- 30 Mayıs 2017
- 4.794
- 7.223
- 88
Hiç bilmiyorum ama olabilir canımYa bide annem bazen diyor ki. Kızım sen erken doğdun. Kardeslerinde erken doğdu. 9 ayı tamamlayan olmamış bizden. Bana sende erken doğum yaparsın dedi.
Erken doğum faktörlerine genetik de dahil mi acaba ?
Herkezin aldığı kilo farklı canım bebisin kilosu boyu haftası ile uyumlu ise sorun yok bence
Ic karnı büyük olanlar var bebiş içe dogru büyüyo ama dedim gibi görüntü problem diil takma bence kilosu sağlığı yerindeyse sıkıntı yapmaTesekur ederiz ablası
Son 2 haftada hızlı büyüme fark ediyorum ama çevremden duyduğum su oluyor. 32 haftalık için biraz küçük sanki karnın.
Su yorum da geliyor ama "ic karnın varmış demekki"
Ic karnım var mi nasıl anlarım ki. Böyle birsey gerçeken varmi, doğru mu??
Geçmiş olsun canım benim aslında normalde de gece hareket ediyorlar ama biz uyuduğumuz da anlamıyoruz ne zaman uyumazsan o zman çok hissediyosun yani bende öyle oluyo :)Kızlar merhaba
Kâbus gibi bir gece geçirdim
Dün eksiklerimi tamamlayayım diye Adana’ya gittim.onu al bunu al derken çok gezdim çok yordum kendimi
Gece burnumdan geldi o gezmelerim
Sabaha kadar tekmeledi uyutmadı
Sağ tarafımı şişirip durdu o şişirdikçe benim nabzım hızlı atıyordu nefes alıp vermekte çok zorlandım
Midem bulandı çıkardım
Sabah hemen hastaneye gittim
Doktor bebek iyi dedi rahat bir nefes aldım
Artık bol bol dinlenmen lazım erken Doğum yapmak istemezsin herhalde dedi
Bi tarafı şişirme işini çok yapıyor o zaman çok zorlanıyorum
Allahım zamanında doğmasını nasip et yavrularımızı inş...
Ins. Canım hayırlı zamanda sağlıcakla gelsinler kuzular ins. Dikkat edersin bebişin icin cok geçmiş olsunKızlar merhaba
Kâbus gibi bir gece geçirdim
Dün eksiklerimi tamamlayayım diye Adana’ya gittim.onu al bunu al derken çok gezdim çok yordum kendimi
Gece burnumdan geldi o gezmelerim
Sabaha kadar tekmeledi uyutmadı
Sağ tarafımı şişirip durdu o şişirdikçe benim nabzım hızlı atıyordu nefes alıp vermekte çok zorlandım
Midem bulandı çıkardım
Sabah hemen hastaneye gittim
Doktor bebek iyi dedi rahat bir nefes aldım
Artık bol bol dinlenmen lazım erken Doğum yapmak istemezsin herhalde dedi
Bi tarafı şişirme işini çok yapıyor o zaman çok zorlanıyorum
Allahım zamanında doğmasını nasip et yavrularımızı inş...
