• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım çok geçmiş olsun. Umarım tekrar hamile kalıp sağlıklı bir şekilde doğum yaparsın. Stres yapmamanı öneririm. Benim de ilk gebeliğim kalp atışı durmasıyla sonlandırıldı. Günlerce ağladım haftalarca ağladım hamile birini görmek istemezdim :KK43: boşuna harap ettim kendimi 2 ay sonra tekrar hamileydim oğlum oldu. İnsallah sana da nasip olucak. Sabır ve dua ile... :KK200::dua:
ne güzel Allah bağışlasın, amin inşallah canım çok saol

Bende gece iki üç kere uyanıyorum,,ve hepsinde de kendimi gerilirken buluyorum.ve engel olamıyorum çünkü uykumda oluyor:KK43: Belkide doğal bir reflekstir bu durum,,dr gidince soracağım.
Lütfen sor benim kontrolüm 1 ay sonra bir bilen cevaplamış olur beni de etiketlersin . İnşallah doğaldır ve zararsızdır:KK200:

Lütfen sor benim kontrolüm 1 ay sonra bir bilen cevaplamış olur beni de etiketlersin . İnşallah doğaldır ve zararsızdır:KK200:
etrafımda hamile olan bir çok kişi de aynı şeyi yaptığını söyledi bana..çok sıkıntı yapılacak bir durum olmadığını düşünüyorum artık...Haftaya salı günü dr da randevum var,,muhakkak bilgi vereceğim..

selam kızlar nasılsınız dün felaket bir mide bulantım var affedersiniz sarı sarı acile dr gittim 7 haftalıkmısım kusmaya hicbise yapmadı ama ben cok kötüyüm bugunde hic bise yiyemiyorum elim agzımda ilk gebeliğimde bole değildim uzuldugum nokta oglum telef oluyor :anne::anne:

günaydın, maalesef 2. kez 7 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu, çok zor çook :KK43: çarşamba tekrar kürtaj olucam , aranızdan ayrılıyorum ,
Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi , bana da dua edin olur mu
canım cok üzüldüm allah sana hemen güzel evlatlar versin ömrü uzun olsun

Baktım şimdi bana bayaa uzak görünüyor ama muayene ücretleri nasıl? Hala karar veremedim gittiğim yere devam edip etmeme konusunda.. Birde tamamlayıcı sağlık sigortasını araştırıyorum bu hastaneyle anlaşma var mı bi bakayım :)
Ücret eğer SGK var ise çok çok uygun 122 tl doçent doktorum üstelik.dogum ücretini de sordum bugün 4500tl dediler sezaryen doğum bu tabi. Yenidoğan yoğun bakım ihtiyacı olursa da eğer SGK var ise ücretsiz yenidoğan ünitesi ,sigorta tamamını karşılıyor bu da çok büyük avantaj . tabi uzaksa sıkıntı olabilir.sen nereye gidiyorsun??

Kızlar nasılsınız?
Çalıştığım için fazla giremiyorum topige...
Cumartesi günü 5+2de kesemizi gördük şükür 2 hafta sonraya gün verdi kalp atışı için inşallah duyarız. Tsh ve d vitamini sıkıntılı çıktı kan testinde ilaca başlattı doktor. Yalnız arkadaslar benim içimi bir korku saldı dün temizlik yaptım çamaşır suyu falan kullandım sonra kafama dank etti. Bebişime bişey olmamıştır değil mi?

Ücret eğer SGK var ise çok çok uygun 122 tl doçent doktorum üstelik.dogum ücretini de sordum bugün 4500tl dediler sezaryen doğum bu tabi. Yenidoğan yoğun bakım ihtiyacı olursa da eğer SGK var ise ücretsiz yenidoğan ünitesi ,sigorta tamamını karşılıyor bu da çok büyük avantaj . tabi uzaksa sıkıntı olabilir.sen nereye gidiyorsun??

Ben anadolu yakasındayım canım burda bir bir tıp merkezine gidiyorum şimdi.

Bende gece iki üç kere uyanıyorum,,ve hepsinde de kendimi gerilirken buluyorum.ve engel olamıyorum çünkü uykumda oluyor:KK43: Belkide doğal bir reflekstir bu durum,,dr gidince soracağım.
Yaa evet bu bana da çok oluyor, ben de normal de öyle gerinme huyum yoktur böyle nasıl kedi gibi yuvarlanarak geriniyorum.bu durumun sıkıntı yaratacağını da sanmıyorum buarada.içiniz rahat olsun sizin de anatomik olarak bebeği etkileyecek bir yanı Yok bu durumun

Yaa evet bu bana da çok oluyor, ben de normal de öyle gerinme huyum yoktur böyle nasıl kedi gibi yuvarlanarak geriniyorum.bu durumun sıkıntı yaratacağını da sanmıyorum buarada.içiniz rahat olsun sizin de anatomik olarak bebeği etkileyecek bir yanı Yok bu durumun
inşallahhh,,öle olmasını umut ediyorum:)

Selamunaleykum sevgili anneler.
Bende Mayıs annelerine adayım
İsmim Esra iki tane oğlum var 3. bebeğim gelecek bize sürpriz oldu diyebiliriz ancak Rabbimin takdiri hayırlı sağlıklı evlat olsun duasındayız..
Henüz doktora gitmedim biraz daha bekleyip kalp atışları duyulunca gitmek istiyorum..
Muhtemel doğum tarihi 18 Mayıs,bu günlerde aynı tarihte olup kalp atışı duyan oldu mu aranızda?
Hepinize sağlıklı gebelikler hayırlı doğumlar dilerim.:anneadayı:

Hayırlı olsun canım. Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşaallah.
Benim de tahmini doğum tarihim 18 Mayıs. Cuma gününe randevu aldım inşaallah kalp atışını duyarız..

Biz bugün ilk kontrolümüze gittik herşey yolunda şükür 6+2 yiz :nazar: kalp atışını da gördük bi ohhh dedik,sağlıkla doğsunlar hepimizinki inşallaahh :KK200:

Amin canım inşaallah hepimiz de sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız. Sat a göre 7+0 olacağız cuma günü benim randevum o güne. İnşaallah bize de duymak nasip olur kalp atışını..

Kızlar istanbul Anadolu yakasında . doktor Mehmet Ömer Demirelli Otağtepe tıp merkezinde görev yapıyor. Ben SGK Hastanesi'ne gidiyorum normalde her şey için ama bazen randevu bulamıyorum doktoruma. Birde FSM tip merkezinde Nurdan hanım var . Bana söylenilen. Bana bu konuda yardımcı olabilecek arkadaş varmı dir. Ömer bey mi yoksa Nurdan hanım mi . Hangisine randevu alsam bilemedim.

Back