Gece zorlanıyorsan Bi de Gündüz uyumayı deneKızlar uyuyamıyorum sonra da bütün gün basım ağrıyor ateş basıyo sürekli olarak ben üstümü acıyorum eşim örtüp duruyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gece zorlanıyorsan Bi de Gündüz uyumayı deneKızlar uyuyamıyorum sonra da bütün gün basım ağrıyor ateş basıyo sürekli olarak ben üstümü acıyorum eşim örtüp duruyo
Ellerine sağlık canım ben de kendin yap almayı düşünüyordum da yapması zor mu acaba
Saol canim cevabin icin cok tesekkur ederim..doktorumla konustum hicbir risk yok rahat ol dedi.sen ne icin kullanmistin..bu hamileliginde dimi bu aradaSeninle aynı zamanda 11 tane penisilin igne sonundada bitane deposilin vuruldum canim penisilin grubu gebelikte guvenliymis
Ben de senin gibiyim canım son üç haftam kaldı artık evdeyim hiç bişey yapmamama rağmen bel ağrısından vs kıvranıyorum naz mıdır bilemem ama benim vaziyette böyle:) artık vücut zorlanıyor
Canım gündüz uyuduğum zaman sarhos gibi uyanıyorum o yüzden geçse olsa gece uyumaya çalışıyorum bu ateş basmaları Doğumdan hemen Sonra geçecek mi acabaGece zorlanıyorsan Bi de Gündüz uyumayı dene
Canım belediyeleri bilmiyorum ama sosyal medya hesaplarında bazı sayfalar var ikinci el yada ihtiyaç sahibi gibi orda yayınlar işen mutlaka ihtiyaç sahibi biri çıkacaktırKızlar size konularımızdan bağımsız birşey soracağım. Duyduğuma göre bazı belediyeler gelinlik bağışı kabul ediyormuş. Netten araştırma yaptım ama pek bulamadım. Istanbulda var mı bildiğiniz bağış yapabilecegimiz belediyeler ?
Annelerimiz güçlü imis Bizimki de naz değil sadece biraz daha rahatız sanırım ondanGercekten zorlaniyor, biraz ev isi yapsam hemen yatma istegi duyuyorum ..
Ya bizmi nazliyiz annelerimizmi gucluymus bilmiyorum :)
Haaa annelerimizle kıyaslayacaksak tabi nazlıyızGercekten zorlaniyor, biraz ev isi yapsam hemen yatma istegi duyuyorum ..
Ya bizmi nazliyiz annelerimizmi gucluymus bilmiyorum :)
Geçecek ama doğumdan hemen sonra mı Bi müddet sonra mı geçer bilemiyorumCanım gündüz uyuduğum zaman sarhos gibi uyanıyorum o yüzden geçse olsa gece uyumaya çalışıyorum bu ateş basmaları Doğumdan hemen Sonra geçecek mi acaba
Saol canim cevabin icin cok tesekkur ederim..doktorumla konustum hicbir risk yok rahat ol dedi.sen ne icin kullanmistin..bu hamileliginde dimi bu arada
Evet canım mustela losyon aldım :) kime sorsam hızlı emilmesi, yumuşaklık açısından bunu önerdi :)Losyon da mustelanin losyonunu mu aldin ? Dogumlarimiz bitince de konularimiz bu olur dimi ben bunu denedim bu bize iyi gelmedi diye cok heyecan verici :)
cnm şuan da da tanıdığım ihtiyacı olan birinde ama kullandıktan sonra bana yine geri geliyor birşekilde :) evde boş boş durmasındansa belediyeler bu işi yapıyorsa daha iyi olur diye düşündüm hem daha çok kişiye ulaşır :)Canım belediyeleri bilmiyorum a sosyal medya hesaplarında bazı sayfalar var ikinci el yada ihtiyaç sahibi gibi orda yayınlar işen mutlaka ihtiyaç sahibi biri çıkacaktır
Çok güzel düşünmüşsün canım bizim buraya da bir sorayım bakalım alıyormu belediyecnm şuan da da tanıdığım ihtiyacı olan birinde ama kullandıktan sonra bana yine geri geliyor birşekilde :) evde boş boş durmasındansa belediyeler bu işi yapıyorsa daha iyi olur diye düşündüm hem daha çok kişiye ulaşır :)
sevinirim cnm yine geri gelirse gidip hemen bagislayacagim çünkü :)Çok güzel düşünmüşsün canım bizim buraya da bir sorayım bakalım alıyormu belediye
Got’u dün bitirdim ilk izleyişimdi harikaymış :)Kızlar kurbanlik koyun gibi sancim gelsin diye bekliyorum evde butun gun. Hayir bir iş yapayım desem meşgale bulayim desem ayakta duramiyorum. Game of thorenes tekrar izliyorum bütün gün ya da kitap okuyorum. Ay fenalık geldi neler neler yapasım var ama bedenim engel oluyor :) neler yapıyorsunuz bütün gün ? Ama öyle evimin her işini yapabiliyorum diyenler yazmasın acaip kıskanırım ona göre
Ben bütün gün geziyorum diyebilirim hatta beni gören herkes sokakta doğuracağımı falan söyluyor annem sürekli artık sokağa tek çıkmamam konusunda uyarıyorKızlar kurbanlik koyun gibi sancim gelsin diye bekliyorum evde butun gun. Hayir bir iş yapayım desem meşgale bulayim desem ayakta duramiyorum. Game of thorenes tekrar izliyorum bütün gün ya da kitap okuyorum. neler yapıyorsunuz bütün gün ? Ama öyle evimin her işini yapabiliyorum diyenler yazmasın acaip kıskanırım ona göre