- Konu Sahibi kardelen384
-
- #66.601
Her bebegin doğum kilosu farklı ona gore degisiyordur.cunku boşuna doğum kilosunu boyunu sormuyorlar.gelisim tabloları var oradan takip edebilirsinizEvet 3. Ay kontrolümüzu de atlattık 600 gr. Almış sadece anne sütü aliyor doktor iyi dedi. Ben bu doktorları anlamıyorum burdan okuduğumla kimi 600 gr. az diyor kimi iyi diyor bencede normal
Evet 3. Ay kontrolümüzu de atlattık 600 gr. Almış sadece anne sütü aliyor doktor iyi dedi. Ben bu doktorları anlamıyorum burdan okuduğumla kimi 600 gr. az diyor kimi iyi diyor bencede normal
şarkilariniz cok hosmus supersiniz:) telaslanma cunku agrisi olan cocuk aglar, gunde 6 kez kaka da normal, sadece anne sutu aliyorsa ishal olmasi zor, dr ye yine gotur tabi icin rahat olsun ama keyfi yerinde bebisin masallah.Kızlar kızım bir kaç haftadır aguluyordu, birden agulamayı kesti ellerini emerek bizi daha çok izlemeye başladı, ben de tekrar agulasın die hep konuştum onunla, I Will always love you, titanik, şekerci mi baban senin, lambada, hoyel california, I have nothing,, tin tinimini hanım.. Vb. Şarkıları dinlettim hep ve ben de eşlik ederek şarkılara kızıma söyledim. Dün birden I Will always love you da kurt gibi ulur gibi auuu demeye başladı, ve dünden beri susmuyor, auu aguu annneee (baya anne diyecek gibi peltek bir aaeee diyor, ben hergün ben anne diye söylüyorum ona) ama baya eşimle bizi konuşturmuyor o da başlıyor aauuuu huuuuu aaaaaaa demeye. Telde annemle konuşurken annem de şaşırdı bizi konuşturma. Acayip çığlık da atıyor iç çekiyor falan. Bazen gülüyor bazen kaş çatıyor. Baştan hoşuma gidiyordu ama bugün 6 kere kaka yapınca endişelendim. 2 si çok diğerleri az az. Pütürlü ama sayı fazla, normalde 1 yada 2 kere yapardı. Yrn doktora gidelim dedim eşime. Sabah olmaz artk bana. Gülüp duruyordum susmamasına acaba biyeri mi ağrıyordu yavrumunay acayip içim fena oldu. Derdi vardı da anlamadım mı acaba bide ön üst diş yerinde az şişlik ve beyazlık var. Diş için erken yaa. Nette araştırdım zararsız kist falan olabilirmiş böyle bebeklerde diş öncesi. Öyle bişi mi ki sabahı zor ederim ben başıma ağrı girdi. Kızım uyuyor şuan bakıp bakıp ağlayasım geliyor ay kitapları hatim etsem de bilmediğim çok şey var, yada başıma gelince unutuyorum bildiklerimi telaş yapıyorum
Ya terli olup o ter ustte soguyoya o 35.5 cikarmistr. Sakin ol o kdr dusuk degil. Bizimde hava sicak arabada terleynce fln olcuyorum oyle cikiyoArkadaşlar yaaa koltuk altı ateşi kaç olmalı, elim ayağım titriyor. Eşimle defalarca ölçtük 35.5 çıkıyor.. Düşük ateş de yüksek ateş kadar tehlikeli die biliyorum.. Acile mi gitsek.. Uyurken ağlayarak uyandı şimdi iyi ama biz endişelendik
canim 3 kez olctunuz mu. hepsinde ayni mi ciktiArkadaşlar yaaa koltuk altı ateşi kaç olmalı, elim ayağım titriyor. Eşimle defalarca ölçtük 35.5 çıkıyor.. Düşük ateş de yüksek ateş kadar tehlikeli die biliyorum.. Acile mi gitsek.. Uyurken ağlayarak uyandı şimdi iyi ama biz endişelendik
Gecen yil bu zamanlarmi test sonuclarini bekliyomusuz zmn cabuk gcmis. Bnm kizimda 7 maysta dogdu. Allah sanada nasip etsin insallahMerhaba güzel anneler. Allah bebişlerinizi saglıcakla buyutmeyi nasip etsin. Hayırlı evlatlar olsunlar inşallah.
