2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
eşime almıştım bi ara yine alıp kendime deneyim işe yarar belki.
burnuna matkap sok deseler yapacağım o derece

Burun tıkanıklığı cok skintili bisey heleki surekli burnundan nefes almaya alismis bi insansan havayi nemli tutmaya ve biraz daha dik yuksek yastikla yatmaya calis canim ins burun bantlarida ise yarar cogu gitti azi kaldi Allahin izniyle daha rahat olucak hersey doğumdan sonra

Burun tıkanıklığı cok skintili bisey heleki surekli burnundan nefes almaya alismis bi insansan havayi nemli tutmaya ve biraz daha dik yuksek yastikla yatmaya calis canim ins burun bantlarida ise yarar cogu gitti azi kaldi Allahin izniyle daha rahat olucak hersey doğumdan sonra

Tek çözüm Doğum aslında ama yine de araştırıyorum belki bir şey bulurum diye

Bende daha önce perina masajına bakmış ve sok olmuştum
Hele ki hamileyken bu koca göbekle bi kadın bu masajı nasıl yapacak anlayamadım gitti
Yapana helal olsun :)

Kegel egzersizlerini her zaman yaparım onda sıkıntı yok

Bende bi baktim video falan türkcede degildi ama yapılan sey zaten bana pek hitap etmedi tam anlamadim zaten ama anlamadigim hali bile bana yetti yapabilcegim bisey diil :)

Biliyor canım.
Burnum hamilelikten dolayı ilk Doğuma yakında böyleydim burnun içindeki Etler büyüyor burnumda şişiyor.

Kulağım uğulduyor Burun basıncından

Topuklu bilmiyor onda da çok yürüdüğümde oluyor genelde kg artışına bağlıyorum
Burun normal evet

Şimdi aklıma geldi benimde ilk gebeliğimde topugum agrıyordu basamıyordum
Topuk dikeni demişti dr

Yok canım her şey yolunda çok şükür yalnız ben kan sulandirici iğne kullanıyorum gebeligimin en başından beri yani riskli gebelik grubundayim sanırım ama şükürler olsun bebeğim ve ben çok normaliz bu haftaya kadar sıkıntı olmadı olmaz da insallah,:anneadayı::KK200::dua::dua::dua::dua:
çok şükür inş ikinizde iyi olun tedbir olsun diye yapmıştır her dktr aynı değil . bende kullanıyorım 0.4 lük ama kilom artık 13 kg artarak 68 olunca doktor 0.6 geçti sizinde kiloya göre mi ayarlıyor. benim doktor pek rahat diye diye arttırdık

Pazartesi nst gideceğim duruma göre dr soracağım kbb giderim yada geçmezse topuk içinde görünürüm.

Bal ve Un: Bal etkili bir antibiyotiktir, bir kaçık balı bir kaşık una karıştırarak etkilenen topuğunuza bir bez yordamıyla bağlayın ve 20 gün boyunca devam edin. Topuk dikeninin yumuşamasına ve iltihaptan oluşmussa ortadan kalkmasına yardımcı olur

Dene bakalım ptesiye kadar belki faydası olur
Çok gecmiş olsun
Burnunada belki coolmix iyi gelir benzeri şeyler denedin gerci ama ..

Bal ve Un: Bal etkili bir antibiyotiktir, bir kaçık balı bir kaşık una karıştırarak etkilenen topuğunuza bir bez yordamıyla bağlayın ve 20 gün boyunca devam edin. Topuk dikeninin yumuşamasına ve iltihaptan oluşmussa ortadan kalkmasına yardımcı olur

Dene bakalım ptesiye kadar belki faydası olur
Çok gecmiş olsun
Burnunada belki coolmix iyi gelir benzeri şeyler denedin gerci ama ..

Topuk için denerim canım

Burnuma vicks denedim dün pek bir şey olmadı.
nane yağı da sürdüm oda etki etmedi.

Topuk için denerim canım

Burnuma vicks denedim dün pek bir şey olmadı.
nane yağı da sürdüm oda etki etmedi.

10 sene evvel burnumdan ameliyat oldum yapisal olarak olan sorunlarda iste kemiktir ettir vb naneler viksler falan tobe fayda etmez anlik bi nefes acma olur en azindan bende oyle olmustu ameliyattan sonra anladim nefes almak nasil bisey diye.Hamilelikten kaynakli et büyümesiymis madem ona pek yapılacak bise yok gbi :KK43:

Burnuna zeytinyagı cektin mi ?
Gece yatarken basucuna kesilmiş soğanda koy

Zeytinyağı denemedim .
Soğan denedim etkisi olmadı.

