• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
adetime 4 gun kala erk3n gebelik testi yaptim idrarda cok cok silik cift cizgi cikti adetime 2 gun kala kan testi yaptirdim. cok yeni insallah dusmez insallah sizde hamile kalirsiniz hep beraber 9 ayimiz olur burda
hayirli olsun canim :) benimde bu sabah cook.cok silik pembe ikinci.cizgim cikdi.1kizim var 2yasinda mayis ayinda zorunlu kurtajim oldu bide.2ay korunduk bu ay birakdik ve galiba oldu..adetime 3.4gun var..takvim ekledim.insallah kaldirmak zorunda kalmam.

hayirli olsun canim :) benimde bu sabah cook.cok silik pembe ikinci.cizgim cikdi.1kizim var 2yasinda mayis ayinda zorunlu kurtajim oldu bide.2ay korunduk bu ay birakdik ve galiba oldu..adetime 3.4gun var..takvim ekledim.insallah kaldirmak zorunda kalmam.
Masallah. İnsallah guzel olur sonu :)

Cevap verdiğiniz için teşekkürler. Hayırlı olsun düşmez öyle kötü düşünmeyin sakın :)
Cevap verdiğiniz için teşekkürler. Hayırlı olsun düşmez öyle kötü düşünmeyin sakın :)

benim bi tane kizim var ikinci bebegim bize supriz geldi ve supriz bi sekilde gitti 6 hafta bes gun insan alisiyo bedeni artik onu kabul etmis beklerken birden gitmesi cok agirdi benim icin tamam bi kizim var ama insan elinde degil dusuk gercekden cok agrili duygusal bi donem insallah herkezden guzel haber aliriz ve hic birimiz dusurmeyiz kalp atisini dinlemeye gidecekken kaybettim yemek yerken birden yani hepimizin hakkinda hayirli olsun Allah hayirli saglikli uzun evlatlar nasip etsin hepimize

bende nisan 2015 dogumlu bi kizim mart 2017 bi dusugilum var bunda acikcasi bende korkuyorum zorunlu niye kurtaj oldunuz yani sizi uzmek istemem insallah bu yavrularimiz kucagimiza nasip olur bende takvimi kaldirmam insallah benimde adetime bi gun kaldi ama test yaptim hastane idrar testinde gozuktuyse kan testin haftaligi cikar dedi bana sizide ben gibi cok cok silik cikmis cok tebrik ederim Allah uzun omurlu kucagina nasip etsin insallah

bende nisan 2015 dogumlu bi kizim mart 2017 bi dusugilum var bunda acikcasi bende korkuyorum zorunlu niye kurtaj oldunuz yani sizi uzmek istemem insallah bu yavrularimiz kucagimiza nasip olur bende takvimi kaldirmam insallah benimde adetime bi gun kaldi ama test yaptim hastane idrar testinde gozuktuyse kan testin haftaligi cikar dedi bana sizide ben gibi cok cok silik cikmis cok tebrik ederim Allah uzun omurlu kucagina nasip etsin insallah

Allahım nolur bende mayıs doğumlu biri olarak mayıs annesi olurum.isteyen bekleyen herkesi sevindir Allahım nolur:dua: yüksek ihtimal bu ay yok ama eğer ki iki güne kırmızılar gelmezse mayıs görünümlü nisan annesi olurum gelirse de inşallah mayıs annesi olurum

amin canim insallah sagsalim kavusuruz..ama benimki henuz kesin degil.buyuk ihtimalle var ama kesinlesmesi lazim :) gelisimi dyrmusdu canim bilmeden cok antibiyotik falan kullanmisdim ondan olmus dedi doktor 4haftalik vakuum kurtajla aldilar :( Rabbim bi daha yasatmasin insallah

amin canim insallah sagsalim kavusuruz..ama benimki henuz kesin degil.buyuk ihtimalle var ama kesinlesmesi lazim :) gelisimi dyrmusdu canim bilmeden cok antibiyotik falan kullanmisdim ondan olmus dedi doktor 4haftalik vakuum kurtajla aldilar :KK43: Rabbim bi daha yasatmasin insallah

insallah bidaha yasamayiz o gunleri insallah seninkide kesin olur ne zaman kesin doktor gitcen bende daha gitmedin gunum gecmedigi icin sadece kan testi yaptirdim

insallah bidaha yasamayiz o gunleri insallah seninkide kesin olur ne zaman kesin doktor gitcen bende daha gitmedin gunum gecmedigi icin sadece kan testi yaptirdim
gunumun gecmesini bekliyorum.gecsin gidicem doktora.simdilik 1ay onceden basladigim folik asid aliyorum.yorgunluk cok fazla bende hep halsizim

gunumun gecmesini bekliyorum.gecsin gidicem doktora.simdilik 1ay onceden basladigim folik asid aliyorum.yorgunluk cok fazla bende hep halsizim

ben hic birsey kullanmiyorum korkuyorumda esimin patronu sigortasi yatirmamis hastanede gidemiyorum duser diyede korkuyorum. esime dedim bayrama kadar yapacakmis paatronu ozel hastanede baya diyo ya sif beta hcg 38 lira muane 84 sigorta olmadigi icin ilac pahali oluvak diger kan tahlillere bende bekliyorum progestan verirmi diye dusunuyorum. onun disinda cok uyku hali oluyorum ve cok aç olmaya basladim ama karnim sırtım agriyo heran adet olacak gibim bilmiuom nasil olacak bi gidis

20170820_052514-1.jpg
kizlar gunaydin gebelik testimi ekledim bu sabahki :)

Back