Ben tüp bebek anne adayıyım bu ayın sonunda nasipse transferim var. Sat 8 agustos. Benim dogum gunumde 7 Mayıs bebişiminde mayıs doğumlu olmasını cok istiyorum. İnşallah bende 2019 mayıs anneleri grubunda olurum.
Bu ikinci denemem. Bana dua ederseniz cok sevinirim arkadaslar
Amin cnm sagol Allah razı olsun. Stresten reglim gecikti gününde olsaydım 7 mayısa geliyordu.. Neyse pozitif olsunda o onemli degil artık.Gecen yil bu zamanlarmi test sonuclarini bekliyomusuz zmn cabuk gcmis. Bnm kizimda 7 maysta dogdu. Allah sanada nasip etsin insallah
Ya terli olup o ter ustte soguyoya o 35.5 cikarmistr. Sakin ol o kdr dusuk degil. Bizimde hava sicak arabada terleynce fln olcuyorum oyle cikiyo
Atlet zıbın, üstü kısakol, altı pijama don, çorap var , ev 30 dereye yakın. Müsline sardık eşimle. Ay bizim kız hasta olsa biz eşimle komalık oluruz anlaşılan. Başımıza aklı başında bir büyük lazım bizi sakinleştirmeye. Zor bulduk ya aşırı üzerine titriyorum sanırım yada uykusuzluktan sinirlerim bozuk. Eşim genelde bilgisayar oyunu oynuyor tek bakıyorum her işe koşuyorum. O da bıraktı oyunu endişelendi bugün. Kızım agulara başladığından beri daha az bilgisayarla oynuyor daha çok kızla ilgileniyor. Teşekkürler içimi rahatlattınız cevaplarınızla acile gitmeyiz yrn doktora bi gidicez ama yine de. İyi geceler kızlarcanim 3 kez olctunuz mu. hepsinde ayni mi cikti
35,5 senin bahsettigin tehlikeli dereceden degil,34 derece ve alti tehlikeliymis.belki biraz usumustur uzerindr ne var inceysr kalinlastir, bir muddet sonra tekrar olc
senin kaygin buradan bana yansidi, ilk cocuklarda bunu yasiyoruz hep, ama sakin ol, cunku saglik sektorunde maalesef ailelerin hassasligindan faydalanan koca bir paragoz grup da var, cocuguna gereksiz yere bir cok tahlil yapip rontgen cekecek hastaneler var, gercekten guvendigin, paraya doymuş, seni rahatlatacak bir doktorun olsun canim, bebeğin guzel besleniyorsa kilo alimi iyiyse, kaka cisi normalse, tepkileri ayına uygunsa, sagliklidir, ciddi hastaliklar başka belirtiler verirler, butun bebekler saglikla buyusun insallah. (ayrica uzeri fazla kalin, terleyip soguyor olabilir, uzerini orttugunde huysuzlanip agliyorsa ac uzerini)Atlet zıbın, üstü kısakol, altı pijama don, çorap var , ev 30 dereye yakın. Müsline sardık eşimle. Ay bizim kız hasta olsa biz eşimle komalık oluruz anlaşılan. Başımıza aklı başında bir büyük lazım bizi sakinleştirmeye. Zor bulduk ya aşırı üzerine titriyorum sanırım yada uykusuzluktan sinirlerim bozuk. Eşim genelde bilgisayar oyunu oynuyor tek bakıyorum her işe koşuyorum. O da bıraktı oyunu endişelendi bugün. Kızım agulara başladığından beri daha az bilgisayarla oynuyor daha çok kızla ilgileniyor. Teşekkürler içimi rahatlattınız cevaplarınızla acile gitmeyiz yrn doktora bi gidicez ama yine de. İyi geceler kızlar
Haklısın canm, her dediğinde haklısın. Gece 3 e kadar bi eşim kucağına aldı bi ben, kızımsa tısır tısır uyudu. 