Kızlar kızım bir kaç haftadır aguluyordu, birden agulamayı kesti ellerini emerek bizi daha çok izlemeye başladı, ben de tekrar agulasın die hep konuştum onunla, I Will always love you, titanik, şekerci mi baban senin, lambada, hoyel california, I have nothing,, tin tinimini hanım.. Vb. Şarkıları dinlettim hep ve ben de eşlik ederek şarkılara kızıma söyledim. Dün birden I Will always love you da kurt gibi ulur gibi auuu demeye başladı, ve dünden beri susmuyor, auu aguu annneee (baya anne diyecek gibi peltek bir aaeee diyor, ben hergün ben anne diye söylüyorum ona) ama baya eşimle bizi konuşturmuyor o da başlıyor aauuuu huuuuu aaaaaaa demeye. Telde annemle konuşurken annem de şaşırdı bizi konuşturma. Acayip çığlık da atıyor iç çekiyor falan. Bazen gülüyor bazen kaş çatıyor. Baştan hoşuma gidiyordu ama bugün 6 kere kaka yapınca endişelendim. 2 si çok diğerleri az az. Pütürlü ama sayı fazla, normalde 1 yada 2 kere yapardı. Yrn doktora gidelim dedim eşime. Sabah olmaz artk bana. Gülüp duruyordum susmamasına acaba biyeri mi ağrıyordu yavrumun
ay acayip içim fena oldu. Derdi vardı da anlamadım mı acaba
bide ön üst diş yerinde az şişlik ve beyazlık var. Diş için erken yaa. Nette araştırdım zararsız kist falan olabilirmiş böyle bebeklerde diş öncesi. Öyle bişi mi ki
sabahı zor ederim ben başıma ağrı girdi. Kızım uyuyor şuan bakıp bakıp ağlayasım geliyor
ay kitapları hatim etsem de bilmediğim çok şey var, yada başıma gelince unutuyorum bildiklerimi telaş yapıyorum