1137 lerde cnm aferez e giriyorum haftanin 2 günü antalya araştırmada evimden uzakta baska memlekette. 2 aydır böyleyiz . Bebegimi saglicakla hayirlisiyla bi kucağima alsam agrim sızım gececekGeçmiş olsun Allah şifa versin...kolesterol benim de yüksek çıkmıştı ama doktor hamilelik değerleri farklı olur dedi önemsemedi...sınır 200 se mesela 230du...çok mu yüksek senin
Kıyamam ya benim oğlumda öyle çok küçük ama annesiz bi an kalmaz çok zor olacak hayırlısıyla zamanında doğurup sağ salim evlatlarımıza kavuşup evimize gidebilelim.Ben oğlumla geldim hastaneye ilk defa beni burda bırakıp ananeye gitti.benim tsortu bulup anane bu annem kokuyo diyip onu giymiş sürekli ben annemi özledim demeler. Öğlen de akşam da geldi yanıma anne senle kalim babamla burda yatim diyo.eve gidince ses kaydi atmış "dayi keyfim yok annem yanimda olmadi icin cok ozledim onu" diyo. Aslında bensiz kaliyodu ama akıllı bidim aklim onda. Bakanin olminca daha zor tabi ama sancilarin arası 20 dk da bir falan olursa ve saatlerce olursa ihmal etme doktoruna msj at. Bana tedbir amacli igne vurdular sanciyi durdurdular şükür bakalim n yol izlicek doktorum
Günaydın canim gözün aydın inşallah bi an önce çıkar yoğun bakımdan görürsün evladını Allah sana bağışlasın .Herkese günaydın arkadaşlar dün akşam oğlum dünyaya 1060 gr olarak merhaba dedi. Şu an yoğun bakımda henüz görmedim öğlen durumu hakkında bilgi alacağım dualarınızı eksik etmeyin
Herkese günaydın arkadaşlar dün akşam oğlum dünyaya 1060 gr olarak merhaba dedi. Şu an yoğun bakımda henüz görmedim öğlen durumu hakkında bilgi alacağım dualarınızı eksik etmeyin
Allah analı babalı büyütsün. Insallah saglicakla evinize gidersiniz. Rabbim yardımcınız olsunHerkese günaydın arkadaşlar dün akşam oğlum dünyaya 1060 gr olarak merhaba dedi. Şu an yoğun bakımda henüz görmedim öğlen durumu hakkında bilgi alacağım dualarınızı eksik etmeyin
İlk bebişimiz hoş geldi rabbim şifa versin tez zamanda toparlansin inşallahHerkese günaydın arkadaşlar dün akşam oğlum dünyaya 1060 gr olarak merhaba dedi. Şu an yoğun bakımda henüz görmedim öğlen durumu hakkında bilgi alacağım dualarınızı eksik etmeyin
Canım iki hafta sonra gelirsin demişti, korkma benim doktor hiç korkutmadı 4 kiloyu görürüz, tombul bu oğlan falan dedi. Normal Doğum için de olumlu konuştu.EvBoregi canm tekrar ne zaman doktora gtceksin bebis ne kdar olmus bnmkide 2100 olmus cok korkmali miyum ne kdr kilo alir ki 4 u gecer mi mesela
Canım ömrü uzun, bahtı açık olsun. Allah yardımcınız olsun, dualarımız sizinle, hayırlı haberler alırsın inşallahHerkese günaydın arkadaşlar dün akşam oğlum dünyaya 1060 gr olarak merhaba dedi. Şu an yoğun bakımda henüz görmedim öğlen durumu hakkında bilgi alacağım dualarınızı eksik etmeyin
Hayirli olsun canim Allahim anali babali buyutsun. Sag salim insAllah toparlancak kucuk prens.Herkese günaydın arkadaşlar dün akşam oğlum dünyaya 1060 gr olarak merhaba dedi. Şu an yoğun bakımda henüz görmedim öğlen durumu hakkında bilgi alacağım dualarınızı eksik etmeyin
Rabbim şifa versin canım tez zamanda sağlıcakla çıksın prensin yoğun bakımdan ins.Herkese günaydın arkadaşlar dün akşam oğlum dünyaya 1060 gr olarak merhaba dedi. Şu an yoğun bakımda henüz görmedim öğlen durumu hakkında bilgi alacağım dualarınızı eksik etmeyin
Ins. Canım onlarda bakılır mecbur dururlar bebislerimizz iyi olsunlardaKıyamam ya benim oğlumda öyle çok küçük ama annesiz bi an kalmaz çok zor olacak hayırlısıyla zamanında doğurup sağ salim evlatlarımıza kavuşup evimize gidebilelim.
Rabbim yavrumuza sağlık versin, kucağına almayı nasip etsin inşallah canım. güçlü ol annesi olur mu...Herkese günaydın arkadaşlar dün akşam oğlum dünyaya 1060 gr olarak merhaba dedi. Şu an yoğun bakımda henüz görmedim öğlen durumu hakkında bilgi alacağım dualarınızı eksik etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?