- 12 Aralık 2014
- 3.508
- 4.604
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
selamlar :) bu sabah idrar testinde silik cikinca takvim ekledim bende insallah kaldirmak zorunda kalmam.eger olursa ikinci bebis.olacak ..veee mayisin ilk.annesi.benim galiba :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayirli olsun canim :) benimde bu sabah cook.cok silik pembe ikinci.cizgim cikdi.1kizim var 2yasinda mayis ayinda zorunlu kurtajim oldu bide.2ay korunduk bu ay birakdik ve galiba oldu..adetime 3.4gun var..takvim ekledim.insallah kaldirmak zorunda kalmam.adetime 4 gun kala erk3n gebelik testi yaptim idrarda cok cok silik cift cizgi cikti adetime 2 gun kala kan testi yaptirdim. cok yeni insallah dusmez insallah sizde hamile kalirsiniz hep beraber 9 ayimiz olur burda
Masallah. İnsallah guzel olur sonu :)hayirli olsun canim :) benimde bu sabah cook.cok silik pembe ikinci.cizgim cikdi.1kizim var 2yasinda mayis ayinda zorunlu kurtajim oldu bide.2ay korunduk bu ay birakdik ve galiba oldu..adetime 3.4gun var..takvim ekledim.insallah kaldirmak zorunda kalmam.
saolasin canimi darisi her isteyene :)Masallah. İnsallah guzel olur sonu :)
Cevap verdiğiniz için teşekkürler. Hayırlı olsun düşmez öyle kötü düşünmeyin sakın :)
Cevap verdiğiniz için teşekkürler. Hayırlı olsun düşmez öyle kötü düşünmeyin sakın :)
hayirli olsun canim :) benimde bu sabah cook.cok silik pembe ikinci.cizgim cikdi.1kizim var 2yasinda mayis ayinda zorunlu kurtajim oldu bide.2ay korunduk bu ay birakdik ve galiba oldu..adetime 3.4gun var..takvim ekledim.insallah kaldirmak zorunda kalmam.
hayirli olsun canim :) benimde bu sabah cook.cok silik pembe ikinci.cizgim cikdi.1kizim var 2yasinda mayis ayinda zorunlu kurtajim oldu bide.2ay korunduk bu ay birakdik ve galiba oldu..adetime 3.4gun var..takvim ekledim.insallah kaldirmak zorunda kalmam.
amin canim insallah sagsalim kavusuruz..ama benimki henuz kesin degil.buyuk ihtimalle var ama kesinlesmesi lazim :) gelisimi dyrmusdu canim bilmeden cok antibiyotik falan kullanmisdim ondan olmus dedi doktor 4haftalik vakuum kurtajla aldilar Rabbim bi daha yasatmasin insallahbende nisan 2015 dogumlu bi kizim mart 2017 bi dusugilum var bunda acikcasi bende korkuyorum zorunlu niye kurtaj oldunuz yani sizi uzmek istemem insallah bu yavrularimiz kucagimiza nasip olur bende takvimi kaldirmam insallah benimde adetime bi gun kaldi ama test yaptim hastane idrar testinde gozuktuyse kan testin haftaligi cikar dedi bana sizide ben gibi cok cok silik cikmis cok tebrik ederim Allah uzun omurlu kucagina nasip etsin insallah
amin canim insallah sagsalim kavusuruz..ama benimki henuz kesin degil.buyuk ihtimalle var ama kesinlesmesi lazim :) gelisimi dyrmusdu canim bilmeden cok antibiyotik falan kullanmisdim ondan olmus dedi doktor 4haftalik vakuum kurtajla aldilar Rabbim bi daha yasatmasin insallah
gunumun gecmesini bekliyorum.gecsin gidicem doktora.simdilik 1ay onceden basladigim folik asid aliyorum.yorgunluk cok fazla bende hep halsiziminsallah bidaha yasamayiz o gunleri insallah seninkide kesin olur ne zaman kesin doktor gitcen bende daha gitmedin gunum gecmedigi icin sadece kan testi yaptirdim
Ben mayis2014 annesiyim:)
İkinci bir bebek istegiyle ciktik bakalim yola. Eger bu ay olursa, abisiyle ayni gun bile olabilir dogum gunu :)... Ben de yazyayim bunu kendime not. İnsallah sonu da guzel olur
Ben de talip olayım bare.benim neyim eksikBende bu aya talibim inşAllah mayıs annesi olurum:)
Ol yavrum ol :)Ben de talip olayım bare.benim neyim eksik
Ol yavrum ol :)
Sizin bat ne zamandı hanfendicim?
İlginize teşekkür ederim efem.takipteyim sizi.Daha cokkkkk var seker. :)
Sizinkine az kaldi ama
Ol canım olBen de talip olayım bare.benim neyim eksik
gunumun gecmesini bekliyorum.gecsin gidicem doktora.simdilik 1ay onceden basladigim folik asid aliyorum.yorgunluk cok fazla bende hep halsizim