- 31 Temmuz 2014
- 3.786
- 4.273
- 248
- Konu Sahibi kardelen384
-
Eczaneciler bizim sayemizde zengin oldu zaten ark arkaya yaptığımız testler yuzunden köşeyi döndülerBu arada yeniyim yanlış paragrafa yazmışım heralde üstteki yorumumu
Hahahha aynen bende böyle düşünüyorum eşimede böyle söyledimBenimde bu ay tutmazsa bi dahaki ayda mayısa denk geliyor. Cunku ilk bebiş sezeryan olduğu için 2 hafta önce doğarsa ikinciside aynı günde doğabilir kısmet bakalım bi dahaki ayda denicem şansımı ama sonraki ay denemem cunku ikizler burcuyla anlaşamıyorum
Evet bebek doğmadan oluşmadan bebek masrafı başladıEczaneciler bizim sayemizde zengin oldu zaten ark arkaya yaptığımız testler yuzunden köşeyi döndüler
Ay cok sevindim canim masallah allahim tamani erdirsin kum dokuyorum ben eylul iyi ablasi yaramazlik dizboyu senin bebis napioinsallah canim :) az once gene yapdim daha koyu cikdi :)) sevinmeye bile korkar oldum yasadiklarimdan sonra :) sen nasilsin bebisin nasil..Eylul hanim napiyo
Eki Görüntüle 2035576 kizlar gunaydin gebelik testimi ekledim bu sabahki :)
canim senin testlerde boylemiydi? kizimda iyi cok sukur onumuzdeki ay krese vermeyi dusunuyorum.calisinca yetisemiyorum.kuzum oyun istiyor arkasas istiyor kres iyi gelecek onaAy cok sevindim canim masallah allahim tamani erdirsin kum dokuyorum ben eylul iyi ablasi yaramazlik dizboyu senin bebis napio
İnşallah dilediğiniz gibi olur :) bekliyoruzKızlar haberler gelmeye başlamış hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağınıza alın insallah :)
ben de hemen her ay oldugu gibi yine şüpheler icindeyim bütün koca karı yöntemlerini denedim hepsinde de hamile çıkıyorumSAT 30 temmuz pcos olduğum icin BAT belli degil ama yarın eşimin doğum günü, sabah ilk idrarla erken gebelik testi yapacağım insallah bebiş varsa çıkar sürpriz yapmak istiyorum
Masallah ona cnm benimkide ayni :)canim senin testlerde boylemiydi? kizimda iyi cok sukur onumuzdeki ay krese vermeyi dusunuyorum.calisinca yetisemiyorum.kuzum oyun istiyor arkasas istiyor kres iyi gelecek ona
Aa ne güzel tesadüf canım :) bu ay varmı bi gelişme ne durumdasın test yaptınmı kaç gunun var bat a :)
Selam canım gebeliğin hayırlı ugurlu olsun :) benimde sat yazınca muhtemel doğum tarihim 7 mayıs cıkıyor. Sen ne zaman öğrendin hamile olduğunu Bat ne gün ?
Kızlar haberler gelmeye başlamış hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağınıza alın insallah :)
ben de hemen her ay oldugu gibi yine şüpheler icindeyim bütün koca karı yöntemlerini denedim hepsinde de hamile çıkıyorumSAT 30 temmuz pcos olduğum icin BAT belli degil ama yarın eşimin doğum günü, sabah ilk idrarla erken gebelik testi yapacağım insallah bebiş varsa çıkar sürpriz yapmak istiyorum
Bende gecen gun dayanamayıp test çubuğuyla baktım negatif cıktıgerçi bugun bile baktığımda hala 2+6 yazıyor yani daha 3 haftalık bile değil cıkması mucizeydi ztn ama merakımdan baktım şimdi 3 gun kaldı adetime. Bitmek bilmeyen gunler başladı :) belki bugun alırım bi test cubugu nöbetçi eczaneden.
Hayırlı ugurlu olsun kanda da cıktıysa tamamdır bu iş inşallah RABBİM saglıkla kucağına almayı nasip etsin...
ben direkt muayeneye gitmeyi dusunuyorum kuzum.hele bi gunum gecsin.bu gebelikde bulantin falan varmiMasallah ona cnm benimkide ayni :)
Demek bu zamanlarda cocuklar boyle oluyor
Evet boyle olmustu git gide koyulasmisti kan ver deger onemli tabj
cikmis iste canim nasil oldugunhu bosver ve tadini cikar :) bu arada hos geldin.takvim eklesene hadigünaydın kızlar
ben de dün yakaladım çift çizgiyi bugün kan vericem
sabah yine test yaptım bu defa daha belirgin çıktı
inşallah kanda da iyi sonuçlar çıkar
peki adete bir hafta kala nasıl çıktı bu
yumurtlama testlerime göre ayın 14 ünde çatladı yumurtam ve belirtileri de yaşadım
6 günde idrara böyle geçermi
cikmis iste canim nasil oldugunhu bosver ve tadini cikar :) bu arada hos geldin.takvim eklesene hadi
belkide ikizdir :) hadi bekliyorum hayirli haberlerinihoşbuldum canım :)
şimdi kan vermeye gidiyorum onu da bi hayırlısıyla görimde öyle yükleyim takvimi:))
belkide ikizdir :) hadi bekliyorum hayirli haberlerini
gecebilir. ben de oglumda yumdan 5gun sonra idrarda ogrenmistim.günaydın kızlar
ben de dün yakaladım çift çizgiyi bugün kan vericem
sabah yine test yaptım bu defa daha belirgin çıktı
inşallah kanda da iyi sonuçlar çıkar
peki adete bir hafta kala nasıl çıktı bu
yumurtlama testlerime göre ayın 14 ünde çatladı yumurtam ve belirtileri de yaşadım
6 günde idrara böyle geçermi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?