- 17 Şubat 2016
- 151
- 116
- 53
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #3.661
ne güzel Allah bağışlasın, amin inşallah canım çok saolCanım çok geçmiş olsun. Umarım tekrar hamile kalıp sağlıklı bir şekilde doğum yaparsın. Stres yapmamanı öneririm. Benim de ilk gebeliğim kalp atışı durmasıyla sonlandırıldı. Günlerce ağladım haftalarca ağladım hamile birini görmek istemezdimboşuna harap ettim kendimi 2 ay sonra tekrar hamileydim oğlum oldu. İnsallah sana da nasip olucak. Sabır ve dua ile...
Lütfen sor benim kontrolüm 1 ay sonra bir bilen cevaplamış olur beni de etiketlersin . İnşallah doğaldır ve zararsızdırBende gece iki üç kere uyanıyorum,,ve hepsinde de kendimi gerilirken buluyorum.ve engel olamıyorum çünkü uykumda oluyorBelkide doğal bir reflekstir bu durum,,dr gidince soracağım.
Bende de oluyor gerilme. Normalde hiç olmazdı bende merak ettimLütfen sor benim kontrolüm 1 ay sonra bir bilen cevaplamış olur beni de etiketlersin . İnşallah doğaldır ve zararsızdır
etrafımda hamile olan bir çok kişi de aynı şeyi yaptığını söyledi bana..çok sıkıntı yapılacak bir durum olmadığını düşünüyorum artık...Haftaya salı günü dr da randevum var,,muhakkak bilgi vereceğim..Lütfen sor benim kontrolüm 1 ay sonra bir bilen cevaplamış olur beni de etiketlersin . İnşallah doğaldır ve zararsızdır
canım cok üzüldüm allah sana hemen güzel evlatlar versin ömrü uzun olsungünaydın, maalesef 2. kez 7 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu, çok zor çookçarşamba tekrar kürtaj olucam , aranızdan ayrılıyorum ,
Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi , bana da dua edin olur mu
Ücret eğer SGK var ise çok çok uygun 122 tl doçent doktorum üstelik.dogum ücretini de sordum bugün 4500tl dediler sezaryen doğum bu tabi. Yenidoğan yoğun bakım ihtiyacı olursa da eğer SGK var ise ücretsiz yenidoğan ünitesi ,sigorta tamamını karşılıyor bu da çok büyük avantaj . tabi uzaksa sıkıntı olabilir.sen nereye gidiyorsun??Baktım şimdi bana bayaa uzak görünüyor ama muayene ücretleri nasıl? Hala karar veremedim gittiğim yere devam edip etmeme konusunda.. Birde tamamlayıcı sağlık sigortasını araştırıyorum bu hastaneyle anlaşma var mı bi bakayım :)
ne yazsak boş bilirim üzüleceksincanım cok üzüldüm allah sana hemen güzel evlatlar versin ömrü uzun olsun
Ücret eğer SGK var ise çok çok uygun 122 tl doçent doktorum üstelik.dogum ücretini de sordum bugün 4500tl dediler sezaryen doğum bu tabi. Yenidoğan yoğun bakım ihtiyacı olursa da eğer SGK var ise ücretsiz yenidoğan ünitesi ,sigorta tamamını karşılıyor bu da çok büyük avantaj . tabi uzaksa sıkıntı olabilir.sen nereye gidiyorsun??
Yaa evet bu bana da çok oluyor, ben de normal de öyle gerinme huyum yoktur böyle nasıl kedi gibi yuvarlanarak geriniyorum.bu durumun sıkıntı yaratacağını da sanmıyorum buarada.içiniz rahat olsun sizin de anatomik olarak bebeği etkileyecek bir yanı Yok bu durumunBende gece iki üç kere uyanıyorum,,ve hepsinde de kendimi gerilirken buluyorum.ve engel olamıyorum çünkü uykumda oluyorBelkide doğal bir reflekstir bu durum,,dr gidince soracağım.
Ooo uzak olur evetBen anadolu yakasındayım canım burda bir bir tıp merkezine gidiyorum şimdi.
Ooo uzak olur evetBen anadolu yakasındayım canım burda bir bir tıp merkezine gidiyorum şimdi.
Ooo uzak olur eveten iyi hastane eve yakın olandır bu bir gerçek hele ki İstanbul trafiğinde hiç riske etmeye değmez
inşallahhh,,öle olmasını umut ediyorum:)Yaa evet bu bana da çok oluyor, ben de normal de öyle gerinme huyum yoktur böyle nasıl kedi gibi yuvarlanarak geriniyorum.bu durumun sıkıntı yaratacağını da sanmıyorum buarada.içiniz rahat olsun sizin de anatomik olarak bebeği etkileyecek bir yanı Yok bu durumun
Selamunaleykum sevgili anneler.
Bende Mayıs annelerine adayım
İsmim Esra iki tane oğlum var 3. bebeğim gelecek bize sürpriz oldu diyebiliriz ancak Rabbimin takdiri hayırlı sağlıklı evlat olsun duasındayız..
Henüz doktora gitmedim biraz daha bekleyip kalp atışları duyulunca gitmek istiyorum..
Muhtemel doğum tarihi 18 Mayıs,bu günlerde aynı tarihte olup kalp atışı duyan oldu mu aranızda?
Hepinize sağlıklı gebelikler hayırlı doğumlar dilerim.
Biz bugün ilk kontrolümüze gittik herşey yolunda şükür 6+2 yizkalp atışını da gördük bi ohhh dedik,sağlıkla doğsunlar hepimizinki inşallaahh
geçmiş olsun canım. Allah yar ve yardımcın olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?