Sabah sirtima ve kasiklarima vuran sancilarim vardi ama emin olamadim aksama doğru bebek kasılmalar cogaldi ama beni kaç kez kandirdigi için yine inanmadim bekledim saat gece 2 gibi 10 dk da bir olan sancılar geldi sonra 3 gibi 5 dk oldu ve 30 saniye sürüyordu 4 te kadar bekledim ve ciktim hastaneye 10 dk da vardik 4:40 kadar içeriye girmeye korktum sonra vaktim hemşire beni cagirdi ne yapıyorsun burada dedi sancim var cogalmasini bekliyorum dedim
Sonra öyle olmaz hem bir bakalım dedi alttan muayene etti 6 cm acilmam verdi sonra nts de 5 dk durdum beni çatala aldi 5 te sonra 5 dk sonra suyumu patlattı sancin gelince ıkın dedi 2 3 derken son kez akın dedi ıkındim tamam çok şükür Bask cikti ve ikinmayi birak dedi bebek doğdu ama nefes almakta zorlanıyordu biraz oksijen verdiler kendine geldi dikiş yok çok şükür 5.20 de doğdu 6 da emzirdim şimdi misil misil uyuyor bu hayirli günde tüm bekleyen anneler sağ salim eline alir bebeklerini inşallah
S Simin88 sen kalbin canım inşallah Hayirlisiyla doğum yap 41+4 te doğum yaptım geç olduğu için doktor tedirgin di ama çok şükür sorun çıkmadı