- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298
- Konu Sahibi kardelen384
-
En iyisi direk keseyi gor :)ben direkt muayeneye gitmeyi dusunuyorum kuzum.hele bi gunum gecsin.bu gebelikde bulantin falan varmi
insallah hamile kalirsin ama isine karismam gibi olmasin benim bat 30 temmuz idrarda yapsan cikmaz gibi geldi bana yani insallah cikar ama kan testi yapsan daha iyi olmazmi yani ne kadar gunde adet oldugunu bilmiyorum ama supriz yapmak istedigin icin soyluyorum
canim aramizdaki tek celli mayis annesi sensin zaten. biz de bekleyenleriz iste
canim aramizdaki tek celli mayis annesi sensin zaten. biz de bekleyenleriz iste
Asıl senin burda olman lazım.bizde değişiklik olsun dedik.ayrıca sana söylemedim çünkü senin Nisan annesi olacağını düşünüyorum
Asıl senin burda olman lazım.bizde değişiklik olsun dedik.ayrıca sana söylemedim çünkü senin Nisan annesi olacağını düşünüyorum
banada 5 mayıs gösteriyor
ilki sezaryandı bir hafta erken dogdu kızım
bu da öylemi olur acep
Sezeryan olunca 1-2 hafta önce alabiliyorlar canım.
inşallah dayanırım ya mayıs 5 çok sevdim ben
İnşallah :) Sağlıkla gelsinler de gerisi önemli değil
Günüm düzenli olmadığı için ben de malesef bilmiyorum canım test yaptım resimdeki gibi kırmızılık yayıldı test mi bozuk anlamadim ama malesef kan vermeye de gidemem 14 aylık oğlum var ve el ayak ağız hastalığı oldu kimseye birakamam yanimda da götüremem...
Haftaya adet olmazsam bir de normal gebelik testi denerim artık inşallah :)
gunqydin kizlar.benim bulantilar yavasdan basladi.sabahlari cok bulaniyor sanki tika bisa yemek.yemisim gibiyim.bide erkenden uyaniyorum.gece uykularim bozuk oglenleride uyukluyprum.bide siksik idrara cikma var
Yumurtlamaya göre 1 sat a göre 2 Mayıs diyor ama benim sezeryan olacağı için büyük ihtimalle Nisan annesi olacağım canım yani doğru tahmin
sanirim b3nde sezeryan olacagim icin nisan annesi olacagim ama gelisimi acisindan bu sayfada takip daha dogru gibi geldi bana tebrik ederim sizide
Teşekkür ederim seninde gözün aydın sağlıklı bir gebelik bizi bekliyordur inşallah :))
sanirim b3nde sezeryan olacagim icin nisan annesi olacagim ama gelisimi acisindan bu sayfada takip daha dogru gibi geldi bana tebrik ederim sizide
bende senin gibi kizimi birakamiuorum. insallab haftaya yuzunu guldurecek haberi alirsin bende o testi ilk yaptimda kirmizilik yayilmisti ve silik cizgi cikti ama boyle varla yok arasi gibiydi bu gun normal gebelik test yaptin onda bile silik hala bende korkuyorum kimyasal gebelik olur felan diye hakimizda hayirlsi artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?