10 sene evvel burnumdan ameliyat oldum yapisal olarak olan sorunlarda iste kemiktir ettir vb naneler viksler falan tobe fayda etmez anlik bi nefes acma olur en azindan bende oyle olmustu ameliyattan sonra anladim nefes almak nasil bisey diye.Hamilelikten kaynakli et büyümesiymis madem ona pek yapılacak bise yok gbi :KK43:

ilginç olan Doğum yapayım 1 gün sonra eski halime dönüyorum.
en sonunda gidip doğuracağım.

Zeytinyağı denemedim .
Soğan denedim etkisi olmadı.

ilginç olan Doğum yapayım 1 gün sonra eski halime dönüyorum.
en sonunda gidip doğuracağım.

Burun sisince demekki yapi olarak iceridede buyume ve tikaniklik oluyo ilk defa öğrendim bende oyle bisey olabildiğini hamilelik gercekten ilginc bisey kimse nasil bi etkisi olucagi belli olmuyo 4.5 ay boyunca esime yaklasamamistim kokusuyla huzur buldugum adamin kokusuna tahammul edemiyodum insanlar guluyolardi bana boylesidemi varmis diye ama herkeste garip garip seyler oluyo iste

Benim legende dahil butun kemiklerim agriyo :)) ozellikle sag tarafim belim kalcam dizlerim afedersiniz popomun eti bile aciyo saga sola donemiyorum agridan

Benim bi kaç gündür agrıyor
Kısa suruyordu şimdi uzun sürmeye basladı kemiğim mi kırıldı acaba dedim bi an :)
Neyse demek ki bu da normal bir durum

[QUOTE="UgurluKedi, post: 53804203, member
Cok sagol canim. Benim bu son 3 haftada haftalik ortalama 250 gr almis. 35. haftam yeni bitti. Kacvkilo dogar diyebsordum zamaninda gelirse; bundan sonrasinda doguma kadar haftada ortalama 150 gr alir gibi dusun dedi[/QUOTE]
Anladim canim tsk ederim benim 32+2 oldu kilosu 1890 ama iki haftada 500 gr aldi bu son iki haftada 180 gr alinca aradaki fark cok geldi Allahın izniyle hayirlisiyla saglikla kucagimiza alırız Insallah cümleten :anne:

Benim bi kaç gündür agrıyor
Kısa suruyordu şimdi uzun sürmeye basladı kemiğim mi kırıldı acaba dedim bi an :)
Neyse demek ki bu da normal bir durum

Kime dert yakinsam ayni seyden bahsediyo erkek bebekte dahada cok olur diyolar hatta gerceklik payi nedir bilemiyorum
Bende soyle garip bi durum var hareket halindeyken bi nebze daha cekilir durumda ama 5 dk uzanayim 6. dk dogrulamiyorum inanilmaz bi aci giriyo yuruyemiyorum bi iki dk buz cozulmesini bekler gibi belimin cozulmesini bekliyorum yurumek icin

Düşünmek istemiyorum strese girmemek için ama bugün eşim açınca konuyu çok gerildim. Yansıtmakta istemiyorum çok hassas konular, izne ayrıldıktan sonra annem gelicek zaten, kv ve kp ihtiyaç yok ama uzakta oldukları için aynı gün çağırmak nası olur bilmiyorum, neden biraz daha anlayışlı olamıyorlar sanki, hamile olan biziz, biz kendimizi nası rahat hissediyosak öyle olsa keşke :/

@2306 canım az çok benzer durumları yaşıyoruz galiba sona yaklaştıkça, ben de sen gibi aslında hastaneden çıktığım an gelmelerini istiyorum ama uzak olunca pek mümkün olamıcak galiba.. evde doğuma kadar gözümün içine bakacaklar kv tek de değil, nası rahat edicez bilmiyorum son günlerimizde :/

Benim esimde annemde gelir kalir diyo gicik oluyom tabi bnde ama birsey diyemiyorum hayir 5 dakikalik yer kalmasina ne gerek var ama esim darilcak diye susuyorum. Annem de onunda meraki vardir kalsin diyo. Keşke annem kadar kvde dusunceli olsa sormuyo bile direkt emrediyo :KK62:
Seninkiler bide uzaktan gelcekmis cabuk da gitmezler. Bence ufak ufak eşine söyle en cok annemle rahat ederim diye ben de oyle yapcam mecburen

X