- 22 Eylül 2017
- 475
- 495
- 103
- 33
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #69.941
Kizlar hayirli geceler.sizleere danismak istedigim birsey war.oglum 18ayin icinde suan.asiri sinirli ve hircin oldu.vurmaya basladi bize.kizdimi kafasini yere yatip viruyo yada duvara.baagiriyo cirt bi sekilde istedigi olmazsa..bu durum sizlerde oluyirmu?
Kızlar selam,şu an şöyle bir sıkıntı yaşıyorum.asla ama asla altını açtırmıyor çok ağlıyor kalkmaya çalışıyor.sizlerde de öyle mi durumlar?
Kızlar sizde de öfke nöbetleri başladı mı? İstediğini yapmadığımda sinir krizi gibi ağlamaya başlıyor ne yapacağımı şaşırdım siz nasıl başa çıkıyorsunuz
Amin canım hepimiz için.insallah zamanla geçer diyorum.dun kontrolümüz vardı.ogluma yoğurt denemelerimiz yine egzamaya sonlandi.bu sebeple doktorumuz 2 yaşına kadar bir daha vermeyi deneme dedi.yavrumda çok sevmisti.ilk verdiğimde yoğurt kasesini bosunu alamadım elinden daha fazlasını istedi durdu yavrumÇok geçmiş olsun. Zamanla bitiyor mu . İnşallah geçer
Seni çok iyi anlıyorum. Bende yumurta yediremiyorum. Alerji yapıyor suratı pütür pütür oluyor. Bu ay. Cocuk endokrinoloji bölümüne sevk edecek sanırım doktorAmin canım hepimiz için.insallah zamanla geçer diyorum.dun kontrolümüz vardı.ogluma yoğurt denemelerimiz yine egzamaya sonlandi.bu sebeple doktorumuz 2 yaşına kadar bir daha vermeyi deneme dedi.yavrumda çok sevmisti.ilk verdiğimde yoğurt kasesini bosunu alamadım elinden daha fazlasını istedi durdu yavrumdermansız derdimiz yokya buna şükür
Eki Görüntüle 2560839
İlk hamilelik zamanında ki arkadaşlar hatırlar belki. Çarpık ayak problemi ile doğdu. Alçı ameliyat ve 2 aylıktan itibaren 5 yaşına kadar bu ayakkabılarini gunde 12 saat özellikle uykularda takmak zorundayız. Ki tekrar ayaklarının ice dönmemesi için. Rabbim dermansız dert vermedi. Her zaman şükrediyorum.
Oda kötü yumurtada proteyin deposu.insallah tez zamanda geçer.endokrindense çocuk immünolojisi varsa oraya götürün.kan tahliliyle bakıyorlar alerji durumuna.kanda çıkmazsa kalıcı alerji olmuyormuş.Seni çok iyi anlıyorum. Bende yumurta yediremiyorum. Alerji yapıyor suratı pütür pütür oluyor. Bu ay. Cocuk endokrinoloji bölümüne sevk edecek sanırım doktor
Ooooo o da kötüymüş. Öğrendiğim iyi oldu. Teşekkür ederim arkadaşım. Protein için. Kavurma veriyorum sabahları yerini doldurması icin biraz olsun. Çorbalarina misket köfte yapıp koyuyorum. İlikli kemik suyu yapıyorum. Ondanda koyuyorum yemek ve çorbalarina.Oda kötü yumurtada proteyin deposu.insallah tez zamanda geçer.endokrindense çocuk immünolojisi varsa oraya götürün.kan tahliliyle bakıyorlar alerji durumuna.kanda çıkmazsa kalıcı alerji olmuyormuş.
Bizimki de banyo delisi çip çip dediğim an koşarak gidiyor.Ben bir defa dedimki popoyu temizlemezsek eğer iltihap kapar dedim.(çok anlayacakmis gibiCocuklarin hepsi ayni heralde ya aynen bizde kucagima aldigim an bezini degistirecegimi bildigi icin agliyor kalkmaya calisiyo felan. Cis yaptin bak temizlememiz lazim diyorum oda ciss diyo susuyo ama yinede zorluk cikariyor. Altini uzun zamandir islak mendille silmiyorum zaten silersem daha da beter agliyobanyoda yikiyorum onu daha cok seviyor orda sesini cikarmiyor.
Çocuk doktorumuz bize çocuk gastroenteroloji ve çocuk alerji bölümlerine gitmemizi tavsiye etti. Diş ve grip olduğunda 100 gr aldıysa 200 gr veriyor. Geçen ay boyu 78 cm kilosu 8600 gr. Bayağı minnak oğlum. Cok zayıfladı inşallah düzelir. İnsan şaşırıyor ne yapacağını. Grupta var mı bizim gibi minnak bebekler. Sizler ne yapıyorsunuzOda kötü yumurtada proteyin deposu.insallah tez zamanda geçer.endokrindense çocuk immünolojisi varsa oraya götürün.kan tahliliyle bakıyorlar alerji durumuna.kanda çıkmazsa kalıcı alerji olmuyormuş.
