• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Anneler selam,

Bu bazı markaların 4.ay ek gıda kaşık mamaları hakkında ne düşünüyorsunuz?
Hatta bazılarında iyi geceler falan yazıyor akşam uykusu için?
Çok kararsız kalıyorun kullansam mı acaba diye ama diğer yandan da uykusuzluk canıma tak etti artık..

Siz neler yapacaksınız?

Kaç aylık ki ? Ya benim kızımda memeye düşkün değil vermesem 4 saat durur memesiz. Ben sık vermeye calisiyorum ama 2 cekip bırakıyor sonra yine 2 çekiyo yine bırakıp etrafına bakıyo. Istemeyince emmiyorlar yani.
3 buçuk aylık canm, aynı durumdayım

Kızlar bu çığlık ne anlama geliyordur:işsiz: altı temiz karnı tok, uyuyası yok ama son 1 saattir çığlık atıyor

hanimlar hepiniz adet oldunuz mu ? dogum yapali 3 ay oldu, sezeryan sonrasi kanamalar haric ben daha adet olmadim hic. bebegimi emziriyorum onunla ilgisi olabilir mi
Bende yasıma bağlıyordum adet olmamayı iyi cok kisi olmamış Z zeynepada33 kendisi yakın arkadaşım olur ondan etiketledim.

Kızlar bu çığlık ne anlama geliyordur:işsiz: altı temiz karnı tok, uyuyası yok ama son 1 saattir çığlık atıyor
Benim bebegim eger yeterince emmeden aciktığı icin mamayı acil içirdiysem ağlayacakmıs gibi bir ses cikartiyor beni çağiriyor meme ver diyor.mamadan hemen sonra yani altı temiz karnı tokken oluyor.ama son günlerde gazı da olabiliyor onuda çırpinısından gayet iyi anliyorum pırt yapinca rahatliyor :KK48: meme istiyor olabilir mi

Benim bebegim eger yeterince emmeden aciktığı icin mamayı acil içirdiysem ağlayacakmıs gibi bir ses cikartiyor beni çağiriyor meme ver diyor.mamadan hemen sonra yani altı temiz karnı tokken oluyor.ama son günlerde gazı da olabiliyor onuda çırpinısından gayet iyi anliyorum pırt yapinca rahatliyor :KK48: meme istiyor olabilir mi
Yok canım ya, sevdi heralde bu çığlık işini. Yere çarşaf yaydık eşimle oynuyorlar dönme çalışması falan çığlık çığlığa. Gülüyor falan. Emzirdim uyuttum kakasını yaptı hala çığlık atıyor. Gezdirdim kulağım yanında çığlık atıyor. Duyanlar bunlar bebeğe ne yapıyor der.

Kızlar kızım anne diyor, çığlık atarken, ağlarken, gülerken, kendi kendine konuşurken anne diyor. Ben baya ben anne diye öğrettim. Eşim bugün bilgisayar oynamayı bıraktı baba demeyi öğretmeye çalışıyor. Az önce çığlık atarken döndü bana anneeee dedi:KK71: eşim çok kıskandı. Anne demesinin 4 videosu var kayınvalideye attı eşim sesleri çıkmadı, baba der önce diyorlardı, yok anne demez diyorlardı:KK76: bilinçli değildir o anne demesi ama çok hoş oluyor içim.

Yok canım ya, sevdi heralde bu çığlık işini. Yere çarşaf yaydık eşimle oynuyorlar dönme çalışması falan çığlık çığlığa. Gülüyor falan. Emzirdim uyuttum kakasını yaptı hala çığlık atıyor. Gezdirdim kulağım yanında çığlık atıyor. Duyanlar bunlar bebeğe ne yapıyor der.
Benimkisi de seviyor.

canim kac gunluk senin beybi?
geceleri hic uyanmiyor demissin ya, beni benden aldin. gunde 1 defa 2.5-3 saatlik kesintisiz bi uykum var ondan sonra sabaha kadar 2 saat, 1 saat, 40 dk, 15 dk , 5 dk diye azalarak bitiyor uyku saadetim. kesintisiz uykuya hasret kaldim
Nerdeyse ayni durumdayiz

Back