2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
ya kızlar az önce dr dan geldimm...Bebisim 4 hafta 5 günlük musskeseyi de gördüm....hcg tam 11831 çıktı...Cok yüksek degil mi...Aman allahım ikiz mi yoksa

Hadi gozunuzaydiinn :)

Ayy benim çocuğun babası da daha evlenmeden ikiz ikiz diye dua ediyordu ama bizimki de tek gibi ilerliyor aman sağlıkla gelsin de yeter ki ikiz tekiz ucuz farketmez

Olduktan sonra yapacak bisy yok tabi :)))
Ama ilk bebek bile şok haliyken ikiz hele ucuz fln evlere şenlik

Merhaba kızlar ben bata 5 gün kala test yaparak pozitifi gördüm, 3 gün kala kanverdim değerim 37'ydi. Yarın bat günüm tekrar kan vereceğim inşaAllah yükselmiştir değerim. :) Kese için kaçıncı haftada gitmek gerekiyor?

canim ben bgn öğrendim gebeliği 4+5teymişim.cok rahat gördüm keseyi.5 eylül de kalp atışı inşallah...
Hayirli ugurlu olsun bebişlerimiz

Ayyy ciddi mi ben daha hiç gitmedim 5 eylülde ben de gideceğim acaba ben de kalp atışını duyar miyim
sende 4+3 tün dimi...duyarsın tabiii inşallahhhh...10 gün var daha büyüyecek bebişlerimizbirbirimizi takip edelim mutlaka...Artik doğana kadar burdayım insallah

sende 4+3 tün dimi...duyarsın tabiii inşallahhhh...10 gün var daha büyüyecek bebişlerimizbirbirimizi takip edelim mutlaka...Artik doğana kadar burdayım insallah
Canım bnde 4+3 üm ama senin değerinin maşallahı var bn bgün ölçtürdüm 218 çıktı seninki kesinlikle çoğul gbelik galiba

Canım bnde 4+3 üm ama senin değerinin maşallahı var bn bgün ölçtürdüm 218 çıktı seninki kesinlikle çoğul gbelik galiba
kızzzz ağzın bal yesin yaaa12 bin çıktı yahuulaboratuvardaki kız bile şaşırdı..Tekrar ettiler testi..ya bebeğin haftası fazla yada ikiz dedi..ama tek kese görüldü.İkiz olsa çift mi olurdu acaba..Dr da bişey demedi..AYY heyecan çarpı 2 bende..herkesler ikiz diyor..Aman sağlıklı olsunda ben razıyım

Maşallah tekrardan valla bi topikte tek kese içinde çift kalp sesi duydular onunda çok yüksekti değerleri bnce seninkide öyle sanırım ikiz olmasını da çok istiyosun inşallah istediğin olur

Aynen canim ama bugün 4+4 olduk hayırlısıyla Allah izin verirse burdayiz adım adım paylaşırız herşeyi beslenme de neye dikkat ediyorsunuz başladınız mi bebek için özel bir şey yapmaya yani atıyorum hergun süt içmeye gibi ben hicbir şey yapmıyorum hamilelikten öncesi gibi devam ediyorum dün folik asit aldırdım eşime nasıl içilecek aç mi tok mu onu bile bilmediğimden içmedim.

benim mayis ayinda gec dollenmeli gebeligim kurtajla sonuclanmisdi.baya gec dollenmeydi.dongunmun 23gunu yumurtlamisdim.adette olmayinca sokturucu antibiyotik falan.verdiler.bebegin gelisimi durdu.sen ben olma adet oluncayadek hicbir ilac alma.insallah adet olmazsin ama

Kızlar dün gece 2 de test yaptım o da böyle bugün özel hastane betaya bakar mı acaba belki de vardır ha ? Oğlumda da ilkin böyle silikti

Eklentiler

• IMG_20170826_081315.jpg
    25,2 KB · Görüntüleme: 71
  • IMG_20170826_081315.jpg
    25,2 KB · Görüntüleme: 69
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…