2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
amin inşallah, genetik yaptırmıştım ilkinde kromozom anomalisi vardı ama pıhtılaşma yapılmamıştı şimdi yapılcak sanırım
Daha önce aynı kayıptan yaşamış biri olarak . Arkadaşlar söylemiş zaten pıhtılaşma testi için. Bende çıktı. İnşallah bundan sonrası senin için çok daha iyi olur. Bir tanıdığımiz 4 kere hamilelik geçiriyor bu şekilde. Pıhtılaşma çıkıyor problem olarak. Allah yardımcın olsun dualarım seninle

Çok geçmiş olsun canım..Rabbim sabır versin..inş tez zamanda evladına kavuştursun Rabbim

hoşbuldummm
az önce sonucumu aldım, cumartesi 671 idi şimdi 1965 e katlanmış
her şey yolunda dedi doktor, salı kese için çağırdı
benim bebeğim tüp bebek, o sebeple mutluluğumun tarifi yok
Gözün aydın canım aramıza hoş geldin benimki de tüp bebek rabbim kucağımıza da almayı nasip etsin
Sağlıcakla kal

Bgn biz de ilk kontrole gidelim diyoruz ama kese görünür mü ya da pıtpıt duyulur mu? Unutmuşuz böyle şeyleri
Çok erken bence canım..6.hafta bitiminde anca duyulur kalp
gunaydinnnn suan hastanedeyim kontrole geldim hayirli haberlerle donebilirim size insallah

kizlar 7+2 gunluk olmusuz hersey yolunda cok sukur
Çok şükür gözün aydın olsun

Gözünüz aydın olsun
hoşbuldummm
az önce sonucumu aldım, cumartesi 671 idi şimdi 1965 e katlanmış
her şey yolunda dedi doktor, salı kese için çağırdı
benim bebeğim tüp bebek, o sebeple mutluluğumun tarifi yok
Hayırlı uğurlu olsun tatlım..Rabbim tamamına erdisin
çok güzel artış olmuş
canım..Rabbim tamamına erdirsin

Allah razı olsun cümlemizi İnşallah. Ezan okunuyor şu an ne güzel dua oldu

Selamunaleykum sevgili anneler.
Bende Mayıs annelerine adayım
İsmim Esra iki tane oğlum var 3. bebeğim gelecek bize sürpriz oldu diyebiliriz ancak Rabbimin takdiri hayırlı sağlıklı evlat olsun duasındayız..
Henüz doktora gitmedim biraz daha bekleyip kalp atışları duyulunca gitmek istiyorum..
Muhtemel doğum tarihi 18 Mayıs,bu günlerde aynı tarihte olup kalp atışı duyan oldu mu aranızda?
Hepinize sağlıklı gebelikler hayırlı doğumlar dilerim.

Rabbim tüm dileklerini, rüm mutluluğunu hayırlı kılsın canım. Sağ sağlim gebelik geçirmeyi her anını musmutlu geçirmeyi nasip etsin. İnan çok mutlu oldum senin adına.

hepinize çok teşekkür ederim, hoşbuldum arkadaşlar
herkeslerin gebelikler harika gitsin inşallah

Benim de tahmini Doğum 18mayıs,bugünki kontrolde duyduk kalp atışlarını

evet rahim bağlarındanmış okudum bende . Allah sağlıkla atlatmayı nasip etsin

Yaaa. sağlıkla kucağımıza alalım da. Hepsini unuturuz inşallah
amin canım inşallah

germeyi bilinçli yapmıyorum gece uykumda hissediyorum gerildiğimi nasıl durduran kendimi hiç bilemiyorum . Allah korusun inşallah kötü birşey olmaz . Sola yatıyorum ben hep. Teşekkür ederim canım

Bende gece iki üç kere uyanıyorum,,ve hepsinde de kendimi gerilirken buluyorum.ve engel olamıyorum çünkü uykumda oluyor Belkide doğal bir reflekstir bu durum,,dr gidince soracağım.

Bayıldım sizin ultrasona :)) Her kontrolde mi 3 boyutlu bakıyorlar? Nereye gidiyorsun?
Bu ilk kontrolümdü ama muhtemelen her kontrol böyle olur muayene odalarındaki cihazların hepsi aynı hepsi 3D :) koç üniversitesi hastanesinde oldu benim herşey orda da devam Edicem,ailecek doktoruma bayılıyoruz çünkü

Baktım şimdi bana bayaa uzak görünüyor ama muayene ücretleri nasıl? Hala karar veremedim gittiğim yere devam edip etmeme konusunda.. Birde tamamlayıcı sağlık sigortasını araştırıyorum bu hastaneyle anlaşma var mı bi bakayım :)

merhaba. ben de mayıs annesiyim. tahminen 11 mayısta doğum yapacam. son adet tarihim 6 ağustos

çok çok saol canım Allah Razı olsun, evet maalesef Polyanna olmak için biraz acımasız dünya

amin inşallah Allah hepimize iyilik kolaylı versin , çok saol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…