2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Doğum tarihlerimiz aynı görünüyor çok sevindim, Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Ben de az önce bununla ilgili bir haber paylaştım, sizin mesajınız da çok iyi oldu, her doktor uyarmayabiliyor bu konuda. Bu ısınma henüz kanıtlanmasa da ilk 3 ay zararlı olabiliyormuş.

Aynen Dr um sesi duycaz diye şow yapmaya gerek yok risk almayalım dedi

Geçer inşallah canım. Bulantım olmadığı için bişey diyemiyorum ama az kaldı geçer inaşşalh

Ayyy aynı şeyleri yaşıyoruz. Özellikle gece uykumdan uyanıyorum karın açlığından.

Allah sabır versin inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik yaşarsın testlerini mutlaka yaptir

Çok üzüldüm. Rabbim hayırlısını versin inşallah.

hoşbuldummm
az önce sonucumu aldım, cumartesi 671 idi şimdi 1965 e katlanmış
her şey yolunda dedi doktor, salı kese için çağırdı
benim bebeğim tüp bebek, o sebeple mutluluğumun tarifi yok
Rabbim tüm dileklerini, rüm mutluluğunu hayırlı kılsın canım. Sağ sağlim gebelik geçirmeyi her anını musmutlu geçirmeyi nasip etsin. İnan çok mutlu oldum senin adına.

Merhaba canım öncelikle gogus ağrım benim de geçti sayılır aynen kasik ağrısı bendede oluyor ama germe hareketi biraz sakıncalı canim vücudu çok acmamak gerek plesanta ayrılabilir rahim duvarindan Allah korusun..mesela yukari da uzanmamak gerekli..özellikle sola yatmayi önerdi dr çünkü sağ tarafimizda plesantayı besleyen damarlar varmış gece uyurken bebeğe rahat oksijen gitsin diye sola yat dedi benim dr..sevgilerimle..

merhaba
ben de bebeğimi cumartesi günü öğrendim, tahmini doğum 30 mayıs yazıyor
bugün tekrar kan verdim şimdi heyecanla sonucu bekliyorum, inşallah güzelce artmıştır.
Hayırlı olsun canım benimde tahmini 30 Mayıs görünüyor. Ben çarşamba günü kan verdim HCG 365 cuma günü tekrar verdim 879 çıktı. Bugün doktora gitmem lazım kan sulandırıcı iğne yazması için ama gene dükkân da tek kaldım . İnşallah öğleye kadar biri gelir de gidebilirim. Kaldım öylece.

Canım çok geçmiş olsun. Umarım tekrar hamile kalıp sağlıklı bir şekilde doğum yaparsın. Stres yapmamanı öneririm. Benim de ilk gebeliğim kalp atışı durmasıyla sonlandırıldı. Günlerce ağladım haftalarca ağladım hamile birini görmek istemezdim boşuna harap ettim kendimi 2 ay sonra tekrar hamileydim oğlum oldu. İnsallah sana da nasip olucak. Sabır ve dua ile...

Ahh canım kiyamam yaa Rabbim bidaha yasatmasin ne denirki ikinci kez olması da bi problem olduğunu gösterir sanırım ilk önce sebebini araştırıp tekrar denersiniz Dualarim seninle canım..maalesef bu dünya polyanna gibi yaşanmıyor çok zor çok cok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…