ay ya bende inanamıyorum minik minicik bebislerimiz olacak Allah'ımızin izniyle inşallahAy canım inşallah sadece belimde farklı bir ağrı bakalım inşallah devamı gelirde alırım kucağıma artık :) halen inanamıyorum kızım olacak küçücük bir şey oyys
Acaba tahmini doğum tarihinde normal doğum yapan var mı aramizda. Bide hamilelik 9 ay 10 gün derler ya hani bu alttaki tarihe o on gün ekli mi oluyor
Aynen ekli oluyor canı m
Tam 40 arti 0 = 9 ay 10 gün = 280 günlük maraton :)
Tam tahmini doğum tarihinde normal yapan ben bilmiyorum. Çoğunluk one geldi :) tabii tarihi geçen takvimi silinen de var :) benim.bildiğim 2 kişi :)
Gün bitince mecburi sezeryan mi yapıyorlar acaba biliyor musun yoksa suni sancı verip normal mi deneniyordur.
ne yapip ne edip yengen bari kalsin benim gorumcem yardimdi olmustu bana esimde yanimda kalmisti ...Annem sanci çekerken yanimda durmak istemiyor acı cekmemi görmemek içinbende annem kalsin istiyordum kw gelecek yoksa annem kesin yine ben duramiyom deyip hastanede onu birakcak yanımda simdi ben ne yapim kızlar. Kesinlikle kwyi istemiyorum asla onunla rahat değilim. Bana cok karışıyor cok laf sokuyor ve hiç ozelime saygi duymuyor gayet merakli her yerime bakmaya. Cok afedersiniz idrar tahlili verirken bile zor cikartiyorum wcden
Yengem ben kalirim dedi ama buna kw karsi gelir annemi bile yollama derdinde hep. Yani annem durmazsa kw kesin gelecek. Annemde daha şimdiden duramam kwden de olsun diyor. Ben ne yapcam
ne yapip ne edip yengen bari kalsin benim gorumcem yardimdi olmustu bana esimde yanimda kalmisti ...
bunda ablam kalacak esim izin verirse :)
ablam bizim calisan ..
ben kw demi hic hastaneye goturmedim herdefasinda diyor bana ben gerek yok ben giderim diyorum oda israr edemiyor ...
Kızlarrrr yarın doğum yapacak olanlar var mıııı:)
Dilara senin gunun gecmis doktorun ne diyor bekleme taraftari mi ? Yoksa ben kaçirdim sen doğum mu yaptin ?Annem.kalmiosa kimseyi istemem deyip siyrilcaksin olaydan. Esine sole dogum olunca gelsinler die. Canimla mi ugrascam ananla mi die de belirt
Dilara senin gunun gecmis doktorun ne diyor bekleme taraftari mi ? Yoksa ben kaçirdim sen doğum mu yaptin ?
Hadi inşallah:)Yarin kontrolüm var gitmisken bi doğursam keşkeay beynim yandı düşün düşün
Yalnız değilim anlaşılan :)BlueSpace var canım :)
senin sezeryan mı olacak?Yalnız değilim anlaşılan :)
Ask olaun gunum gecmedi dahaDilara senin gunun gecmis doktorun ne diyor bekleme taraftari mi ? Yoksa ben kaçirdim sen doğum mu yaptin ?
Allah yardımcın olsun canım inş bi an önce alırsın meleğini kucağına :)Buradaki herkeste de hemen nişan ardından doğum benim ki niye öyle olmadi ya bugün tam 21 gün oldu nişan gelelisadece bol bol ağrı bol bol kasılma ve baskı var
Yarin kontrolüm var gitmisken bi doğursam keşkeay beynim yandı düşün düşün