- Konu Sahibi kardelen384
-
- #66.621
500gr alır canım bence. Ilk ay 900 gr ikinci ay 1120gr üçüncü ay 660gr bizim.Bende oyle dusunuyorum. Doktor sadece simdiye kdr aylik bir kilo almis bu ay 800 900 olmasini beklerdim dedi ki zaten diger ay icin hedefi 500 koydu. 500un altinda kalirsa bakicaz dedi. Ama bencede ek gidaya kdr sabretmeyi dusunuyorum. Iki ay ddaha sabretmeliyim. Senin gecmis aylarda kac kg almisti
Bizimde 7 mayis brnde merak ediyorum bizimkide hala uzanmiyo dokunmuyo hicbiseye dedigin gibi sadece eller agizdaKızlar 16 mayıs doğumluyuz.bizim paşa daha hiçbirşeyi tutmaya yada uzanmaya çalışmıyor.varsa yoksa elleri emecek.sizinkiler başladımı birşeylere uzanmaya
Bizimde 7 mayis brnde merak ediyorum bizimkide hala uzanmiyo dokunmuyo hicbiseye dedigin gibi sadece eller agizda
Yok henuz donmuyo ama kafasini ileri ittiriyo gitmek.ister gibiDönmeye başladı mı? Bizim ki hafiften dönüyor bir de kafasını geriye atarak geri geri gitmeye çalışıyor.
Merhaba cok gecmis olsun öncelikle. Ateşinin sebebini doktor bulmadan mi gönderdi sizi Eve? Şimdi nasıl düştü mü ateşi kuzunun? Kızlar da idrar yolu enfeksiyonu kolay oluyormuş. Ateş te yapar meme reddi.de. benim kızım da da meme reddi vardı . Doktoru idrar tahlili istedi. Senin kız hicmi emmiyor yoksa az mi emiyor. Benimki cok az emip bırakıyordu. Dönemsel tepki olabilir kendiliğinden düzelebilir dedi doktor. 2 aydır az emiyor kilo alımı cok düşük değilse sorun yok. Bebeğinin kilosu kaç ki az buldu Doktor? Birde benim ikinci çocuğum. Sana tavsiyem sakin olman. Yani hasta olsa bile iyilesiyorlar ve oyle oyle büyüyorlar inan. Allah dermansız dert vermesin.Kızlar sabah erkenden aile hekimine gittik, anlattım içim rahatlasın die geldim şuan keyfi yerinde görünüyor dedim. Ateşine baktı 37.9. Soyduk bekledik düşmedi bizi hastaneye yolladı. Doktor her şeye baktı kakasını bu saat oldu yapmadı, ishal değildir dedi. Kulak boğaz enfeksiyonu da yok. Ateş takip edicez. Şimdi 37.5 falan, hemen şurup verme dedi. 38e yaklaşırsan ver dedi. Keyfi yerinde kızımın konuşup duruyo aaeee aaeee die. Eşim işten izin aldı evde. Kilosunu az buldu doktor, emmiyor dedim, sağıp çay kaşığı ile ver dedi. Bana iyi beslen dedi. Bide buradan aldığım çayın tarifini verdi. Rezene, kimyon, anason falan karıştır çayını iç dedi. Buarada verem aşısı olduğu yer kızarıp kabarmış. Ebe bunun yara olacağını söyledi bi kaç kez. Belki o ateş yapıyordur.
Kızım da 3.ay kontrolünde 660gr almıştı. Doktoru 750gr beklentimdi ama yinede iyi dedi. Yeteri kadar almış dedi. Hiç mamadan filan söz etmedi bile. Benim eltimin oğlu 700gr almıştı doktor mamaya başlattı ve 2 ay sonra bebek memeyi bıraktı.Evet 3. Ay kontrolümüzu de atlattık 600 gr. Almış sadece anne sütü aliyor doktor iyi dedi. Ben bu doktorları anlamıyorum burdan okuduğumla kimi 600 gr. az diyor kimi iyi diyor bencede normal
Biz haftaya 4 aylık olucaz. Sağına dönüyor. Uzattığım biseyi tutmaya çalışıyor. Tutarsa direk ağzına götürüyor .Yok henuz donmuyo ama kafasini ileri ittiriyo gitmek.ister gibi
Aa o zaman donmelere başlamalari yakindir. Hergun bile yebi bisey yapmaya çalışıyolar. Ne zamandan beri uzanip tutuyo nesneelriBiz haftaya 4 aylık olucaz. Sağına dönüyor. Uzattığım biseyi tutmaya çalışıyor. Tutarsa direk ağzına götürüyor .