3 te güzelce emzirdim çişini yapmış bezini değiştirdim uyumaya yattık, ama ben 6 ya kadar 10 kere iyi mi die bakmışımdır. Yine emzirdim güzelce, altını değiştirdim uyandı güldü müldü azcık zort zort yaptı eğlendi geri uyudu. Keyfi iyi gibi. Daha kaka yapmadı. Dün çok içim yandı kızımın acı agularımıydı onlar da ben anlamadım güldüm die. Bakalım aile hekimine gideriz bi. Zaten kilo baktırcaktıksenin kaygin buradan bana yansidi, ilk cocuklarda bunu yasiyoruz hep, ama sakin ol, cunku saglik sektorunde maalesef ailelerin hassasligindan faydalanan koca bir paragoz grup da var, cocuguna gereksiz yere bir cok tahlil yapip rontgen cekecek hastaneler var, gercekten guvendigin, paraya doymuş, seni rahatlatacak bir doktorun olsun canim, bebeğin guzel besleniyorsa kilo alimi iyiyse, kaka cisi normalse, tepkileri ayına uygunsa, sagliklidir, ciddi hastaliklar başka belirtiler verirler, butun bebekler saglikla buyusun insallah. (ayrica uzeri fazla kalin, terleyip soguyor olabilir, uzerini orttugunde huysuzlanip agliyorsa ac uzerini)
Tabiki önemli olan sağlıklı olmaları canım..çok bariz farklar olmuyor öyle. Bence gayet iyi kilo alimiCanım merhaba. Kızım 14 unde 4.aylik oluyor fakat ben 4 unde götürdüm doktora. 1 aydır bodrum dayım v3 cok sıcak burasi boynu hava almadığı için isilik ve pişik oldu. Geçmeyince doktora götürdüm. Tarttı da aynı zamanda 20 günde 600gr almış gözüküyor . Tabi baskuller farklı. Kalibrasyon farkı illa oluyor. Ama tabi almış olması bile mutlu etti beni çünkü emmesi pek yok bu ay yine. 17 sinde 4ay aşısı var. O zaman da bakılır kilosuna. Saglikli olsunlar kilo önemli değil elbet ama zayıf kalsın da istemiyorum. Herşeyden önce çevrenin aa ne zayif diye karışması bile yıpranmamiz icin yeter.
yok canım herhangi bir yan etki olmadı..bildiğim kadarıyla rota da ateş olmuyor..hafif karın ağrısı ishal olabilir sadeceMerhaba kızlar biz bugun rota virüsü aşisi yaptırdık bu aşiyi yaptıranlar bebeklerinde ateş falan oldu mu
Maşallah canım..Hiç endişelenme gayet keyfi yerinde bence.sohbete dahil olmak istiyor artik anlaşılan. Kakası bir iki gün daha devam ederse götürürsün. 7 ye kadar normal sayiyorlarKızlar kızım bir kaç haftadır aguluyordu, birden agulamayı kesti ellerini emerek bizi daha çok izlemeye başladı, ben de tekrar agulasın die hep konuştum onunla, I Will always love you, titanik, şekerci mi baban senin, lambada, hoyel california, I have nothing,, tin tinimini hanım.. Vb. Şarkıları dinlettim hep ve ben de eşlik ederek şarkılara kızıma söyledim. Dün birden I Will always love you da kurt gibi ulur gibi auuu demeye başladı, ve dünden beri susmuyor, auu aguu annneee (baya anne diyecek gibi peltek bir aaeee diyor, ben hergün ben anne diye söylüyorum ona) ama baya eşimle bizi konuşturmuyor o da başlıyor aauuuu huuuuu aaaaaaa demeye. Telde annemle konuşurken annem de şaşırdı bizi konuşturma. Acayip çığlık da atıyor iç çekiyor falan. Bazen gülüyor bazen kaş çatıyor. Baştan hoşuma gidiyordu ama bugün 6 kere kaka yapınca endişelendim. 2 si çok diğerleri az az. Pütürlü ama sayı fazla, normalde 1 yada 2 kere yapardı. Yrn doktora gidelim dedim eşime. Sabah olmaz artk bana. Gülüp duruyordum susmamasına acaba biyeri mi ağrıyordu yavrumunay acayip içim fena oldu. Derdi vardı da anlamadım mı acaba bide ön üst diş yerinde az şişlik ve beyazlık var. Diş için erken yaa. Nette araştırdım zararsız kist falan olabilirmiş böyle bebeklerde diş öncesi. Öyle bişi mi ki sabahı zor ederim ben başıma ağrı girdi. Kızım uyuyor şuan bakıp bakıp ağlayasım geliyor ay kitapları hatim etsem de bilmediğim çok şey var, yada başıma gelince unutuyorum bildiklerimi telaş yapıyorum
hayırlısı ile inşallah olumlu sonuç alirsinizMerhaba güzel anneler. Allah bebişlerinizi saglıcakla buyutmeyi nasip etsin. Hayırlı evlatlar olsunlar inşallah.