İmmünoloji bağışık sistemi yani bı nevi alerji zaten.bizde de hastalıklar sarsıyor bide asilarda hasta oluyor.bizim doğduğumuz da kilo ve boyumuz iyiydi, öylede devam etti çok şükür.ama bizimde hareketlendikten sonra kilo alimimiz durdu.doktor kilolu olması alerjiyi tetikliyor diyor ama nekadar doğrudur bilmiyorum.zayif diye hiç üzülmeyin,sağlıklı olsun yeterkiÇocuk doktorumuz bize çocuk gastroenteroloji ve çocuk alerji bölümlerine gitmemizi tavsiye etti. Diş ve grip olduğunda 100 gr aldıysa 200 gr veriyor. Geçen ay boyu 78 cm kilosu 8600 gr. Bayağı minnak oğlum. Cok zayıfladı inşallah düzelir. İnsan şaşırıyor ne yapacağını. Grupta var mı bizim gibi minnak bebekler. Sizler ne yapıyorsunuz
Benimkide öyle aslında minnak değil uzunmuş sizinkide. Oğlum geceçen ay 7.800 gr idi üzüldüm bende ama diş döneminde olduğu için normal karşıladım. Bu ay bılmıyorum.Çocuk doktorumuz bize çocuk gastroenteroloji ve çocuk alerji bölümlerine gitmemizi tavsiye etti. Diş ve grip olduğunda 100 gr aldıysa 200 gr veriyor. Geçen ay boyu 78 cm kilosu 8600 gr. Bayağı minnak oğlum. Cok zayıfladı inşallah düzelir. İnsan şaşırıyor ne yapacağını. Grupta var mı bizim gibi minnak bebekler. Sizler ne yapıyorsunuz
Ben sorun etmiyordum aslında. Ama sağlık ocağı ve devlet hastanesindeki doktorumuz kilosu sınırın altında olduğu için yönlerdirdi. Direkt olarak kilo yapıcı mama vermeyelim altında yatan bir sebep var mı bakılsın diye. Onun dışında sağlığı yerinde yavrumun. Birde aşırı hareketli. Yemek yerken bile kıçı başı ayrı oynuyor. Nasıl kilo alsınİmmünoloji bağışık sistemi yani bı nevi alerji zaten.bizde de hastalıklar sarsıyor bide asilarda hasta oluyor.bizim doğduğumuz da kilo ve boyumuz iyiydi, öylede devam etti çok şükür.ama bizimde hareketlendikten sonra kilo alimimiz durdu.doktor kilolu olması alerjiyi tetikliyor diyor ama nekadar doğrudur bilmiyorum.zayif diye hiç üzülmeyin,sağlıklı olsun yeterki
Arkadaşımıza cevap olarak yazdım. Doktorlar gerek gördüğü için biraz canım sıkıldı. Yoksa diğer türlü ailemizdeki herkes . Kilosu güzel sağlığı yerinde takma diyor. Laf söylemeye kalkan densiz olursa. Aaaaa ne kadar küçük zayıf gibi.Benimkide öyle aslında minnak değil uzunmuş sizinkide. Oğlum geceçen ay 7.800 gr idi üzüldüm bende ama diş döneminde olduğu için normal karşıladım. Bu ay bılmıyorum.
Onlar birey sonuçta, karnının doydugundan eminim elimden geldiğince herşeyden vermeye çaılıyorum benim içim rahat yani :)
Sağlıklı olsunlr da gerisi boş :))
Mutlaka öyledir :)Arkadaşımıza cevap olarak yazdım. Doktorlar gerek gördüğü için biraz canım sıkıldı. Yoksa diğer türlü ailemizdeki herkes . Kilosu güzel sağlığı yerinde takma diyor. Laf söylemeye kalkan densiz olursa. Aaaaa ne kadar küçük zayıf gibi.Çocuğun yiyeceğinide ben yiyorum ona vermiyorum diyorum. Sadist bir anneyim.. Hey Allah im Elimden gelenin fazlasını yapıyorum inan.. her öğünde farklı yiyecek vs hazırlıyorum.
Ben sorun etmiyordum aslında. Ama sağlık ocağı ve devlet hastanesindeki doktorumuz kilosu sınırın altında olduğu için yönlerdirdi. Direkt olarak kilo yapıcı mama vermeyelim altında yatan bir sebep var mı bakılsın diye. Onun dışında sağlığı yerinde yavrumun. Birde aşırı hareketli. Yemek yerken bile kıçı başı ayrı oynuyor. Nasıl kilo alsın
Ben bazen buraya gel kurtlu fasulye diyorum. O kadar durmaz. Benim kabahatim birazdaay kıçı başını okuyunca başladım gülmeye.bizimkide yemek yerken mama sandalyesinde ayağa kalkıyor.bi otarafa dönüyor bı bu tarafa ayakta.sandalyeyi sallıyor sandalyenin masa tarafına oturmaya çalışıyor.bu versiyonlar hep aynı sanırım.
Canım sabahları kuymak yapıyorum. Normal peynir yemiyor artık. Bu kurtarıcı oldu şimdilik. Yumurta alerjisi durumundan dolayı pek seçeneğim yok. 1 yemek kaşığı yağda. Patates kavurması yapıyorum. Bazen kavurma veriyorum. Tahin pekmez. Öğleden sonra yemek yoksa. Ya kemik sulu çorba. Ya da tam buğday unlu yulaflı meyveli mama pişiriyorum. Akşam biz ne yersek ondan. Bazen ikindi vakti manti pişiriyorum. Gecede pirinç unlu muzlu muhallebi yatmadan. Bazen köfte kızartıp yediriyorum. Aklıma gelen bunlarKizlar iyi aksamlar.bebisler nasillar ins herkes iyidir.sabah kahvaltida neler yapiyorsunuz kuzulara?gun icinde ve aksam neler yediriyorsunuz?degisik tarifleri burada paylassak guzel olmazmi?
Ben sandalye yi tutuyorum inanay kıçı başını okuyunca başladım gülmeye.bizimkide yemek yerken mama sandalyesinde ayağa kalkıyor.bi otarafa dönüyor bı bu tarafa ayakta.sandalyeyi sallıyor sandalyenin masa tarafına oturmaya çalışıyor.bu versiyonlar hep aynı sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?