallah sadece belimde farklı bir ağrı bakalım inşallah devamı gelirde alırım kucağıma artık :) halen inanamıyorum kızım olacak küçücük bir şey oyys
ay ya bende inanamıyorum minik minicik bebislerimiz olacak Allah'ımızin izniyle inşallah
rabbim kurtarsin bir avazda inşallah canım benim sağlıkla kucagina almak nasip olsun ..
bebiş isteyenleri unutma agri cektikce dua et rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah..

Acaba tahmini doğum tarihinde normal doğum yapan var mı aramizda. Bide hamilelik 9 ay 10 gün derler ya hani bu alttaki tarihe o on gün ekli mi oluyor

Acaba tahmini doğum tarihinde normal doğum yapan var mı aramizda. Bide hamilelik 9 ay 10 gün derler ya hani bu alttaki tarihe o on gün ekli mi oluyor

Aynen ekli oluyor canı m

Tam 40 arti 0 = 9 ay 10 gün = 280 günlük maraton :)

Tam tahmini doğum tarihinde normal yapan ben bilmiyorum. Çoğunluk one geldi :) tabii tarihi geçen takvimi silinen de var :) benim.bildiğim 2 kişi :)

Gün bitince mecburi sezeryan mi yapıyorlar acaba biliyor musun yoksa suni sancı verip normal mi deneniyordur.

ne yapip ne edip yengen bari kalsin benim gorumcem yardimdi olmustu bana esimde yanimda kalmisti ...
bunda ablam kalacak esim izin verirse :)
ablam bizim calisan ..
ben kw demi hic hastaneye goturmedim herdefasinda diyor bana ben gerek yok ben giderim diyorum oda israr edemiyor ...

Hastaneye gelme dersem varya kiyameti kopartir ne güzel sen diyebiliyorsun

Annem.kalmiosa kimseyi istemem deyip siyrilcaksin olaydan. Esine sole dogum olunca gelsinler die. Canimla mi ugrascam ananla mi die de belirt
Dilara senin gunun gecmis doktorun ne diyor bekleme taraftari mi ? Yoksa ben kaçirdim sen doğum mu yaptin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…