Ben de seninle ayni seyleri hissediyorum, sanirim biraz tecrubeden ve zor da olsa bugunlerin gececegini bilmekten kaynaklaniyor.Kizlar lohusalik zor dönem.. ilk bebegimde deli gibiydim herkese saldiriyordum resmen.... helecki akil verenleri parcalamak istiyordum esim dahil kimseye tahammulum yoktu. Cok zor buyuttum onu.
Ama bu seferki farkli gercekten. Bendeki tecrubeden mi kaynaklaniyor yoksa bebegin dilindenmi anliyorum anlamadim ama cok sukur ki mutsuz degilim.
Tabikide bendd kendime vakit ayiramiyorum ne bi gezme var ne bi bakim var ne sac bas yapabiliyorum ama yani bunlar beni mutsuz etmiyor. Bu bebegi kucagma almak icin cok zor gunler atlattim. Simdi sikayet etmek.gbi bi hakkim yok.
Sizde uzulmeyin bebekle bu uyum surecinizde tabiki zor gunler gecireceksiniz. Ama eninde sonunda beraber olmaya alisacaksiniz insallah.
Benden bi tavsiye sabah aksam birer bardak rezene ve yine sabah aksam yarımşar cay kasigi kimyonu suyla yutmak.
Dogum yapali 13 gun oldu. 13 gundur evdeyim. Disari cikmaya can atiyorum, bir an once ise donmek istiyorum. Kizim bir aylik olunca donecegim ise. Diger taraftan muhtemelen son bebegimin bir daha geri gelmeyecek bu anlarinin tadini cikarmaya calisiyorum tum yorgunlguma ragmen.
Buyuk kizin nasil bu arada?? Kardes kiskancligi ne durumda? Benim oglumda kendini iyice hissettiriyor kiskanclik..