2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Ic karnı büyük olanlar var bebiş içe dogru büyüyo ama dedim gibi görüntü problem diil takma bence kilosu sağlığı yerindeyse sıkıntı yapma

Kızlar merhaba
Kâbus gibi bir gece geçirdim
Dün eksiklerimi tamamlayayım diye Adana’ya gittim.onu al bunu al derken çok gezdim çok yordum kendimi
Gece burnumdan geldi o gezmelerim
Sabaha kadar tekmeledi uyutmadı
Sağ tarafımı şişirip durdu o şişirdikçe benim nabzım hızlı atıyordu nefes alıp vermekte çok zorlandım
Midem bulandı çıkardım
Sabah hemen hastaneye gittim
Doktor bebek iyi dedi rahat bir nefes aldım
Artık bol bol dinlenmen lazım erken Doğum yapmak istemezsin herhalde dedi
Bi tarafı şişirme işini çok yapıyor o zaman çok zorlanıyorum
Allahım zamanında doğmasını nasip et yavrularımızı inş...

Geçmiş olsun canım benim aslında normalde de gece hareket ediyorlar ama biz uyuduğumuz da anlamıyoruz ne zaman uyumazsan o zman çok hissediyosun yani bende öyle oluyo :)

Ins. Canım hayırlı zamanda sağlıcakla gelsinler kuzular ins. Dikkat edersin bebişin icin cok geçmiş olsun

Geçmiş olsun Allah şifa versin...kolesterol benim de yüksek çıkmıştı ama doktor hamilelik değerleri farklı olur dedi önemsemedi...sınır 200 se mesela 230du...çok mu yüksek senin
1137 lerde cnm aferez e giriyorum haftanin 2 günü antalya araştırmada evimden uzakta baska memlekette. 2 aydır böyleyiz . Bebegimi saglicakla hayirlisiyla bi kucağima alsam agrim sızım gececek

EvBoregi canm tekrar ne zaman doktora gtceksin bebis ne kdar olmus bnmkide 2100 olmus cok korkmali miyum ne kdr kilo alir ki 4 u gecer mi mesela

Herkese günaydın arkadaşlar dün akşam oğlum dünyaya 1060 gr olarak merhaba dedi. Şu an yoğun bakımda henüz görmedim öğlen durumu hakkında bilgi alacağım dualarınızı eksik etmeyin

Kıyamam ya benim oğlumda öyle çok küçük ama annesiz bi an kalmaz çok zor olacak hayırlısıyla zamanında doğurup sağ salim evlatlarımıza kavuşup evimize gidebilelim.

Herkese günaydın arkadaşlar dün akşam oğlum dünyaya 1060 gr olarak merhaba dedi. Şu an yoğun bakımda henüz görmedim öğlen durumu hakkında bilgi alacağım dualarınızı eksik etmeyin
Günaydın canim gözün aydın inşallah bi an önce çıkar yoğun bakımdan görürsün evladını Allah sana bağışlasın .

Allah yar ve yardımcınız olsun
Yavrunu en kısa zamanda kucağına alırsın inş.

Allah analı babalı büyütsün. Insallah saglicakla evinize gidersiniz. Rabbim yardımcınız olsun

İlk bebişimiz hoş geldi rabbim şifa versin tez zamanda toparlansin inşallah

EvBoregi canm tekrar ne zaman doktora gtceksin bebis ne kdar olmus bnmkide 2100 olmus cok korkmali miyum ne kdr kilo alir ki 4 u gecer mi mesela
Canım iki hafta sonra gelirsin demişti, korkma benim doktor hiç korkutmadı 4 kiloyu görürüz, tombul bu oğlan falan dedi. Normal Doğum için de olumlu konuştu.

Canım ömrü uzun, bahtı açık olsun. Allah yardımcınız olsun, dualarımız sizinle, hayırlı haberler alırsın inşallah

Hayirli olsun canim Allahim anali babali buyutsun. Sag salim insAllah toparlancak kucuk prens.

Rabbim şifa versin canım tez zamanda sağlıcakla çıksın prensin yoğun bakımdan ins.

Kıyamam ya benim oğlumda öyle çok küçük ama annesiz bi an kalmaz çok zor olacak hayırlısıyla zamanında doğurup sağ salim evlatlarımıza kavuşup evimize gidebilelim.
Ins. Canım onlarda bakılır mecbur dururlar bebislerimizz iyi olsunlarda

Rabbim yavrumuza sağlık versin, kucağına almayı nasip etsin inşallah canım. güçlü ol annesi olur mu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…