2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Hahahha aynen bende böyle düşünüyorum eşimede böyle söyledim

insallah canim :) az once gene yapdim daha koyu cikdi :)) sevinmeye bile korkar oldum yasadiklarimdan sonra :) sen nasilsin bebisin nasil..Eylul hanim napiyo
Ay cok sevindim canim masallah allahim tamani erdirsin kum dokuyorum ben eylul iyi ablasi yaramazlik dizboyu senin bebis napio

Ay cok sevindim canim masallah allahim tamani erdirsin kum dokuyorum ben eylul iyi ablasi yaramazlik dizboyu senin bebis napio
canim senin testlerde boylemiydi? kizimda iyi cok sukur onumuzdeki ay krese vermeyi dusunuyorum.calisinca yetisemiyorum.kuzum oyun istiyor arkasas istiyor kres iyi gelecek ona

Kızlar haberler gelmeye başlamış hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağınıza alın insallah :)

ben de hemen her ay oldugu gibi yine şüpheler icindeyim bütün koca karı yöntemlerini denedim hepsinde de hamile çıkıyorum SAT 30 temmuz pcos olduğum icin BAT belli degil ama yarın eşimin doğum günü, sabah ilk idrarla erken gebelik testi yapacağım insallah bebiş varsa çıkar sürpriz yapmak istiyorum

İnşallah dilediğiniz gibi olur :) bekliyoruz

canim senin testlerde boylemiydi? kizimda iyi cok sukur onumuzdeki ay krese vermeyi dusunuyorum.calisinca yetisemiyorum.kuzum oyun istiyor arkasas istiyor kres iyi gelecek ona
Masallah ona cnm benimkide ayni :)
Demek bu zamanlarda cocuklar boyle oluyor
Evet boyle olmustu git gide koyulasmisti kan ver deger onemli tabj

selam tesekkur ederim ben hamilelige 4 gun kala erken gebelik testi yaptim. idrarda hafif silik cikti 2 gun kala kan testi yaptim. 74.82 cikti cok yeni adetim 25 temmuz en son bu gun adette son gunum hayirlisi olur hepimiz icin insallah kan testinde daha erken ogreniliyo diye biliyorum aen ne zaman test yapican

insallah hamile kalirsin ama isine karismam gibi olmasin benim bat 30 temmuz idrarda yapsan cikmaz gibi geldi bana yani insallah cikar ama kan testi yapsan daha iyi olmazmi yani ne kadar gunde adet oldugunu bilmiyorum ama supriz yapmak istedigin icin soyluyorum

kanda ciktim ama korkuyorum 2. gebeligimde ilk testimde 763 ikincide 1623 cikti kalp atisini duymak icin bi kac gun kala yemek yerken birde gittu kesesi olusmustu ama benimle kalmadi bu sefer korkarak beklemekteyim.

günaydın kızlar
ben de dün yakaladım çift çizgiyi bugün kan vericem
sabah yine test yaptım bu defa daha belirgin çıktı
inşallah kanda da iyi sonuçlar çıkar

peki adete bir hafta kala nasıl çıktı bu

yumurtlama testlerime göre ayın 14 ünde çatladı yumurtam ve belirtileri de yaşadım
6 günde idrara böyle geçermi

gunqydin kizlar.benim bulantilar yavasdan basladi.sabahlari cok bulaniyor sanki tika bisa yemek.yemisim gibiyim.bide erkenden uyaniyorum.gece uykularim bozuk oglenleride uyukluyprum.bide siksik idrara cikma var

cikmis iste canim nasil oldugunhu bosver ve tadini cikar :) bu arada hos geldin.takvim eklesene hadi

gecebilir. ben de oglumda yumdan 5gun sonra idrarda ogrenmistim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…