• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Merhaba sevgili anneler ben agustos annelerindenim 8 hafta 6 gunluk hamileyim.. bademciklerimde enfeksiyon sebebiyle penisilin igne verdi kulak burun bogaz uzmani 6 tane gunde 2 tane vurulacak..kadin dogum doktoruna danış dedi.doktoruma sordum ama detayli gorusemedim.bu aksam igneye baslayacagim mecburen.aranizda basina gelen var mi boyle bir durum.lutfen beni aydinlatir misiniz sizler tecrubelisiniz ben cok endiseleniyorum..simdiden tesekkurler

Seninle aynı zamanda 11 tane penisilin igne sonundada bitane deposilin vuruldum canim penisilin grubu gebelikte guvenliymis

Arkadaslar doguma son uc haftam kaldi, belim ve bacaklarim beni tasimiyor artik (ilk hamileligim). Fazla kiloda almadim hamilelik boyunca yani zayif bi hamileyim. Fazla yatmadimda, hep hareketli oldum, calistim.

Simdi evdeyim, mecburen ev islerini yemegi felan yapiyorum ama cok zorlaniyorum.

Bazen acaba fazlami nazlaniyorum diyorum yada baska hamislerdemi benim gibi ?

Bizimde yarin kontrolumuz var bakalım nst gircem ,heyecanla bekliyorum yarin 37+0 daha tarih vermez sanirin

Benim de bugün 37+0 kontrolüm vardı canım, gün veremez daha. Ben öncelikle normal istiyorum, haftaya çatıya bakılacak, ona göre karar vericez. Senin normal mi sezeryan mı belli mi?

Kızlar yardim!!!mide gazından oluyorum aci su geliyor resmen yanıyor midem surupta fayda etmiyor sanki:-( uykudan uyandırıyor resmen neden hala devam ediyor benim mide yanmam:KK43::KK43::KK43::stop:

Bu arada kizlar haciseriften cikolatayi aldim lezzetini ben oyle cok begenmedim asiri tatli geldi ama esim begendi artik oldugu kadar dedik kendin yap 70 li madlen aldim ustundeki kagidi sokup kendi cikarttigim etiketi yapistirdim goruntu olarak hos oldu

Bu arada kizlar haciseriften cikolatayi aldim lezzetini ben oyle cok begenmedim asiri tatli geldi ama esim begendi artik oldugu kadar dedik kendin yap 70 li madlen aldim ustundeki kagidi sokup kendi cikarttigim etiketi yapistirdim goruntu olarak hos oldu

Hayırlı olsun foto atar mısın canm

Hayırlı olsun foto atar mısın canm

ustunde kagit vardi cikardim ben onu bu sekilde oldu Screenshot_20171226-235756.png

Arkadaslar doguma son uc haftam kaldi, belim ve bacaklarim beni tasimiyor artik (ilk hamileligim). Fazla kiloda almadim hamilelik boyunca yani zayif bi hamileyim. Fazla yatmadimda, hep hareketli oldum, calistim.

Simdi evdeyim, mecburen ev islerini yemegi felan yapiyorum ama cok zorlaniyorum.

Bazen acaba fazlami nazlaniyorum diyorum yada baska hamislerdemi benim gibi ?
Ben de senin gibiyim canım son üç haftam kaldı artık evdeyim hiç bişey yapmamama rağmen bel ağrısından vs kıvranıyorum naz mıdır bilemem ama benim vaziyette böyle:) artık vücut zorlanıyor

Kızlar size konularımızdan bağımsız birşey soracağım. Duyduğuma göre bazı belediyeler gelinlik bağışı kabul ediyormuş. Netten araştırma yaptım ama pek bulamadım. Istanbulda var mı bildiğiniz bağış yapabilecegimiz belediyeler ?

Ellerine sağlık canım ben de kendin yap almayı düşünüyordum da yapması zor mu acaba

Degil canim ama ben ustunun kagidini cikardigim icin arkasi biraz acildi tek tek onları yapistirmak zorunda kaldim o biraz zor oldu yoksa etiketi mavi yada pembe yaptiricaksan direk ustune yapistirabilirsin

Seninle aynı zamanda 11 tane penisilin igne sonundada bitane deposilin vuruldum canim penisilin grubu gebelikte guvenliymis
Saol canim cevabin icin cok tesekkur ederim..doktorumla konustum hicbir risk yok rahat ol dedi.sen ne icin kullanmistin..bu hamileliginde dimi bu arada

Ben de senin gibiyim canım son üç haftam kaldı artık evdeyim hiç bişey yapmamama rağmen bel ağrısından vs kıvranıyorum naz mıdır bilemem ama benim vaziyette böyle:) artık vücut zorlanıyor

Gercekten zorlaniyor, biraz ev isi yapsam hemen yatma istegi duyuyorum ..

Ya bizmi nazliyiz annelerimizmi gucluymus bilmiyorum :)

Kızlar size konularımızdan bağımsız birşey soracağım. Duyduğuma göre bazı belediyeler gelinlik bağışı kabul ediyormuş. Netten araştırma yaptım ama pek bulamadım. Istanbulda var mı bildiğiniz bağış yapabilecegimiz belediyeler ?
Canım belediyeleri bilmiyorum ama sosyal medya hesaplarında bazı sayfalar var ikinci el yada ihtiyaç sahibi gibi orda yayınlar işen mutlaka ihtiyaç sahibi biri çıkacaktır

Back