- 21 Aralık 2013
- 604
- 611
- 103
- Konu Sahibi kardelen384
- #66.661
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mama veriyor musun[
Bizde aynı 300 gram aldık bakalım bu ay nolur
Bende olmadım, emzirdiğimiz içinhanimlar hepiniz adet oldunuz mu ? dogum yapali 3 ay oldu, sezeryan sonrasi kanamalar haric ben daha adet olmadim hic. bebegimi emziriyorum onunla ilgisi olabilir mi
benim normal doğum ve bende olmadım.normalmişhanimlar hepiniz adet oldunuz mu ? dogum yapali 3 ay oldu, sezeryan sonrasi kanamalar haric ben daha adet olmadim hic. bebegimi emziriyorum onunla ilgisi olabilir mi
bende karın toparlanır belki diye bekliyorum ama yok
Bende 8 mayısta doğum yaptım bu hafta adet oldum bebegimide sadece emziriyorum. Oğlumda doğumdan 5 ay sonra adet olmuştum bunda 3 ay sonra oldym inşallah göbeğim giderbende karın toparlanır belki diye bekliyorum ama yok
3 buçuk aylık canm, aynı durumdayımKaç aylık ki ? Ya benim kızımda memeye düşkün değil vermesem 4 saat durur memesiz. Ben sık vermeye calisiyorum ama 2 cekip bırakıyor sonra yine 2 çekiyo yine bırakıp etrafına bakıyo. Istemeyince emmiyorlar yani.
Bende yasıma bağlıyordum adet olmamayı iyi cok kisi olmamış Z zeynepada33 kendisi yakın arkadaşım olur ondan etiketledim.hanimlar hepiniz adet oldunuz mu ? dogum yapali 3 ay oldu, sezeryan sonrasi kanamalar haric ben daha adet olmadim hic. bebegimi emziriyorum onunla ilgisi olabilir mi
Korseyi gec aldim 22 gunlukken son 1 aydirda hic takmadim korseyi.sizinde mi göbek var benimde varbende karın toparlanır belki diye bekliyorum ama yok
Benim bebegim eger yeterince emmeden aciktığı icin mamayı acil içirdiysem ağlayacakmıs gibi bir ses cikartiyor beni çağiriyor meme ver diyor.mamadan hemen sonra yani altı temiz karnı tokken oluyor.ama son günlerde gazı da olabiliyor onuda çırpinısından gayet iyi anliyorum pırt yapinca rahatliyor meme istiyor olabilir miKızlar bu çığlık ne anlama geliyordur altı temiz karnı tok, uyuyası yok ama son 1 saattir çığlık atıyor
Yok canım ya, sevdi heralde bu çığlık işini. Yere çarşaf yaydık eşimle oynuyorlar dönme çalışması falan çığlık çığlığa. Gülüyor falan. Emzirdim uyuttum kakasını yaptı hala çığlık atıyor. Gezdirdim kulağım yanında çığlık atıyor. Duyanlar bunlar bebeğe ne yapıyor der.Benim bebegim eger yeterince emmeden aciktığı icin mamayı acil içirdiysem ağlayacakmıs gibi bir ses cikartiyor beni çağiriyor meme ver diyor.mamadan hemen sonra yani altı temiz karnı tokken oluyor.ama son günlerde gazı da olabiliyor onuda çırpinısından gayet iyi anliyorum pırt yapinca rahatliyor meme istiyor olabilir mi
Benimkisi de seviyor.Yok canım ya, sevdi heralde bu çığlık işini. Yere çarşaf yaydık eşimle oynuyorlar dönme çalışması falan çığlık çığlığa. Gülüyor falan. Emzirdim uyuttum kakasını yaptı hala çığlık atıyor. Gezdirdim kulağım yanında çığlık atıyor. Duyanlar bunlar bebeğe ne yapıyor der.
Sabah sabah uyandı yaptığı ilk iş çığlık atmaya devam etmek oldu. Boğazı acıyacakBenimkisi de seviyor.
Biz de 3. Ayi dokdurduk 1 mayista nerdeyse 3 bucuj aykigiz ama deli gibi gaz sancilariniz basladi gece uyutmuyor sancilar yuzundenYa hani 3 aydan sonra gaz geçerdi.16 da 3 ay bitiyo olacak ama oğlum dünden beri ıkınmaktan helak oldu ne zaman kurtulacağız biz bu gazdan
Nerdeyse ayni durumdayizcanim kac gunluk senin beybi?
geceleri hic uyanmiyor demissin ya, beni benden aldin. gunde 1 defa 2.5-3 saatlik kesintisiz bi uykum var ondan sonra sabaha kadar 2 saat, 1 saat, 40 dk, 15 dk , 5 dk diye azalarak bitiyor uyku saadetim. kesintisiz uykuya hasret kaldim
Keşif :))Kızlar bu çığlık ne anlama geliyordur altı temiz karnı tok, uyuyası yok ama son 1 saattir çığlık atıyor