• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar yazamıyorum hiç din kızım 3 aylik oldu . 5900 63 cm 700 grm almış normal dedi doktor mamaya gerek yok dedi sizce nasıl. Kv mama verelim diye tutturdu kaçarsa onun yüzünden kaçacak sutum ac bu ç diyisi rüyalarıma giriyo artik:KK43:
Gayet normal anası benim sana ne de:halay:

Sünnet yaptıran annelere sorum olacak 18 de sünnet olduk.yaklaşık 2 haftadır ucu mor bu morluk normal mi ve ne zaman geçer

Haklısınız bende öyle yapicam kızım çok az emiyo 5 dk da doyuyo oğlum yarim saat emerdi . Bide yalancı emaille alakası olur mu
benim kizim da emme suresini azaltti, doktora soyledigimde ilk 7-8 dakikada almasi gereken sutun %80 ini aldigini geri kalanin keyif yapmak oldugunu soylemisti.
yalanci emzik konusunda ise benm kizim emzik emmedi hic, uzmanlar emzigin meme reddinde etkili oldugunu soyluyor hep ama cevremde o kadar cok hem emzik hem de meme alan cocuk var ki. o yuzden bilemiyorum hic.

Evet canm, sebebini bulmadan yolladı sıkıntı olursa şurup ver bidaha gelin korkmayın olur öyle arada falan dedi. Koltuk altından bakabiliyoruz biz 36.5 çıktı gece hep, keyfi de yerinde görünüyor konuşup çığlık atıp kendi sesini dinliyor. Hiç idrar yolu enfeksiyonu falan bakalım demedi yaa bu Dr bize. Eşim bugün de başka doktora gidelim istersen diyor ama dün 4 kere kaka yaptı ateşi iyi gibi bilemedim gereksiz delmesinler kuzunun orasını burasını. Yediğim bir şey mi dokundu die düşündüm. Hiç süt içmemiştim gaz olur die ilk kez süt içtim baya bide 1 senedir sucuk yemiyordum biraz yedim. Bunlar mı dokundu acaba ard arda 6 kez çatır çatır galdur guldur kaka yaptı. Sütümü sağdım eşim vermeye çalıştı içmiyor tekme atıyor itiyor. Yok bu kız formuna dikkat edicek heral. Zorla az emzireyim dedim ne söylendi aaaaa huuu die. 3 saatte 4 saatte bir iştahla emiyor. 2650den 5370e gelmiş en azından 5800 olmalıymış. Sık emzir şırıngayla ağzına sık falan deyip duruyor doktorlar. Yok öyle emmiyor o isteyecek illa.
Kaç aylık ki ? Ya benim kızımda memeye düşkün değil vermesem 4 saat durur memesiz. Ben sık vermeye calisiyorum ama 2 cekip bırakıyor sonra yine 2 çekiyo yine bırakıp etrafına bakıyo. Istemeyince emmiyorlar yani.

benim kizim da emme suresini azaltti, doktora soyledigimde ilk 7-8 dakikada almasi gereken sutun %80 ini aldigini geri kalanin keyif yapmak oldugunu soylemisti.
yalanci emzik konusunda ise benm kizim emzik emmedi hic, uzmanlar emzigin meme reddinde etkili oldugunu soyluyor hep ama cevremde o kadar cok hem emzik hem de meme alan cocuk var ki. o yuzden bilemiyorum hic.
Benim oğlumda hiç almamıştı çok uzun emerdi kızı ma zorla verdik oğlum küçük daha 2 yaşında ikisini bakmak zor olur ona alışınca kolay dediler zaten tam alınmıyo çoğu zaman atiyo ağzımdan bazen yapisiyo o kadar inşallah emmesini etkilemez

hanimlar hepiniz adet oldunuz mu ? dogum yapali 3 ay oldu, sezeryan sonrasi kanamalar haric ben daha adet olmadim hic. bebegimi emziriyorum onunla ilgisi olabilir mi
Ben de daha hiç adet olmadım böyle de bir garip oluyor emzirdigimiz için prolaktin baskiliyormus diye biliyorum

hanimlar hepiniz adet oldunuz mu ? dogum yapali 3 ay oldu, sezeryan sonrasi kanamalar haric ben daha adet olmadim hic. bebegimi emziriyorum onunla ilgisi olabilir mi
Ben 28 Nisa’nda sezaryan oldum haziranda adet olmadım temmuzda ilk adetimi oldum kızımda sadece anne sütü alıyor emzirmek beni korumadı yani

Benimde 3 ay oldu olmadım. Oglum da 9 10 ay sonra olmuştum nerdeyse sonra da 2 3 kere oldum yine hamile kalmistim:) şuan kızım 3 aylik iste yani iki hamilelikten adet olmayı unuttu vucut:))

Bende henüz adet olmadim gecen ay 10 nu gibi dr a gittim hasta olcak gibi belim agriyodu olabilirsin icerde kanama var dedi olmadim bu ayda yine olcak gibi kramp giriyo ama yok 3 ay ve hala olmadim

Back