2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Hadi gözun aydın canım

Günaydın kızlar gece bebeklerin üstüne ne örtüyorsunuz. Ben kısa kollu zıbınla yatirip üstünede penye battaniye örtüyorum hanımefendi üstünü açıyor.

Günaydın kızlar gece bebeklerin üstüne ne örtüyorsunuz. Ben kısa kollu zıbınla yatirip üstünede penye battaniye örtüyorum hanımefendi üstünü açıyor.
Günaydın. Kolları dışarda kaldığı için uzun kollu ince bişey giydiriyorum. Müslinle ortuyorum. Sabah ezanına doğru soğuk olduğu için bir de penye atıyorum o saatlerde. Ama burası serin yağmurlu şuanda belki sizin ora çok sicaktir

Reactions: tmz

Uzun kollu tulum giydiriyorum, beline kadar da ince pazenle örtüyorum, hoş gece tepinip açıyor. Biz evde klima ile uyuyoruz yoksa bebekde bizde çok terliyoruz.

Zıbın pijama giydiriyorum cnm ince pikesini örtuyorum ama acıyor o yüzden altina pijama giydiriyorum

nerede yasadiginiza gore degisebilir belki, ben sadece citcitli kisa kollu zibinla yatiriyorum, istanbul ve cevresi de oyle yapiyodur diye dusunuyorum :) cok bunaltici cok sicak

Uzun kollu tulum giydiriyorum, beline kadar da ince pazenle örtüyorum, hoş gece tepinip açıyor. Biz evde klima ile uyuyoruz yoksa bebekde bizde çok terliyoruz.

Zıbın pijama giydiriyorum cnm ince pikesini örtuyorum ama acıyor o yüzden altina pijama giydiriyorum

nerede yasadiginiza gore degisebilir belki, ben sadece citcitli kisa kollu zibinla yatiriyorum, istanbul ve cevresi de oyle yapiyodur diye dusunuyorum :) cok bunaltici cok sicak

Uzun kollu tulum giydiriyorum gece biseyde ortmuyorum üstüne
Sagolun kızlar ankarada yaşıyorum çok sıcak hava ama gece olunca useyecek sanıyorum işte birde küçücük canlarıyla nasıl aciyorlarsa üstlerini. Bugün 3 aylık kontrolümüz var bakalım tombiklesmis mi

Kolsuz zibinla yatiyor Uzerine ince muslin ortuyorum ama aninda aciyor hava o kadar sicak ki zaten..

3.ay aynı şekilde emmesi azaldı benimde bebeğimin..4.ay kontrolünde umarım iyi olur kilo alımı..haberleşelim olurmu gelişimlerini..seninki yine iyi almış benim kızım 250_300 gram almis çok az yani
Canım merhaba. Kızım 14 unde 4.aylik oluyor fakat ben 4 unde götürdüm doktora. 1 aydır bodrum dayım v3 cok sıcak burasi boynu hava almadığı için isilik ve pişik oldu. Geçmeyince doktora götürdüm. Tarttı da aynı zamanda 20 günde 600gr almış gözüküyor . Tabi baskuller farklı. Kalibrasyon farkı illa oluyor. Ama tabi almış olması bile mutlu etti beni çünkü emmesi pek yok bu ay yine. 17 sinde 4ay aşısı var. O zaman da bakılır kilosuna. Saglikli olsunlar kilo önemli değil elbet ama zayıf kalsın da istemiyorum. Herşeyden önce çevrenin aa ne zayif diye karışması bile yıpranmamiz icin yeter.

Kizlar bizde doktordan geldik 500 gr almis bu ay doktor az buldu. Bizde bu ay deniyoruz olmadi bizde mama takviyesi yapicaz
Ya ama artık düşecek zaten kilo alımı. Yani her ay 1 kilo alırsa bu bebekler yaşına girince 15 kilo olurlarki . Bizde 3.ay 660gr aldık. Hiç mama filan demedi. Oyle aman aman az da bulmadı. Zaten 2 ay sonra ek gıda başlayacak. Mamaya gerek var miki? Mama verince seni daha az emecek ve sut artmayacak belki azalacak.

Bende ankaradayim uzun kollu yada kisa kolu giydirip ince battaniye ortuyorum

Kızlar kızım bir kaç haftadır aguluyordu, birden agulamayı kesti ellerini emerek bizi daha çok izlemeye başladı, ben de tekrar agulasın die hep konuştum onunla, I Will always love you, titanik, şekerci mi baban senin, lambada, hoyel california, I have nothing,, tin tinimini hanım.. Vb. Şarkıları dinlettim hep ve ben de eşlik ederek şarkılara kızıma söyledim. Dün birden I Will always love you da kurt gibi ulur gibi auuu demeye başladı, ve dünden beri susmuyor, auu aguu annneee (baya anne diyecek gibi peltek bir aaeee diyor, ben hergün ben anne diye söylüyorum ona) ama baya eşimle bizi konuşturmuyor o da başlıyor aauuuu huuuuu aaaaaaa demeye. Telde annemle konuşurken annem de şaşırdı bizi konuşturma. Acayip çığlık da atıyor iç çekiyor falan. Bazen gülüyor bazen kaş çatıyor. Baştan hoşuma gidiyordu ama bugün 6 kere kaka yapınca endişelendim. 2 si çok diğerleri az az. Pütürlü ama sayı fazla, normalde 1 yada 2 kere yapardı. Yrn doktora gidelim dedim eşime. Sabah olmaz artk bana. Gülüp duruyordum susmamasına acaba biyeri mi ağrıyordu yavrumun ay acayip içim fena oldu. Derdi vardı da anlamadım mı acaba bide ön üst diş yerinde az şişlik ve beyazlık var. Diş için erken yaa. Nette araştırdım zararsız kist falan olabilirmiş böyle bebeklerde diş öncesi. Öyle bişi mi ki sabahı zor ederim ben başıma ağrı girdi. Kızım uyuyor şuan bakıp bakıp ağlayasım geliyor ay kitapları hatim etsem de bilmediğim çok şey var, yada başıma gelince unutuyorum bildiklerimi telaş yapıyorum

Bende oyle dusunuyorum. Doktor sadece simdiye kdr aylik bir kilo almis bu ay 800 900 olmasini beklerdim dedi ki zaten diger ay icin hedefi 500 koydu. 500un altinda kalirsa bakicaz dedi. Ama bencede ek gidaya kdr sabretmeyi dusunuyorum. Iki ay ddaha sabretmeliyim. Senin gecmis aylarda kac kg almisti

Evet 3. Ay kontrolümüzu de atlattık 600 gr. Almış sadece anne sütü aliyor doktor iyi dedi. Ben bu doktorları anlamıyorum burdan okuduğumla kimi 600 gr. az diyor kimi iyi diyor bencede normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…