Evet canm, sebebini bulmadan yolladı sıkıntı olursa şurup ver bidaha gelin korkmayın olur öyle arada falan dedi. Koltuk altından bakabiliyoruz biz 36.5 çıktı gece hep, keyfi de yerinde görünüyor konuşup çığlık atıp kendi sesini dinliyor. Hiç idrar yolu enfeksiyonu falan bakalım demedi yaa bu Dr bize. Eşim bugün de başka doktora gidelim istersen diyor ama dün 4 kere kaka yaptı ateşi iyi gibi bilemedim gereksiz delmesinler kuzunun orasını burasını. Yediğim bir şey mi dokundu die düşündüm. Hiç süt içmemiştim gaz olur die ilk kez süt içtim baya bide 1 senedir sucuk yemiyordum biraz yedim. Bunlar mı dokundu acaba ard arda 6 kez çatır çatır galdur guldur kaka yaptı. Sütümü sağdım eşim vermeye çalıştı içmiyor tekme atıyor itiyor. Yok bu kız formuna dikkat edicek heral. Zorla az emzireyim dedim ne söylendi aaaaa huuu die. 3 saatte 4 saatte bir iştahla emiyor. 2650den 5370e gelmiş en azından 5800 olmalıymış. Sık emzir şırıngayla ağzına sık falan deyip duruyor doktorlar. Yok öyle emmiyor o isteyecek illa.