2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Seninde kontrolun vardi dimi cuma gunu nasil gecti normal dogum bekliyosun dimi sende agri sanci varmi ?
Ah ahh yok yavru bizimki keyiflerde de içerdeee nezaman gelcek bakalım suyunda azalma vardı bi önceki kontrolde bu kontrolde artmıs risk yok bekliyoru dedi doktorumuz bol bol yürü merdiven cık vs işteee kasılmalarım oluyor ama sancı gibi düzenli değil normal istiyorum amaa yani ama sezeryana da cok karşı değilim allahtan hepimiz için hayırlısı

Canımmm hayırlı olsun bebeğin inşallah birlikte mutlu mesut yaşarsınız. Bende takip edemiyorum forumu doğum yapan arkadaşları farkedemiyorum bebekten malum. Iyisindir umarım :)

Cnm senin dogum nezamandi
18/ 21 arasi pazartesi günü belli olacak bugunler arasinda olacak en erken 18 i dedi doktor
pazartesi günü anesteziye gidecegim ve net günümüz belli olacak Allah'ımızin izniyle inşallah..
inşallah hepimizde sağlıkla alırız bebislerimizi kucagimiza inşallah..

ben 18 i olsun istiyorum ilk göz agrim ilk doğan yegenimin doğum günü ogun
ben kardesler icinde en küçüğüm ve buda rahmetli annem babamin son torunu açılış ve kapanış olsun anlaminda kalbimden gecen gün..
onemli olan saglikla gelsin kucagimiza
hayırlısı Allah'tan

Ayniyiz yaa bakalim belki de ayni gun dogum yapiveririz bende bugun 3 saat falan yurudum egiliyorum yer siliyorum her isimi kendim yapmaya calisiyorum sirf hersey hazir yolundayken normal olsun diye ama bende cok karsi degilim tabiki sezeryana hayirlisi hepimiz icin zaman az kaldikca insan bi an once olsun istiyor

Hakkımızda hayırlısı her gece yastıga basımı kıydugumda acaba o gün bugünmü oluyorum ama daha var demekki vakitleri bekliceZ

Canım gözün aydın. Dikişlerin ve ödem sokturucun için ne verdi benim dikişlerde doku oluşumu gibi birşey oldu da :/

iyi geceler kızlar,
ben duş aldim ayaklarimi kremledim uyumayi deniyecegim inşallah uyuruz bugece dün gece 3 bucukta yattim 8 'i 10 gece uyandim
hadi ben yatar

Amin cnm. Herşey gönlumuzce olur ins.

Kızlar ben çok kötüyüm
Kafayı yiyeceğim az kaldı
Ama asla Bebegimden dolayı değil
Kayınvalidem
Bugünde sırf sezeryan olduğum için bana sen normal doğum yapsan ne olurdu yaa onun sancısını çekemezdin dedi
Bende anne sezeryan olmak sanki çok mu kolay sen bunun ağrısını biliyor musun dedim
Ki ben zaten mecburen sezeryan oldum
Sütüm var yok değil ama bebeğim uzun kalmak istiyor memede diye ortaya süt yok lafini atıyor görümcemin öyle sütü varmış ki anlatamam bebeği fazlaligindan dolayı sürekli kusuyormuş
Buna lohusalık deniliyor galiba ama tahammülüm kalmadı
Hele kayınvalidem de duyduğum. Bir cümleyi eşimde kurunca sinir Küpüne döndüm konuşmuyorum
Sen nerden biliyorsun normal doğum sancısını kaç kez doğurdun haklısın dedim.ben sezeryan olduğum icin anne olamadım dedim konuşmuyorum ve konusmayacagimda
Lütfen geçecek deyin
Bebeği mi etkilemek istemiyorum.

Allah razi olsun canim cumlemizin insallah aman ha sakin verme kac gundur perisan oldum sutum gelmedi sarilik olmasin diye mama takviyesi yaptık dedigin gibi sagdigimda aynı sekilde dr browns yenidogan almistim ama ondan sakir sakir sut geldi agzina sagma makinesinin biberonu aynı şekilde medela calma aldim hemen anne memesi gibi bebek cektikce geliyo keske bastan alsaydim dedim ah isteee biraz pahali diye gerek gormedim ama sut sagmayi dusunen anneler varsa baska biberonla sakin vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…