ekonomi duzelir ama bu gunlerin geri gelmez canim, her zorlugun bir cikis yolu vardir, oncelikle bebegini düşün.Kizlar moralim cok bozuk Ekonomideki durumu ve dövizi takip ediyorsaniz ve esiniz özel sektörde çalışıyorsa beni anlarsiniz Endiseliyim.. Insallah sutume yansımaz ama icim cok sıkılıyor kizlar
Rızkı veren Allah merak etme sen cnmKizlar moralim cok bozuk Ekonomideki durumu ve dövizi takip ediyorsaniz ve esiniz özel sektörde çalışıyorsa beni anlarsiniz Endiseliyim.. Insallah sutume yansımaz ama icim cok sıkılıyor kizlar
yok canim hic bisey olmadi ..Merhaba kızlar biz bugun rota virüsü aşisi yaptırdık bu aşiyi yaptıranlar bebeklerinde ateş falan oldu mu
Evet canm, sebebini bulmadan yolladı sıkıntı olursa şurup ver bidaha gelin korkmayın olur öyle arada falan dedi. Koltuk altından bakabiliyoruz biz 36.5 çıktı gece hep, keyfi de yerinde görünüyor konuşup çığlık atıp kendi sesini dinliyor. Hiç idrar yolu enfeksiyonu falan bakalım demedi yaa bu Dr bize. Eşim bugün de başka doktora gidelim istersen diyor ama dün 4 kere kaka yaptı ateşi iyi gibi bilemedim gereksiz delmesinler kuzunun orasını burasını. Yediğim bir şey mi dokundu die düşündüm. Hiç süt içmemiştim gaz olur die ilk kez süt içtim baya bide 1 senedir sucuk yemiyordum biraz yedim. Bunlar mı dokundu acaba ard arda 6 kez çatır çatır galdur guldur kaka yaptı. Sütümü sağdım eşim vermeye çalıştı içmiyor tekme atıyor itiyor. Yok bu kız formuna dikkat edicek heral. Zorla az emzireyim dedim ne söylendi aaaaa huuu die. 3 saatte 4 saatte bir iştahla emiyor. 2650den 5370e gelmiş en azından 5800 olmalıymış. Sık emzir şırıngayla ağzına sık falan deyip duruyor doktorlar. Yok öyle emmiyor o isteyecek illa.Merhaba cok gecmis olsun öncelikle. Ateşinin sebebini doktor bulmadan mi gönderdi sizi Eve? Şimdi nasıl düştü mü ateşi kuzunun? Kızlar da idrar yolu enfeksiyonu kolay oluyormuş. Ateş te yapar meme reddi.de. benim kızım da da meme reddi vardı . Doktoru idrar tahlili istedi. Senin kız hicmi emmiyor yoksa az mi emiyor. Benimki cok az emip bırakıyordu. Dönemsel tepki olabilir kendiliğinden düzelebilir dedi doktor. 2 aydır az emiyor kilo alımı cok düşük değilse sorun yok. Bebeğinin kilosu kaç ki az buldu Doktor? Birde benim ikinci çocuğum. Sana tavsiyem sakin olman. Yani hasta olsa bile iyilesiyorlar ve oyle oyle büyüyorlar inan. Allah dermansız dert vermesin.
Canım ben de kilo olayına takıktım uzun süre burda benle aynı durumundan bahseden de olmamıştı kafama ağrılar girmişti üzüntüden, ama sonradan sonradan burda bir çok kişi 3. Ay az kilo alan bebişlerinden bahsedince az rahatladım ama hala kilo aldırmak için ne yapabilirim die araştırıyorum. Mama vermemeye karar verdim ama ek Gıdaya az kaldı sabredicem. Sütümü kalitelendirme yolu arıyorum.Kızlar yazamıyorum hiç din kızım 3 aylik oldu . 5900 63 cm 700 grm almış normal dedi doktor mamaya gerek yok dedi sizce nasıl. Kv mama verelim diye tutturdu kaçarsa onun yüzünden kaçacak sutum ac bu ç diyisi rüyalarıma giriyo artik
2 hafta önce ilk dozunu yaptırdım dün 2 doktor ve eczacı tek doz korumaz dediler, 2. Dozunu yaptırmadan bir anlamı yok dediler.Kızlar bide rotavirus aşısını yaptırdınız mı bennoglumda yapmamıştım şimdi kızımda yaptım kalabalık diye burası.
mamaya baslarsan anne sutu yavas yavaa azalacak, doktorun soylediklerini esas et bence, digerlerine kulagini tikaKızlar yazamıyorum hiç din kızım 3 aylik oldu . 5900 63 cm 700 grm almış normal dedi doktor mamaya gerek yok dedi sizce nasıl. Kv mama verelim diye tutturdu kaçarsa onun yüzünden kaçacak sutum ac bu ç diyisi rüyalarıma giriyo artik
Evet 5 . Ayda ikinci doz yapilacak2 hafta önce ilk dozunu yaptırdım dün 2 doktor ve eczacı tek doz korumaz dediler, 2. Dozunu yaptırmadan bir anlamı yok dediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?