2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kizlar moralim cok bozuk Ekonomideki durumu ve dövizi takip ediyorsaniz ve esiniz özel sektörde çalışıyorsa beni anlarsiniz Endiseliyim.. Insallah sutume yansımaz ama icim cok sıkılıyor kizlar

500gr alır canım bence. Ilk ay 900 gr ikinci ay 1120gr üçüncü ay 660gr bizim.

Merhaba cok gecmis olsun öncelikle. Ateşinin sebebini doktor bulmadan mi gönderdi sizi Eve? Şimdi nasıl düştü mü ateşi kuzunun? Kızlar da idrar yolu enfeksiyonu kolay oluyormuş. Ateş te yapar meme reddi.de. benim kızım da da meme reddi vardı . Doktoru idrar tahlili istedi. Senin kız hicmi emmiyor yoksa az mi emiyor. Benimki cok az emip bırakıyordu. Dönemsel tepki olabilir kendiliğinden düzelebilir dedi doktor. 2 aydır az emiyor kilo alımı cok düşük değilse sorun yok. Bebeğinin kilosu kaç ki az buldu Doktor? Birde benim ikinci çocuğum. Sana tavsiyem sakin olman. Yani hasta olsa bile iyilesiyorlar ve oyle oyle büyüyorlar inan. Allah dermansız dert vermesin.

Evet 3. Ay kontrolümüzu de atlattık 600 gr. Almış sadece anne sütü aliyor doktor iyi dedi. Ben bu doktorları anlamıyorum burdan okuduğumla kimi 600 gr. az diyor kimi iyi diyor bencede normal
Kızım da 3.ay kontrolünde 660gr almıştı. Doktoru 750gr beklentimdi ama yinede iyi dedi. Yeteri kadar almış dedi. Hiç mamadan filan söz etmedi bile. Benim eltimin oğlu 700gr almıştı doktor mamaya başlattı ve 2 ay sonra bebek memeyi bıraktı.

Kizlar moralim cok bozuk Ekonomideki durumu ve dövizi takip ediyorsaniz ve esiniz özel sektörde çalışıyorsa beni anlarsiniz Endiseliyim.. Insallah sutume yansımaz ama icim cok sıkılıyor kizlar
ekonomi duzelir ama bu gunlerin geri gelmez canim, her zorlugun bir cikis yolu vardir, oncelikle bebegini düşün.

Merhaba kızlar biz bugun rota virüsü aşisi yaptırdık bu aşiyi yaptıranlar bebeklerinde ateş falan oldu mu
yok canim hic bisey olmadi ..
kizlar isimlerinizi degistirmissiniz cogu kisiyi hic çıkartamıyorum
gunaydin buarada bizim carsamba kontrolumuz vardi biyumuz uzamis kilomuz iyi dr surekli Elhamdulillah diye diye muayene etti... cok sukur benim oglumada eline bisey tutturursam direk agzina goturuyor gecen namsz kilatken abisinin yatagina koymustum hafif yan koymustum beni görsün diye abisinin pikesini tutmus agzina götürmüş ooo cekistiriyordu hemen namazi biraktim pikeyi duzelttim onune baska oyuncak koydum onunla pek ilgilenmedi yatagindaykende kafasını ileri dogru atiyor meme ararken kizip one atiliyor hareketler basladi
kizlar denize baby simit aldinizmi yoksa kucaginizdami soktunuz ben simite koyup denizde gezdirmeyi dusunuyorum

Kızlar yazamıyorum hiç din kızım 3 aylik oldu . 5900 63 cm 700 grm almış normal dedi doktor mamaya gerek yok dedi sizce nasıl. Kv mama verelim diye tutturdu kaçarsa onun yüzünden kaçacak sutum ac bu ç diyisi rüyalarıma giriyo artik

Evet canm, sebebini bulmadan yolladı sıkıntı olursa şurup ver bidaha gelin korkmayın olur öyle arada falan dedi. Koltuk altından bakabiliyoruz biz 36.5 çıktı gece hep, keyfi de yerinde görünüyor konuşup çığlık atıp kendi sesini dinliyor. Hiç idrar yolu enfeksiyonu falan bakalım demedi yaa bu Dr bize. Eşim bugün de başka doktora gidelim istersen diyor ama dün 4 kere kaka yaptı ateşi iyi gibi bilemedim gereksiz delmesinler kuzunun orasını burasını. Yediğim bir şey mi dokundu die düşündüm. Hiç süt içmemiştim gaz olur die ilk kez süt içtim baya bide 1 senedir sucuk yemiyordum biraz yedim. Bunlar mı dokundu acaba ard arda 6 kez çatır çatır galdur guldur kaka yaptı. Sütümü sağdım eşim vermeye çalıştı içmiyor tekme atıyor itiyor. Yok bu kız formuna dikkat edicek heral. Zorla az emzireyim dedim ne söylendi aaaaa huuu die. 3 saatte 4 saatte bir iştahla emiyor. 2650den 5370e gelmiş en azından 5800 olmalıymış. Sık emzir şırıngayla ağzına sık falan deyip duruyor doktorlar. Yok öyle emmiyor o isteyecek illa.

Canım ben de kilo olayına takıktım uzun süre burda benle aynı durumundan bahseden de olmamıştı kafama ağrılar girmişti üzüntüden, ama sonradan sonradan burda bir çok kişi 3. Ay az kilo alan bebişlerinden bahsedince az rahatladım ama hala kilo aldırmak için ne yapabilirim die araştırıyorum. Mama vermemeye karar verdim ama ek Gıdaya az kaldı sabredicem. Sütümü kalitelendirme yolu arıyorum.

Kızlar bide rotavirus aşısını yaptırdınız mı bennoglumda yapmamıştım şimdi kızımda yaptım kalabalık diye burası.

Ben ===bekleyen16=== kızım doğunca beklediğim geldi die isim değiştirdim. Hamile kaldığımdan beri burda yazıyorum. Az çok cevap yazanlara teşekkür, iyi geliyor insana. Benim kız eteğini ağzına doldurup ıslatıyor, zıbını yakasını tutup ağzına çekmek için deli gibi çabalıyor dil dışarıda orayı da ıslatıyor. Oyun halısında aslan var onla konuşuyor tutup çekip öttürüyor onu şarkı çaldırıyor ard arda şarkı bitince bidaha çekiyor gülüyor. Oyun halısında sallanan her şeye uzanıyor bazen 2 eliyle tutup inceliyor. Oyun halısı iyi geldi die düşünüyorum. Buarada aslandan ilk zamanlar korkup ağlamıştı ben alıştırdım

Kızlar bide rotavirus aşısını yaptırdınız mı bennoglumda yapmamıştım şimdi kızımda yaptım kalabalık diye burası.
2 hafta önce ilk dozunu yaptırdım dün 2 doktor ve eczacı tek doz korumaz dediler, 2. Dozunu yaptırmadan bir anlamı yok dediler.

mamaya baslarsan anne sutu yavas yavaa azalacak, doktorun soylediklerini esas et bence, digerlerine kulagini tika

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…