2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Seninki yine iyiymiş ben ne koyacagım derken Rüçhan gördüm ismini rüyamda ki hiç tanıdıım böyle isimde biri yok hatta uyandıgımda rüçhan hakkı diye bir sey vardır devletler arası anlaşmalar vb de iktisatta okumustum aklıma o geldi ne alaka demiştim. Sonra eşim dedi ki böyle bir isim var ve ben hiç bilmiyordum.

Gorumcem oglumun isminin Rüçhan olmasini cok istiyo tanidigi profesorler varmis :)))

Csnım persembe benim de kontrolüm var haftam senden bir hafta ileri ama vermiyorlar csnım gün daha erken senin de benim gibi 39 dan önce almıyorlar genelde doğru zaman oymuş
ben gün verirler diye umutla bekliyordum
benim arti amaliyat isim var belki azicik erken gun verirler benim soltupun icinde kist var enfeksiyon dan kistlesmis o tüpü alacaklar

Bu arada kizlar aserme dedigin sey simdiye kalmaz normalde ama ben bildiginiz aseriyorum bugun hahah.
38. haftamin son gunlerinde bildiginiz deli gibi canim biseyler cekiyor ve yedikten sonra derin bir oh cekiyorum :))
Var mi benim gibi olan aranizda bilmiyorum

Beeeeennn inanilmaz istahliyim ve surekli canimm bisiler istio

Normal bekliyorum canım inşallh ama benim hastane avrupa yakasında olduğundan mütevellit çocuk doktoruna oraya gidemem :ıslık: evime yakın bi doktor bakmam lazım
A dogum icin ne olur ne olmaz erken cikman lazim o zaman. Insallah sancin trafik olmayan saate denk gelsin diye bir hayir dua benden sana o zaman :))

Losyon da mustelanin losyonunu mu aldin ? Dogumlarimiz bitince de konularimiz bu olur dimi ben bunu denedim bu bize iyi gelmedi diye cok heyecan verici :)
Benden degisik bi oneri gelsin o zaman. Ben de arkadas tavsiyesi uzerine sebamed bebek losyonu aldim onu kullanacagim. Bakalim insallah memnun kalirim ama bu bebek banyo malzemelerinin kokusuna bayiliyorum cikarip cikarip kokluyorum :)

ben gün verirler diye umutla bekliyordum
benim arti amaliyat isim var belki azicik erken gun verirler benim soltupun icinde kist var enfeksiyon dan kistlesmis o tüpü alacaklar
Benim sabirsizligimdan 35 te tahmini bir sezaryen tarihi aldim. 37 haftadayken de tamnolarak hastane randevusunu olusturdu doktorum.

Merhaba sevgili anneler ben agustos annelerindenim 8 hafta 6 gunluk hamileyim.. bademciklerimde enfeksiyon sebebiyle penisilin igne verdi kulak burun bogaz uzmani 6 tane gunde 2 tane vurulacak..kadin dogum doktoruna danış dedi.doktoruma sordum ama detayli gorusemedim.bu aksam igneye baslayacagim mecburen.aranizda basina gelen var mi boyle bir durum.lutfen beni aydinlatir misiniz sizler tecrubelisiniz ben cok endiseleniyorum..simdiden tesekkurler

Seninle aynı zamanda 11 tane penisilin igne sonundada bitane deposilin vuruldum canim penisilin grubu gebelikte guvenliymis

Arkadaslar doguma son uc haftam kaldi, belim ve bacaklarim beni tasimiyor artik (ilk hamileligim). Fazla kiloda almadim hamilelik boyunca yani zayif bi hamileyim. Fazla yatmadimda, hep hareketli oldum, calistim.

Simdi evdeyim, mecburen ev islerini yemegi felan yapiyorum ama cok zorlaniyorum.

Bazen acaba fazlami nazlaniyorum diyorum yada baska hamislerdemi benim gibi ?

Bizimde yarin kontrolumuz var bakalım nst gircem ,heyecanla bekliyorum yarin 37+0 daha tarih vermez sanirin

Benim de bugün 37+0 kontrolüm vardı canım, gün veremez daha. Ben öncelikle normal istiyorum, haftaya çatıya bakılacak, ona göre karar vericez. Senin normal mi sezeryan mı belli mi?

Kızlar yardim!!!mide gazından oluyorum aci su geliyor resmen yanıyor midem surupta fayda etmiyor sanki:-( uykudan uyandırıyor resmen neden hala devam ediyor benim mide yanmam:KK43::KK43::KK43::stop:

Bu arada kizlar haciseriften cikolatayi aldim lezzetini ben oyle cok begenmedim asiri tatli geldi ama esim begendi artik oldugu kadar dedik kendin yap 70 li madlen aldim ustundeki kagidi sokup kendi cikarttigim etiketi yapistirdim goruntu olarak hos oldu

Hayırlı olsun foto atar mısın canm

Hayırlı olsun foto atar mısın canm

ustunde kagit vardi cikardim ben onu bu sekilde oldu Screenshot_20171226-235756.png

Arkadaslar doguma son uc haftam kaldi, belim ve bacaklarim beni tasimiyor artik (ilk hamileligim). Fazla kiloda almadim hamilelik boyunca yani zayif bi hamileyim. Fazla yatmadimda, hep hareketli oldum, calistim.

Simdi evdeyim, mecburen ev islerini yemegi felan yapiyorum ama cok zorlaniyorum.

Bazen acaba fazlami nazlaniyorum diyorum yada baska hamislerdemi benim gibi ?
Ben de senin gibiyim canım son üç haftam kaldı artık evdeyim hiç bişey yapmamama rağmen bel ağrısından vs kıvranıyorum naz mıdır bilemem ama benim vaziyette böyle:) artık vücut zorlanıyor

X