- 12 Aralık 2014
- 3.508
- 4.604
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
folik asit neredeyse butun gebelere veriliyor canim.ilk 3 ay cok onemliymis.eger gebelik varsa 7haftadan.once ultrason dusunmuyorum.kizimda tam 8haftada gitmisdim hem keseyi hem bebegi hemde kalp atisini gormusdukben hic birsey kullanmiyorum korkuyorumda esimin patronu sigortasi yatirmamis hastanede gidemiyorum duser diyede korkuyorum. esime dedim bayrama kadar yapacakmis paatronu ozel hastanede baya diyo ya sif beta hcg 38 lira muane 84 sigorta olmadigi icin ilac pahali oluvak diger kan tahlillere bende bekliyorum progestan verirmi diye dusunuyorum. onun disinda cok uyku hali oluyorum ve cok aç olmaya basladim ama karnim sırtım agriyo heran adet olacak gibim bilmiuom nasil olacak bi gidis
Baktim tatlim nasilsib
Ay masallah var kiz hadi ins sagliklidir kuzunEki Görüntüle 2035576 kizlar gunaydin gebelik testimi ekledim bu sabahki :)
insallah canim :) az once gene yapdim daha koyu cikdi :)) sevinmeye bile korkar oldum yasadiklarimdan sonra :) sen nasilsin bebisin nasil..Eylul hanim napiyoAy masallah var kiz hadi ins sagliklidir kuzun
saolsanin canim darisi basina insallah senide gormek isterdim burada test yapsaydin sende keske :) telefondaki uygulama 23agustos gosteriyor.satdan sayarsak bugun 26gunum normalde 28 gunde regl oluylrum..korkumdan sevinemiyorum o yasadiklarimdan sonra henuz sadece ablama soyledim.bat gecsin esimede soyliycem.insallah Rabbim utandirmasinCanım çok sevindim, hemen koyulaşmış zaten gözün aydın, Pazartesi'ye günün geçmiş oluyo dimi?
saolsanin canim darisi basina insallah senide gormek isterdim burada test yapsaydin sende keske :) telefondaki uygulama 23agustos gosteriyor.satdan sayarsak bugun 26gunum normalde 28 gunde regl oluylrum..korkumdan sevinemiyorum o yasadiklarimdan sonra henuz sadece ablama soyledim.bat gecsin esimede soyliycem.insallah Rabbim utandirmasin
amin canim.kurtajdan sonra hamile kalanlar topiginde neler paylasdik simdi hatirliyorumda.her isde bir hayir vardir.Rabbim tez zamanda butun.isteyen.dileyen herkese versin.İnşallah bunda yaşamayacaksın canım, sağlıkla kucağına al.
Bu mesajı buraya bırakıyorum ve adaylığımı koyuyorum mayıs doğumlu biriolarak ikinci bebeğim olursa o da mayısta doğsun istiyorum önümüzdeki ay kısmet olursa sonucu da yazarım
Ben mayis2014 annesiyim:)
İkinci bir bebek istegiyle ciktik bakalim yola. Eger bu ay olursa, abisiyle ayni gun bile olabilir dogum gunu :)... Ben de yazyayim bunu kendime not. İnsallah sonu da guzel olur
Ben de Mayıs 2015 annesiyim, inşallah bu başlıkta da isteyen herkesle devam ederiz :)Selam kızlar
Benimde mayıs 2015 doğumlu bir oğlum var. Bu ay kazayla bi ilişki yaşadım tek güvencem o bakalım hamile olcakmıyım :) sizin gibi beklemedeyim bat son 3-4 gün :) hamilelik görüntülü adet belirtileri başladı bakalım hangisi galip gelecek ikinci cocuğum olursa oda mayıs doğumlu olacak nasip kısmet bakalım umarım bu aydan sonrada sayfaya devam edebilme hakkına sahip olurum
folik asit neredeys
folik asit neredeyse butun gebelere veriliyor canim.ilk 3 ay cok onemliymis.eger gebelik varsa 7haftadan.once ultrason dusunmuyorum.kizimda tam 8haftada gitmisdim hem keseyi hem bebegi hemde kalp atisini gormusduk
Aa ne güzel tesadüf canım :) bu ay varmı bi gelişme ne durumdasın test yaptınmı kaç gunun var bat a :)Ben de Mayıs 2015 annesiyim, inşallah bu başlıkta da isteyen herkesle devam ederiz :)
bende beklemek istiyorum o ladar ama ikinci dusugumde doktora gitmedim bekledim kalp atis diyarim diye kaybettim folik asitte kullanmadim bu sefer ne yapcam bilmiyorum
Bende gecen gun dayanamayıp test çubuğuyla baktım negatif cıktı gerçi bugun bile baktığımda hala 2+6 yazıyor yani daha 3 haftalık bile değil cıkması mucizeydi ztn ama merakımdan baktım şimdi 3 gun kaldı adetime. Bitmek bilmeyen gunler başladı :) belki bugun alırım bi test cubugu nöbetçi eczaneden.Mrb.Bende mayıs 2018 annesi olmaya talibim. Geçen gün dayanamayıp 7. günde kan testi yaptırdım negatif çıktı.Çok mu erken yaptırmışım o yüzden negatif olabilir mi ? Teşekkürler ..
Hayırlı ugurlu olsun kanda da cıktıysa tamamdır bu iş inşallah RABBİM saglıkla kucağına almayı nasip etsin...merhaba ben kan testi yaptirdim bu gun 74.83 cikti suan adayim 2017 mart ayinda 6 hafta 5 gunlukken dusugum oldu. simdi korkulu bekleyisim basladi insallah olmak isteyen hepiniz hamilee olursunuz ve sag salim kucaginiza alirsiniz
Bata daha çok var canım 3 Eylül,şimdi yumurtlama zamanindayim bakalım olursa bı 15 gün sonra belli olacak, ama Mayıs annesi olmayı çok istiyorum :) kısmet bakalımAa ne güzel tesadüf canım :) bu ay varmı bi gelişme ne durumdasın test yaptınmı kaç gunun var bat a :)
Selam canım gebeliğin hayırlı ugurlu olsun :) benimde sat yazınca muhtemel doğum tarihim 7 mayıs cıkıyor. Sen ne zaman öğrendin hamile olduğunu Bat ne gün ?
Bende gecen gun dayanamayıp test çubuğuyla baktım negatif cıktı gerçi bugun bile baktığımda hala 2+6 yazıyor yani daha 3 haftalık bile değil cıkması mucizeydi ztn ama merakımdan baktım şimdi 3 gun kaldı adetime. Bitmek bilmeyen gunler başladı :) belki bugun alırım bi test cubugu nöbetçi eczaneden.
Benim bat yarın ama yine dayanamayıp cuma günü test alıp baktım negatifti.Şimdi merakla bat ı bekliyorum
Benimde bu ay tutmazsa bi dahaki ayda mayısa denk geliyor. Cunku ilk bebiş sezeryan olduğu için 2 hafta önce doğarsa ikinciside aynı günde doğabilir kısmet bakalım bi dahaki ayda denicem şansımı ama sonraki ay denemem cunku ikizler burcuyla anlaşamıyorumBata daha çok var canım 3 Eylül,şimdi yumurtlama zamanindayim bakalım olursa bı 15 gün sonra belli olacak, ama Mayıs annesi olmayı çok istiyorum :) kısmet bakalım