Ben tüp bebek anne adayıyım bu ayın sonunda nasipse transferim var. Sat 8 agustos. Benim dogum gunumde 7 Mayıs bebişiminde mayıs doğumlu olmasını cok istiyorum. İnşallah bende 2019 mayıs anneleri grubunda olurum.
Bu ikinci denemem. Bana dua ederseniz cok sevinirim arkadaslar
Canım ilk ay 900 ikinci ay 700 üçüncü ay 600 gr aldı. Benim doktor iyi diyor kilo alımına bazı doktorlar diyor ya kilo alımı az mama başla diye onları anlamıyorum gelişim eğrisi içinde olduğu sürece sıkıntı yok demektirEvet bencede her cocuga gore degisiyor. Bir onceki ay 1 kg aldigi icin bu ay 500kusur kiloya az dedi. Sizin gecen ay kac almisti ki
canım telaş yapma bence birşe yi yoktur.bizimki doğduğundan beri pütürlü yapıyor kakasını doktora sorduğumda sorun yok demişti.bizimki de çok konuşuyor bu hafta sonu kesmişti konuşmayı salı yeniden başladı.kalasının fazla olmasında gazdan olabilir.bizimki çoğunlukla gazla beraber azda olsa kakada yapıyor.kist diye düşündüğünde diş yeridir bence.bende dün fark ettim.ön alt bölgede iki dişinin yeri belli belirsiz olmaya başlamıKızlar kızım bir kaç haftadır aguluyordu, birden agulamayı kesti ellerini emerek bizi daha çok izlemeye başladı, ben de tekrar agulasın die hep konuştum onunla, I Will always love you, titanik, şekerci mi baban senin, lambada, hoyel california, I have nothing,, tin tinimini hanım.. Vb. Şarkıları dinlettim hep ve ben de eşlik ederek şarkılara kızıma söyledim. Dün birden I Will always love you da kurt gibi ulur gibi auuu demeye başladı, ve dünden beri susmuyor, auu aguu annneee (baya anne diyecek gibi peltek bir aaeee diyor, ben hergün ben anne diye söylüyorum ona) ama baya eşimle bizi konuşturmuyor o da başlıyor aauuuu huuuuu aaaaaaa demeye. Telde annemle konuşurken annem de şaşırdı bizi konuşturma. Acayip çığlık da atıyor iç çekiyor falan. Bazen gülüyor bazen kaş çatıyor. Baştan hoşuma gidiyordu ama bugün 6 kere kaka yapınca endişelendim. 2 si çok diğerleri az az. Pütürlü ama sayı fazla, normalde 1 yada 2 kere yapardı. Yrn doktora gidelim dedim eşime. Sabah olmaz artk bana. Gülüp duruyordum susmamasına acaba biyeri mi ağrıyordu yavrumunay acayip içim fena oldu. Derdi vardı da anlamadım mı acaba bide ön üst diş yerinde az şişlik ve beyazlık var. Diş için erken yaa. Nette araştırdım zararsız kist falan olabilirmiş böyle bebeklerde diş öncesi. Öyle bişi mi ki sabahı zor ederim ben başıma ağrı girdi. Kızım uyuyor şuan bakıp bakıp ağlayasım geliyor ay kitapları hatim etsem de bilmediğim çok şey var, yada başıma gelince unutuyorum bildiklerimi telaş yapıyorum
Kızlar 16 mayıs doğumluyuz.bizim paşa daha hiçbirşeyi tutmaya yada uzanmaya çalışmıyor.varsa yoksa elleri emecek.sizinkiler başladımı birşeylere uzanmaya
biz de ayni durumdayiz. cuk cuk eller parmaklar emiliyor bos kaldikca. ne bisey tutuyor ne de uzaniyor henuz. daha zamani vardir heralde die endise etmedim hic.Kızlar 16 mayıs doğumluyuz.bizim paşa daha hiçbirşeyi tutmaya yada uzanmaya çalışmıyor.varsa yoksa elleri emecek.sizinkiler başladımı birşeylere uzanmaya
bizimki de 15 mayis dogumlu aynen sadece ellerini emiyor, bir seye gitmek istedigi zaman kafasiyla yineliyor kendini one atiyor, Ellerinin farkinda degiller galiba henuz:)Kızlar 16 mayıs doğumluyuz.bizim paşa daha hiçbirşeyi tutmaya yada uzanmaya çalışmıyor.varsa yoksa elleri emecek.sizinkiler başladımı birşeylere uzanmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?