2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
ben kendimi birşekilde nasıl buluyorsam acılı süs biberlerini kütür kütür yerken buluyorum,çok ilginç yaa canım hep böyle acılı yogun baharatlı şeyler istiyor
Ben bu tarz şeylerin cinsyette etkili olduğunu düşünüyorum kızımda hiç tatlı yememiştim turşuları tabiri caizse götürüyordum bunda turşu görmek istemiyorum. Ye acıyı çıkar hakkı yı mıydı. Nasıldı o acaba

Inşallah canim bak mesela bugün yok ama tam bitti diyorum ertesi gün daha da şiddetlenerek geliyor
Ayyy bana da nazar mı değdi bilemedim. Sabahtır bi bulantı var ama bir saattir fena arttı. Mutfağa giremiyorum. Midem boş kaç defa gittim lavaboya ama çıkan bişey yok. Bide üşüme başladı bende. Betim benzim atık ve accaaayip uykum var şuan. Bebişime bişey olmamıştır inşallah.

Bir de ultarasona erken girince hiçbirşey değişmiyor keseyi bebisi gördük iki kere girdik ama doktora soruyorum bir terslik var mi şimdi anlaşılmaz diyor bebeğin kolu bacağı oluşacak o zaman tanı koyabiliyoruz diyor o yüzden bence de en mantiklisi yurtdışında yapılan uygulama.

Ayyy nazar etmedim içimden çok masallah dedim ama..hosgeldin bulantılar aynen anlattığın gibi başladı herşey insallah seninki uzun sürmez.

Bence de en güzeli keşke biz de gitmemeyi başarabilsek en güzel 12. Hafta :) ayrıntılı ultrasonda 20. Hafta civarı oluyor zaten yurtdışında belki o bile yoktur

Ayyy nazar etmedim içimden çok masallah dedim ama..hosgeldin bulantılar aynen anlattığın gibi başladı herşey insallah seninki uzun sürmez.
Sağol csnım benim. Şaka yapıyorum nazar hakkında lakin üşüme falan da var dı yani sende öyle mi? Uyku hali? Ayyy çok fenaymış

Bence de en güzeli keşke biz de gitmemeyi başarabilsek en güzel 12. Hafta :) ayrıntılı ultrasonda 20. Hafta civarı oluyor zaten yurtdışında belki o bile yoktur
Kesinlikle katılıyorum bence doğal akışa müdahale ediyoruz sanki annelerimizin zamanında ultrason mu vardı taş gibi doğmuşuz işte

Gecmis olsun cnm benimde daha onceden 3 kayibim var evet cok zor umarim Allahim tez zamanda saglikli gebelik ve saglikli evlat nasip eder

Aynen normal hayatımda ekmeği hic yemezdim öğlen yemeğim bugün yarim ekmek köfteydi afiyetle mideye indirdim.
sağlıklı yiyeceklerle beslenirdim ceviz badem domates salatalik severek yerdim hamile olmadan once.simdi ise tiksindim agzima almiyorum.
canim bir de iki gundur yogurtlu karışık kizartma cekiyor da kizartma kokar midem bulanir diye yapmoyorum
Benim yavru şimdiden çok yaramaz belli ediyor kendini

'ye ekşiyi çıkar ayşeyi ye tatlıyı çıkar hakkiyi böyle miydi

Termal Otel olarak geçiyo ama Normal havuz vs de var zaten yazdığım gibi sıcak önermedi Dr um hamam sauna zararlı olduğunu biliyorum girmicem canım

Mrb ben de evde silik çizgi görünce kan testi yaptım adete bir gün kala(yani dün) 49 çıktı.bugün eşim kendi hastanesinde tekrar yaptı değer aynı çıktı ortalama artış olmamış acaba 24 saat geçmedi üzerinden o yüzden mi böyle oldu yoksa sorun mu var

Kesinlikle katılıyorum bence doğal akışa müdahale ediyoruz sanki annelerimizin zamanında ultrason mu vardı taş gibi doğmuşuz işte
Dimi ya şimdi kalbi kesesi cinsiyeti ikili test üçlü dörtlü ömrümüz hastanede geçiyor
Ay ne güzel şeyler çekmiş maşallah hamilelik bahanesiyle azcık da olsa şımart kendini canım kızartmayı fırında yaparsan hafif de olur hem mis

'ye ekşiyi çıkar ayşeyi ye tatlıyı çıkar hakkiyi böyle miydi
Evet canım Peki acı ne oluyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…